Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bir oğlum olsun adı can olsun hevesi benimki ilk üye olduğumda öyle yazdımdı gebelik bebek için üye olmuştum çünkü.. 09 2009 kızımın doğum yılı 'e' de kızımın baş harfi işte. esin de kesin vardır nasıl süslesem bilemedim :)
Gene başına veya sonuna senin için önemli olan tarihlerden yazabilirsin :)

22. gününün akşamı gördüm canım
buradan bi arkadaş ben ilk gebeliğimi 23. gün görmüştüm dedi bana umut verdi sağolsun
bende sizlere umut vereyim :dua: inşallah sizlerle daha nice güzel test sonuçlarında konuşuruz...:dua:

Evett biliyorum bazıları 20li günlerde görüyor yumurtlamayı ama regl düzensizliği olduğu zaman mı öyle oluyo bilmiyorum. Ben ilk ay adetin 5. günü görmüştüm, ilk ay doğru düzgün görmedim bisey bu ay da 7. günde var gibiydi 8. 9. günlerde siliklesti anlayamadım. Allah var umut var diyorum :KK56:

Bu ilacı kullanırken gebelik mi düşünüyorsun? 2-3 yıl önce banada doktor adet düzensizliği için verdi bende çocuk istediğimizi söyledim sorun değil hatta kolay hamile kalırsın dedi ben bi kutu kullandım ama araştırmak istedim ve derhal ilacı bıraktım. Bi araştır derim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cyclo-progynova.1051662/

Evet ilacı kullanırken gebelik düşünüyorum bikac arkadaş kaldı ve 5. senelerinde bu ilaçla kaldı. Ama zaten gebeliğe engel değil rahmin küçük olduğu için gelistiricek dedi, 21 günlük kullanım zaten ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde regl olunmazsa test yap mutlaka dedi doktorum. 5. aydayım geçen aylarda hep ilaç bittikten 4 5 gün sonra oldum. Ve adetin 5. günü başlanıyor.

Evet ilacı kullanırken gebelik düşünüyorum bikac arkadaş kaldı ve 5. senelerinde bu ilaçla kaldı. Ama zaten gebeliğe engel değil rahmin küçük olduğu için gelistiricek dedi, 21 günlük kullanım zaten ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde regl olunmazsa test yap mutlaka dedi doktorum. 5. aydayım geçen aylarda hep ilaç bittikten 4 5 gün sonra oldum. Ve adetin 5. günü başlanıyor.
Bıraktığım linki okudun mu? Bebeğe bi takım zararları olabiliyormuş

Bıraktığım linki okudun mu? Bebeğe bi takım zararları olabiliyormuş

Evet okudum da kafam karıştı açıkçası. Benim durum biraz farklı aslında; biçok doktora gittim aralıklarla ve hiç bi doktor sorunun var vs. demedi. En son doktoruma 3 ay üst üste gidince 3. ay da Hsg istedi herşeyin tamam sorun da yok ama tüplere bakalım diye o gün dünyam yıkıldı tüpler tıkalı dediğinde.. Tüp bebek merkezine yönlendirdi direk raporu yazıp, başka doktora da gideyim dedim Hs/Ls ameliyatı geçirdim rahmin menapoz zamanlarındaki rahim boyutunda gelişmesi lazım bu sekilde gebe kalamazsın zaten kalsan da bebek tutunamaz küçük olduğu için dedi. 6 ay sonra kontrole gel rahmin boyuna bakalım insAllah o zamana kadar gelişir dedi. Korunmamız gerekir değil mi diye sorduğumda hayır korunmayın zaten çocuk istiyorsunuz sonuçta dedi. Belki 4 ay kullanım da yeticek ve 4. ayda gebe kalicaksin boşuna 2 ay fazla kullanmış olcaksın dedi. Folio adında bi folik asit de kullanıyorum zaten eksik etmiyorum ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. 2 3 doktor da bu ilaca devam et tabiki dedi.

Evet okudum da kafam karıştı açıkçası. Benim durum biraz farklı aslında; biçok doktora gittim aralıklarla ve hiç bi doktor sorunun var vs. demedi. En son doktoruma 3 ay üst üste gidince 3. ay da Hsg istedi herşeyin tamam sorun da yok ama tüplere bakalım diye o gün dünyam yıkıldı tüpler tıkalı dediğinde.. Tüp bebek merkezine yönlendirdi direk raporu yazıp, başka doktora da gideyim dedim Hs/Ls ameliyatı geçirdim rahmin menapoz zamanlarındaki rahim boyutunda gelişmesi lazım bu sekilde gebe kalamazsın zaten kalsan da bebek tutunamaz küçük olduğu için dedi. 6 ay sonra kontrole gel rahmin boyuna bakalım insAllah o zamana kadar gelişir dedi. Korunmamız gerekir değil mi diye sorduğumda hayır korunmayın zaten çocuk istiyorsunuz sonuçta dedi. Belki 4 ay kullanım da yeticek ve 4. ayda gebe kalicaksin boşuna 2 ay fazla kullanmış olcaksın dedi. Folio adında bi folik asit de kullanıyorum zaten eksik etmiyorum ama bilmiyorum yanlış mı yapıyorum. 2 3 doktor da bu ilaca devam et tabiki dedi.
Hakkında hayırlısı olsun canım ben görünce uyarmak istedim sadece en doğru kararı sen bilirsin inşaallah bi sıkıntı yaşamazsın rabbim yardımcımız olsun

Hakkında hayırlısı olsun canım ben görünce uyarmak istedim sadece en doğru kararı sen bilirsin inşaallah bi sıkıntı yaşamazsın rabbim yardımcımız olsun

Tesekkür ederim tabi sende bildiklerini aktarıyorsun sorun değil. Insanın aklı çok karışıyo. Gebelik acısından henüz fayda görmedim ama adetim aşırı sancılı geçiyordu bayılıp hastaneye kaldırıldığımı biliyorum, bu ilacı kullandığımdan beri o şikayetim yok çok şükür iyi geciyo. Aminn canm cümlemiz inşAllah.

Son durum bu üç aydır hiç bu kadar net ve çabuk çıkmamıştı hayırlısı artık

Eklentiler

• 20181217_115439.webp
    20181217_115439.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar selam
Bugün doktorumu aradım miyositol positive vermişti bana ben çok zorlamıyordum her eczanede bulamıyordum başka önermesini istedim İNOFOLİC COMBİ verdi :halay:
Çooook güzel iyi yapmışsın canım :halay:bende aldım ama başlamak nasip olmadı biran önce olsam da başlasam keşke

Kızlar ben şimdi birşey merak ediyorum fikir yürütürseniz çok sevinirim. Ben yumurtlamadım mı acaba? Yumurtlasam ve yumurtam çatlamış olsa adet olmam gerekmez miydi? Ama testlerimi gördünüz

Back
X