Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten ilaçsız adet olamıyorum bazen 65 günü buluyor adetlerim
canım benim bende senin gibiydim umudunu yitirme
benimde adetlerim 50 gün aralıkla olur bende pkoyum bende tarlusal kullanırdım
tarlusal kullandıkça ona alışıyor diye düşünüyorum
şimdi 23. gün ovulasyondayım .
takip etmeye devam et stres yapma bir de sağlıklı beslen

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza cevap verebilirseniz çok sevinirim Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11 Aralık sabah çift çizgiyi gördüm. 10, 11,12 ve 14 günleri değerlendirdik koyu rengi gördümüz gün çatlama olmuyor dimi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza cevap verebilirseniz çok sevinirim Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım. 11 Aralık sabah çift çizgiyi gördüm. 10, 11,12 ve 14 günleri değerlendirdik koyu rengi gördümüz gün çatlama olmuyor dimi
11 koyu pik gibi.. sonrasında tekrar bir artış olmuş gibi karışık bu baya... ama değerlendirmelerin güzel inşallah tutaarr canım. :dua:

Son düzenleme:
Evet benim de çok kafam karıştı neden böyle tekrar artış olur bilmiyorum çatladığı hangisi acaba?
11 akşamı silikleşmiş gibi.. ama sonrasında tekrar bir artış söz konusu.. gebe olabilir misin yahu ay hadi inşallah bat ne zman peki senin? 27 28 aralık gibi mi?

T yi koyu görünce yumurtlama silikleşmeye başlayınca çatlama olduğunu biliyorum canm güzel günleri değerlendirmişsiniz inşAllah nokta atışı olmuştur da güzel sonuçlar da verirsin :halay:

T yi koyu görünce yumurtlama silikleşmeye başlayınca çatlama olduğunu biliyorum canm güzel günleri değerlendirmişsiniz inşAllah nokta atışı olmuştur da güzel sonuçlar da verirsin :halay:
11 aralık sabah en koyuyu gördüm akşama biraz daha silikleşti heralde aynı gün akşam çatlama diye düşünüyorum. İnşaallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur

11 aralık sabah en koyuyu gördüm akşama biraz daha silikleşti heralde aynı gün akşam çatlama diye düşünüyorum. İnşaallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur

Olabilir tabiki ama değerlendirme günlerin çok güzel Rabbim nasip etsin inşAllah. cümlemize de

Ardnlina Ardnlina canim folik asidin cok mu dusuk acaba folbiolde 5mg var cok yani devletin karsiladigi bir ilac o folic1 verdiler bana o da devlet hast. doktoru fakat recete etmedi.. onu kullaniyorum ben..

Selam Kızlar dediğiniz gbi oldu dün yum, bugün çatlamış sanırım silikleşmiş döngümün 20. Günündeym

Eklentiler

• D92FF649-AB1E-4FC4-88E4-173049D5DBBF.webp
    D92FF649-AB1E-4FC4-88E4-173049D5DBBF.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 54
Back
X