Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femometer kullanan arkadaşlar programda testin fotoğrafını çekerken ışık testi algılaması vs her şey etkiliyor bazen ikinci çizgi gördüğü halde sıfır diyor mesela ikinci çizgiyi algılamadığı için bazen iki koyu çizgi doruk ama gidiyor yüksek diyor yani tamamen ışık ve testin ikinci çizgisini algılamasına bağlı bu yüzden verdiği değer vs az geliyorsa size tekrar çekin fotoyu :)

kıızzzzlaaaarrrr ovulasyon pozitif çıktı yaşasııınnnn:cool::KK68:
dün öğlende baktığımda negatifti
iyi ki akşam da baktım
akşam baktığımda 2. cizgi daha belirgindi ama gene negatif. allah allah dedim bu kadar koyu çıkmazdı 3 saat sonra bir daha baktım tam pozitifi gördüm
günde iki defa bakmam işime yaradı
22. günümde ovulasyon olmuş oldum.
hadi inşallah hayırlısıyla sağlıklı dünyaya gelir
ha bir de bu günlerde peşpeşe mi ilişki gerekiyor onu da bir söyleyin canlar...:KK37:

iyi ki akşam da baktım
akşam baktığımda 2. cizgi daha belirgindi ama gene negatif. allah allah dedim bu kadar koyu çıkmazdı 3 saat sonra bir daha baktım tam pozitifi gördüm
ha bir de bu günlerde peşpeşe mi ilişki gerekiyor onu da bir söyleyin canlar...:KK37:
çift çizgiyi gördüğün gün kesinlikle ilişki olsun canım. Sonrasında silikleşince de bir ilişki ben silikleşince bile ilişki olmamıştı ama çift çizgi önemli yumurta çatlarken hazır spermle karşılaşır. Sonrası zevkine kalmış :):) Yumurtanın ömrü 24 saat biliyorsun :) Bir de bebeği düşünmeden birlikte olun accuk zevkli olsun bence sonuç alacaksın :) Hadi hayırlı olsun.

iyi ki akşam da baktım
gözün aydın canım.. evet 2 yapmanın faydasını görmüşsün.. insan vücudunu tanıyor zamanla.. anlıyor..
üstüste deneme de denenebilir.. gün aşırı da olabilir.. Haydı kolay gelsin :KK8:

günaydınnlar kızlar.. iyi hafta olsuun inşallah. :KK200:

Merhaba.
Benimde bu ay 3. denemem oluyor ovulasyon testinde, ilk ay adetin 5. günü yumurtlama gördüm, ikinci ay doğru düzgün yumurtlama görmedim, bu ay ise adetimin 7. günü yumurtlamaya yakın gibi cıktı sonraki günlerde silikleşmeye başladı anlam veremedim. Enteresan olan da klomen ve cyclo progynova(rahim geliştirici, rahim küçüklüğü olduğu için en az 6 ay en fazla 2 sene kullanmam gerekiyormus..) kullanıyorum. Klomen zaten yumurta oluşumu sağlıyor, geçen ay yumurtlama görememem saçma değil mi
Bu ilacı kullanırken gebelik mi düşünüyorsun? 2-3 yıl önce banada doktor adet düzensizliği için verdi bende çocuk istediğimizi söyledim sorun değil hatta kolay hamile kalırsın dedi ben bi kutu kullandım ama araştırmak istedim ve derhal ilacı bıraktım. Bi araştır derim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/cyclo-progynova.1051662/

Canımm günaydınnn :) yaa normalde bu hafta gidecektim ama ne olur ne olmaz dedim Cumartesi gittim doktora. Kan değerlerini söyledim doktor hesapladı bugün 700lerdedir keseyi göremeyebiliriz bu çok normal şimdiden keseyi görmeyi beklemiyorum dedi beni sakinleştirdi vajinal ultrason baktı keseyi görmedik ama rahim duvarının kalınlığı vs iyi dedi. Bugün için kan vermene bence gerek Yok dedi Çarşamba bir daha gideceğim değer yeterince yükselmiş olur o zaman keseyi görebiliriz dedi. Ben dış gebelik korkumdan bahsettim. Doktor korkma çok sık rastlanılan bir durum değil dedi Çarşamba günü keseyi göremezsek o zaman tekrar kan verirsin değerle keseyi karşılaştırız o zaman dış gebelikten şüphe edilir ve iki günde bir kan verip takip ederiz dedi şimdi bunları düşünme tadını çıkar dedi çıkartabildim mi tabi ki hayır :):):)
Ohh maşaallah canım çok şükür inşaallah en kısa sürede keseyi de bebişi de görürsün :) gelişmelerden bizi haberdar et. Bulantıların başladı mı?

E o zaman kırma kızını onun adı olsun :)
bir oğlum olsun adı can olsun hevesi benimki ilk üye olduğumda öyle yazdımdı gebelik bebek için üye olmuştum çünkü.. 09 2009 kızımın doğum yılı 'e' de kızımın baş harfi işte. esin de kesin vardır nasıl süslesem bilemedim :)

Back
X