• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi Ve Deneyimlerimiz:))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk nasılsınız? Giremedim kaç gündür yoğunluktan bende bi gelişme yok sizlerde vardır inşaallah :dua:

Ben niye testte pozitif gördüm o zaman :KK12: sinir oldum ya muayene oldum herşey normal dedi doktor kist falan da yok hormonlarım normal bu testler bana oyun mu oynadı acaba? Bide 8 aralıkta pozitif oldu testim şimdi gün tutuyorum belki o yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum diye

Kizlar bir arkadasim var 6 yildir evli ve cocugu olmuyordu kiz cocuktan vazgectim dedi ve bu ay hamile kaldi sanirim biraz kafada etkiliyor biraz rahat olmak lazim hic bir sorun yokken olmuyorsa birazda stres etkiliyor olabilir

Kizlar bir arkadasim var 6 yildir evli ve cocugu olmuyordu kiz cocuktan vazgectim dedi ve bu ay hamile kaldi sanirim biraz kafada etkiliyor biraz rahat olmak lazim hic bir sorun yokken olmuyorsa birazda stres etkiliyor olabilir
Evet bu çok doğru ama engel olamıyoruz kendimize işte

4 yaşında oğlum var çok şükür :KK68: kardeş istiyoruz 3 yıldır bide 1 yıl önce bi düşük yaptım o kadar canım :) sen ne zamandır istiyorsun?
8 aydir evliyim bende agustosta kimyasal gebelij yasadim 4 aydirda bekliyorum ama hala birsey olmadi dr hicbir sorun yok dedi ama olmuyor iste bu ayda letrasanda kullandim ovulasyon testide kullandim bakalim artik

8 aydir evliyim bende agustosta kimyasal gebelij yasadim 4 aydirda bekliyorum ama hala birsey olmadi dr hicbir sorun yok dedi ama olmuyor iste bu ayda letrasanda kullandim ovulasyon testide kullandim bakalim artik
Vakti saati var ama biz sabırsızlanıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım:)

Geçen ay yani Kasımda instagramda bir bayan ile ovulasyon takibi yaptım. Yumurtlama günü ve silikleştikten sonraki 3 günü değerlendirdik. Çoook ümitliydim. Çünkü bakıyordum bu şekilde takip yapan herkes çift çiZgiyi gördü. Ben de bu yüzden baya bi ümitlendim ama sonuç hüsran. Çok üzüldüm. Ağladım. Sonra dedim ki ‘ismihazan, ne kadar ağlasan da sızlansan da bu bebek nasibi ne zamansa o zaman gelecek. Demek ki nasip bu ay da değildi dedim ve kendimi güzel bir sarstım. Moralim bir anda düzeldi sanki hiç bebek istemiyorum gibi aklımdan tamamen silindi gitti bu ay. O kadar silindi ki gün aşırı ilişki bile olmamış. Adetime 4 gün kala çamaşırımda kahverengi lekelenme oldu. Bismillah dedim bu da ne . Baktım internete yerleşme kanaması olabilir... Sonra üstünü değiştiriyordum aynaya baktım ve göğüs damarlarım belirginleşmiş. Allahım dedim demek işin sırrı kafadan silmekteymiş. Ama ne oldu. Beklenen adetim 2 gün önceden geldi. Hemde belirtilerim psikolojik değilken bariz belirtiler varken. Test yaptım ve öğlen adet oldum. Zaten testim de tek çizgiydi. Ama adet olurken et parçası gibi afedersiniz ama hayvanlardaki sırkanak tarzı bir şeyler geldi. Ve bir kaç tane pıhtılaşmış kan vardı. Önemsemedim. Düşük yapmış olabilir miyim diyorum ama testlerde hiç pozitif görmedim. Yani kızlar işin sırrı kafaya takmamakta da değilmiş bunu anladım. Artık nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Tekrar ovulasyon takibi yapmak istiyorum ama o şekilde de aklımdan hiç mi hiç çıkmıyor ...

Son birliktelik 9 unda oldu, 11 inde çift çizgiyi yakaladik

Eklentiler

• 6646A0CA-2A12-4E32-A8E2-ACEED772D64C.webp
    6646A0CA-2A12-4E32-A8E2-ACEED772D64C.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 202
Back
X