- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Mavi Rapunzel
Hoşbulduk nasılsınız? Giremedim kaç gündür yoğunluktan bende bi gelişme yok sizlerde vardır inşaallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum canım :) moralim bozuktu biraz kendi kendime kalayım istedim açıkcası birazSen nerlerdesin hakkaten..
Hos geldin kuzum.
Istersen biraz daha bekle tek cizgiyi gorunce insan cok buyuk hayal kirikligina ugruyorHayırcanım yok ,sadece sürekli ıslaklık hissediyorum
Noldu adetin geldimiHoş buldum canım :) moralim bozuktu biraz kendi kendime kalayım istedim açıkcası biraz
Gebelikten dolayi mi moralin bozuktu?Hoş buldum canım :) moralim bozuktu biraz kendi kendime kalayım istedim açıkcası biraz
Hayır gelmedi Pazartesi günü kanda baktırdım negatif ama hala olmadım sanırım yumurtam çatlamadı ama pozitif gördüm ve ertesi gün silikleştiNoldu adetin geldimi
Evet bu ayda olmadıGebelikten dolayi mi moralin bozuktu?
Hmm.simdi bizimki catladi ama dollenemedi dökülüyor yani.. ben oldum 13unde cnmHayır gelmedi Pazartesi günü kanda baktırdım negatif ama hala olmadım sanırım yumurtam çatlamadı ama pozitif gördüm ve ertesi gün silikleşti
Ne zamandandir istiyorsunEvet bu ayda olmadı![]()
4 yaşında oğlum var çok şükürNe zamandandir istiyorsun
Evet bu çok doğru ama engel olamıyoruz kendimize işteKizlar bir arkadasim var 6 yildir evli ve cocugu olmuyordu kiz cocuktan vazgectim dedi ve bu ay hamile kaldi sanirim biraz kafada etkiliyor biraz rahat olmak lazim hic bir sorun yokken olmuyorsa birazda stres etkiliyor olabilir
Hayırlı geceler canım Allah’a emanetHerkese iyi geceler hepimiz icin hayirlisi bakalimhaftanin yorgunlugu gozlerim kapaniyor..
![]()
8 aydir evliyim bende agustosta kimyasal gebelij yasadim 4 aydirda bekliyorum ama hala birsey olmadi dr hicbir sorun yok dedi ama olmuyor iste bu ayda letrasanda kullandim ovulasyon testide kullandim bakalim artik4 yaşında oğlum var çok şükürkardeş istiyoruz 3 yıldır bide 1 yıl önce bi düşük yaptım o kadar canım :) sen ne zamandır istiyorsun?
Rabbim yuzumuze bakar insallah ya yEvet bu çok doğru ama engel olamıyoruz kendimize işte
Vakti saati var ama biz sabırsızlanıyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin canım:)8 aydir evliyim bende agustosta kimyasal gebelij yasadim 4 aydirda bekliyorum ama hala birsey olmadi dr hicbir sorun yok dedi ama olmuyor iste bu ayda letrasanda kullandim ovulasyon testide kullandim bakalim artik