Gözün aydın arkadaşımCanlarım Merhaba keseyi gördük bugün umarım sağlıklı sekilde ilerler miniğim kan sulandirici igne ve progestana basladik umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
❤Gözün aydın arkadaşımİnşallah her şey yolunda ilerler sağlıkla gelsin minik
Geçmiş olsun canımMerhaba kizlar ne yazikki kotu haberlerle geldim kanamam var sanirim sagliksiz bir gebelik geciriyorum aranizda bu kanama ile ilgili bi bilgisi olan var mi daha onceden 2 gebelik.kaybim var bu 3 . Cok endiseliyim
Canım merhaba yazdıklarını yeni gördümMerhaba kizlar ne yazikki kotu haberlerle geldim kanamam var sanirim sagliksiz bir gebelik geciriyorum aranizda bu kanama ile ilgili bi bilgisi olan var mi daha onceden 2 gebelik.kaybim var bu 3 . Cok endiseliyim
Kan pıhtılaşması mı var sende canım ?Canlarım Merhaba keseyi gördük bugün umarım sağlıklı sekilde ilerler miniğim kan sulandirici igne ve progestana basladik umarim hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Ultrosanda herhangi bir kanama alani gozukmedi bende anlamadim ama yinede kanamam var kesem buyumus yol sacta gozuktu ama bebek net gozukmedi acaba bos gebelik miGeçmiş olsun canımdoktora gittin mi belki kese yanındadır .
Benim de kese yanında kanama alanı varmış küçük progestan kullanıyorum ama benim kanamam olmamıştı ultrasonda göründü
Yoktu aslinda genetiklerde cikmadi ama 2 dusugum oldugu icin onlem amacli coaspirin oxpar igne ve progestan kullaniyorum dun coaspirini icmedim kanamam yok gibi ama sanki hic bir beleirtim kalmafi pek umutlu degilim dunden beri aglamaktan agzima birsey surmedimKan pıhtılaşması mı var sende canım ?
Anladım canım yoğun değilse kanaman Allahın izniyle bir şey olmamıştır inşallahYoktu aslinda genetiklerde cikmadi ama 2 dusugum oldugu icin onlem amacli coaspirin oxpar igne ve progestan kullaniyorum dun coaspirini icmedim kanamam yok gibi ama sanki hic bir beleirtim kalmafi pek umutlu degilim dunden beri aglamaktan agzima birsey surmedim
Insallah canimAnladım canım yoğun değilse kanaman Allahın izniyle bir şey olmamıştır inşallah
Doktor kontrolün ne zamanInsallah canim
Yarin gidicem umarim guzel haberlerle alirim ama pek umudum yokDoktor kontrolün ne zaman
İnşallah yüzünü güldürür yarın AllahımYarin gidicem umarim guzel haberlerle alirim ama pek umudum yok
Ay canım ne mutlu ettin beni ya çok şükürMerhaba canlarim doktordan geldim minigimi gördüm kalbi atiyordu doktor hersey yolunda bosuna stres yaptin dedi ictigin ilaclardan dolayi kanama olmasi normal dedi nasil mutluyum anlatamam umarim.tekrardan koru bir seyle karsilasmayiz
Sagol canim benim allah razi olsun tesekkyr ederim desteklerin icinAy canım ne mutlu ettin beni ya çok şükürmaşallah
Gözün aydın olsun arkadaşım inşallah son stresin bu olsunMerhaba canlarim doktordan geldim minigimi gördüm kalbi atiyordu doktor hersey yolunda bosuna stres yaptin dedi ictigin ilaclardan dolayi kanama olmasi normal dedi nasil mutluyum anlatamam umarim.tekrardan koru bir seyle karsilasmayiz
Cok sagol canim benimm iyiki varsinizGözün aydın olsun arkadaşım inşallah son stresin bu olsunben yeni gördüm mesajları boş gebelikte yolk sac da olmuyor bilgin olsun .
Bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?