Bu gun reglim 1 gun gecikti diye yaptim ama bana cizgi cok silik geldi umarim sagliksiz bir gebelik.degildir cok stre oldum benim.bunlan oncaki 2 gebeligim dusukle sonuclandi bi yandan cok mutluyum bi tarimda cok endiseliEvet canım hayırlı olsun gözün aydın
Bence regl gününe göre silik değil canım burada çok örnek var merak etme senBu gun reglim 1 gun gecikti diye yaptim ama bana cizgi cok silik geldi umarim sagliksiz bir gebelik.degildir cok stre oldum benim.bunlan oncaki 2 gebeligim dusukle sonuclandi bi yandan cok mutluyum bi tarimda cok endiseli
Insallah canim benimBence regl gününe göre silik değil canım burada çok örnek var merak etme sen
Tebrikler canım hamilesin
Canım endişelenme . 2 Günde 1 takip et . Döllenme ne zaman oldu bilemeyiz ki içini ferah tut . İlk kan verişin mi ?Kizlar beta hcg sonucum 437 çiktı cok düsük geldi bana sizcede oylemi
Evet pazartesi tekrar kan vericem umarim artmis okur degerlerim cok moralim bozulduCanım endişelenme . 2 Günde 1 takip et . Döllenme ne zaman oldu bilemeyiz ki içini ferah tut . İlk kan verişin mi ?
İçini ferah tut iki basamaklı sayı çıkan bile var tahlil sonucu canım , değerin öyle çok düşükte gelmedi bana . Bazısının 7 günde yerleşme başlar bazısının 10. Günde . Stres yapıp bebişine stres yüklemeEvet pazartesi tekrar kan vericem umarim artmis okur degerlerim cok moralim bozuldu
Kaç gün geçikmen oldu ne zaman verdin kanı neden düşük olduğunu düşündün kiEvet pazartesi tekrar kan vericem umarim artmis okur degerlerim cok moralim bozuldu
15 mayis adet gunumdu 16tisinda kan verdim kuzumKaç gün geçikmen oldu ne zaman verdin kanı neden düşük olduğunu düşündün ki
Çok tesekkur ederim icimi ferahlattinizİçini ferah tut iki basamaklı sayı çıkan bile var tahlil sonucu canım , değerin öyle çok düşükte gelmedi bana . Bazısının 7 günde yerleşme başlar bazısının 10. Günde . Stres yapıp bebişine stres yükleme
Rica ederim sağlıkla al kucağına inşallahÇok tesekkur ederim icimi ferahlattiniz
Canım neresi düşük o zaman15 mayis adet gunumdu 16tisinda kan verdim kuzum
Tamam canim benim cok sogal insallah guzel haberlerle gelirimCanım neresi düşük o zamanbenim adet günü 269 du seninki gayet normal . Adet gibi 16 çıkar bile var
Seni tel yapman gereken iki güne kan verip takip etmek . Bunu ihmal etme lütfen
Amin inşallahTamam canim benim cok sogal insallah guzel haberlerle gelirim
MaşallahMerhaba kızlar doktordon geldim betam gayet guzel artmis sonucum 1167 cikti carsamba kese gormek icin tekrar cagirdi❤
Sağol canım benim inalahMaşallahgözün aydın olsun canım inşallah çarşamba da kese görünür
Merhaba kızlar doktordon geldim betam gayet guzel artmis sonucum 1167 cikti carsamba kese gormek icin tekrar cagirdi❤