İnsallahSenden de razı olsun canım inşallah tekrar ovülasyon testine gerek duymadan bebiş gelir
Kızlar sabah test yaptim negatif hâlâ gelmedi kırmızılarSabaha adet olmazsam yapayım o zamanOlumlu veya olumsuz buraya atarım fotoğrafı
Hangi testten yaptınKızlar sabah test yaptim negatif hâlâ gelmedi kırmızılar
Heal point erken gebelik testi güya ama adet gecikmesinde kullanılmasi tavsiye ediliyormuş.Hangi testten yaptınmarkası ne ve erken gebelik testi mi
Canım senin bat ne zaman dı ?Canım benim inşallah bir dahaki testlerin düzenli olacak daha emin olup öyle bekleriz
yarını bekle bakalım canım bat 4 mayıstı senin . 2-3 gün gelmezse olmadı kan verirsin aklında soru işareti kalmazHeal point erken gebelik testi güya ama adet gecikmesinde kullanılmasi tavsiye ediliyormuş.Eki Görüntüle 3422320
Canım sen yaptın mı bir daha testCanım benim inşallah bir dahaki testlerin düzenli olacak daha emin olup öyle bekleriz
Benim 8 MayısCanım senin bat ne zaman dı ?
Yok yok benim bat bugün hâlâ gelen giden yokyarını bekle bakalım canım bat 4 mayıstı senin . 2-3 gün gelmezse olmadı kan verirsin aklında soru işareti kalmaz
Senin sanırım dün pikmiş bugün çatlama olmuş canımPik olmadi sanirim kizlar cizgi cok silik cikti
Canım bu kadar markadan fark olmaz bence
İnşallah güzel haberi alırsın test işe yararEvet iki testten de ikişer tane yapmıştım akşam da bugünde emin olmak için ikisinde de aynı sonuçtu
Üzüldüm canım ya
Olsun canım , kırmızıyı yedik bu ay desene . Yaparız gene övülasyonumuzu değerlendirmemizi
Üzüldüm canım ya
Ama vardır bir hayır Rabbim büyük en hayırlı zamanda gelir inşallah
Genciz güzeliz yaparız beOlsun canım , kırmızıyı yedik bu ay desene . Yaparız gene övülasyonumuzu değerlendirmemizi