Valla hâlâ olmadım bat 4 mayıs. Yarın olmazsam yapsam mı diyorum veya cumartesi
Bence çıkar ama bilemedim sonra üzülmeni istememŞehir dışındayım. Yanıma aldığım test adet gecikmesinde kullanılması daha uygun diyor da yarın da yapsam çıkar mı ki? Tabii yarına kadar adet olmazsam
Bence yap ama bilemedim kiŞehir dışındayım. Yanıma aldığım test adet gecikmesinde kullanılması daha uygun diyor da yarın da yapsam çıkar mı ki? Tabii yarına kadar adet olmazsam
Bence yap ama bilemedim ki
Sabaha adet olmazsam yapayım o zamanBence yapın beklem
Bence çıkar ama bilemedim sonra üzülmeni istemem
Bence gebelik testi tekrarlayınAdetime iki gün var ağrılarım da var kasık ve göğüs gebelik testi yaptım negatif çıktı ilişkiden ( hamile kalabileceğim) bugün 11. Gün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı sizce durum ne
Gwbelik testini yaptım negatif çıktı peşine ovulasyon böyle pozitifBence gebelik testi tekrarlayınovülasyonla öğrenen de var ama yanılan da çok vg
Erken gebelik testiyse ona güvenmek daha iyi bence . Ama inşallah gebelik vardır da böyledir ovülasyonGwbelik testini yaptım negatif çıktı peşine ovulasyon böyle pozitif
At canım sabah güzel haberler olur inşallahSabaha adet olmazsam yapayım o zamanOlumlu veya olumsuz buraya atarım fotoğrafı
Olmazsa da vardır rabbimin bir bildiği. Her şey zamanı gelince hayırlısıyla nasip olsunAt canım sabah güzel haberler olur inşallah
Olmazsada önümüzde koca 1 ay var deneriz tekrar
MerhabaKızlar merhaba bizde 6 aydir bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor ne yazikki daha onceden iki dusugüm var dogal yollarla hamile.kalmistim ama bu son kurtajdan sonra hamile kalmiyorum bu ayki ovulasyon testim surekli cift cizgi sizce neden olabilirEki Görüntüle 3422091
Umarim oyle okur endiselendim biraz cunku ilk defa yapmiyorum gecen ay yaptigim daha farkliydi biyle olunca korktumMerhabatestiniz koyulaşıyor bence yarın pik olur Allah’ın izniyle zaten her zaman çift çizgi çıkar en koyu olduğu zaman yumurta büyümüştür ertesi gün çatlar tekrar silikleşir . Her şey yolunda yani
Evet canım yeni ay yeni heyecan yeni ovülasyon yeni testlerOlmazsa da vardır rabbimin bir bildiği. Her şey zamanı gelince hayırlısıyla nasip olsun
Benim de ilk kullandığım zamanla sonraki aynı olmadı canım merak etmeUmarim oyle okur endiselendim biraz cunku ilk defa yapmiyorum gecen ay yaptigim daha farkliydi biyle olunca korktum
canım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Allah bir daha yaşatmasın inşallahKızlar merhaba bizde 6 aydir bebek icin ugrasiyoruz ama olmuyor ne yazikki daha onceden iki dusugüm var dogal yollarla hamile.kalmistim ama bu son kurtajdan sonra hamile kalmiyorum bu ayki ovulasyon testim surekli cift cizgi sizce neden olabilirEki Görüntüle 3422091
Canım benim inşallah bir dahaki testlerin düzenli olacak daha emin olup öyle beklerizEvet canım yeni ay yeni heyecan yeni ovülasyon yeni testlergeldi bugün ovülasyon testlerim
Cok tesekkur ederim allah razi olsun icimi rahatlattinizBenim de ilk kullandığım zamanla sonraki aynı olmadı canım merak etmebence yarın pik olacak senin inşallah
4 aydir ovulasyon testleriyle takip ediyorum pik ve catlamayi simdiye kadar gordum sadce bu ay boyle birsey yasadim olmadi sizin dediginiz gibi yaparim.onumuzdeki aycanım merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Allah bir daha yaşatmasın inşallah
Ovülasyon testlerini hergün yapıyorsun değil mi ? Sana tavsiyem sabah akşam yapman en azından yumurtlama yaklaşınca . Tam pik ve çatlamayı kaçırmamak için
ne zaman başladın ovülasyon testlerini yapmaya kaç aydır ?
Senden de razı olsun canım inşallah tekrar ovülasyon testine gerek duymadan bebiş gelirCok tesekkur ederim allah razi olsun icimi rahatlattiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?