- Konu Sahibi dilber akin
-
Yok cnm bu progesteron testi işde belirliyor kaliteli yumurtlama okuyorsa 10 üstü olması lazım benim bildiğim değerin hiç yaptırmadım şimdiye kdr yarın yaptırcam bakalımgeçmiş olsun canım. İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalırız. gelişmelerden haberdar et beni de. yumurta kalitesi için ayrı bir test mi yaptırılıyor?
tamam canım doktor bana hiç kalite falan demedi de. sadece bu değere göre yumurtlama olmamış dedi o kadar.Yok cnm bu progesteron testi işde belirliyor kaliteli yumurtlama okuyorsa 10 üstü olması lazım benim bildiğim değerin hiç yaptırmadım şimdiye kdr yarın yaptırcam bakalım
Bilmiyoeum kocam belkide ben yanlış biliyorumdur İntten araştır istersen bitamam canım doktor bana hiç kalite falan demedi de. sadece bu değere göre yumurtlama olmamış dedi o kadar.
tamam canım çok teşekkür ederim. doktora gidince falan haber verir misin bana da ne dedi falan merak ederim:)Bilmiyoeum kocam belkide ben yanlış biliyorumdur İntten araştır istersen bi
Tamam cnm yazarımtamam canım çok teşekkür ederim. doktora gidince falan haber verir misin bana da ne dedi falan merak ederim:)
Değerin gayet gzl canım karından keseyi görmesi için betanın en Az 2000 olması lazm korkma suan görünmemesi çok normalselam arkadaslar kan degerlerım 713 çıktı ultrasonda cok mınık bısey gozuktu fakat doktor emın degılım dedı hamılelık ıcın 2 gun sonra tekrar gel dedı evde test yaptım 2 kez pozıtıf kafam karıstı değerler kaç olmalı yardımcı olurmusunuz
bu pozitifEki Görüntüle 1823607 Bu hafta basında koyu cikti dediğim. Bu pozitif galiba. İlk yüklendiğim resim bugüne ait. Yanı bu resimden bes gun sonrasına.
Evet pozitifbu pozitif
hamilemisinizEvet pozitif
Üç günde iki çizgi aynı koyulukta mı?Kızlar bir sorum olcak ovulasyon da ben bugün 3. Gün kop koyu iki çizgİ çıkıyor yarın tekrar bakacağım. Böyle yaşayan oldumu
Evet öyleydi bugün sabah tekrar yaptım t tamamen silinmiş. Hiç yok gibiÜç günde iki çizgi aynı koyulukta mı?
Kist varmi acabaOvulasyon testi hep pozitif
8 gündür ovulasyon testim hep pozitif çıkıyor t çizgisi c çizgisinden koyu sizce neden olabilir hormonal bir sorunumda yok
Eki Görüntüle 2735838
Daha geçen ay gittim doktora kist yoktuKist varmi acaba
Anladim cnm bazilarinda böyle olabiliyor sanırım ben de denedim bu testten hic olmadi bende boyleDaha geçen ay gittim doktora kist yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?