- 1 Aralık 2017
- 53
- 9
- 28
- Konu Sahibi dilber akin
Elbet ama işte durumumdan ötürü..Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim için farketmez sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbet ama işte durumumdan ötürü..Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim için farketmez sağlıklı olsun kız erkek hiç farketmez
İnşaÂllah canım.. bu testin markası ne nereden aldınKizlar koyu olani simdi yaptim digerini de dun aksam yaptim
Simdi ben yumurtluyor muyum yumurtam mi catliyor bilemedim aydinlatin beni
Aksama mi calisma yapayim hemen mi ? Heyecanlandim
Erkek istiyor sanırım eşin rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah seninde gönlüne göre versin bu işin ayarı varmı bilmem erkek kız nasipElbet ama işte durumumdan ötürü..
Laboquick cnmİnşaÂllah canım.. bu testin markası ne nereden aldın
Eczanede var mıLaboquick cnm
Bende aynı testi kullanıyorum internetten aldım eczanede satılanlar baya pahalı içinde 5 tane var 25tl ye almıştım ama bu 18 tane ovilasyon testi 2 tane gebelik testi 20 TL ye aldımEczanede var mı
Eczanede var mı
Yumurta çatlamış demekki zaten t bölge koyulastıgında 24-36 saat sonra çatıyor bugunude değerlendirOvulasyon testinde 15 gün yaptimda t hemen koyulasti c den once sonra siliklesti aksam yaptimda c koyu t silik neden acaba arkadaslar
Koyulaştıgı 1 dk sürmeden silikleşti akşam yaptim c koyu t silik kasik agrisi akinti devam ediyor ne oldugunu anlamadum ne yapmaliyimYumurta çatlamış demekki zaten t bölge koyulastıgında 24-36 saat sonra çatıyor bugunude değerlendir
Yumurtlama olmuştur cnm ama sağlıklı olmadıgı için dr o şekilde ifade etmiştir.Çünkü yumurta kalitesiz olunca 10 un altında oluyor değer bu arada testi kaçıncı gün verdinkızlar merhaba progesteron testi yaptırdım 4.6 çıktı doktor çatlama olmamış dedi ama ben ovulasyon testi yapmıştım ve o günü bulmuştum. madem yumurtlama olmadı neden testim kıpkırmızı çıktı var mı bu durumu yaşayan
21. gün verdim canımYumurtlama olmuştur cnm ama sağlıklı olmadıgı için dr o şekilde ifade etmiştir.Çünkü yumurta kalitesiz olunca 10 un altında oluyor değer bu arada testi kaçıncı gün verdin
Testin iki kırmızı çizgiden sonra silikleşmişmiydi peki21. gün verdim canım
daha sonra bir daha yapmadım ki. kontrol çizgisinden bile koyuydu. 28 nisanda testi yaptım 1 mayısta progesteron testi verdim canımTestin iki kırmızı çizgiden sonra silikleşmişmiydi peki
Ama çatlama oldugunda çizgi silikleşiyorbelkide silikleşmedi seninki bi iki gün daha yapman gerekiyordu ben hep öylw yapıyorum bnmde yarın 21. Gün bende yarın yaptırmayı düşünüyorum bakalımdaha sonra bir daha yapmadım ki. kontrol çizgisinden bile koyuydu. 28 nisanda testi yaptım 1 mayısta progesteron testi verdim canım
daha yeni bebek yapmaya karar verdim ilk ayım olduğu için tam bilmiyordum:) gelecek ay daha kontrollü giderim:) progesteron mu yaptıracaksın sen de?Ama çatlama oldugunda çizgi silikleşiyorbelkide silikleşmedi seninki bi iki gün daha yapman gerekiyordu ben hep öylw yapıyorum bnmde yarın 21. Gün bende yarın yaptırmayı düşünüyorum bakalım
Evt cnm ben ovülasyon testiyle ilk ayımda kalmıştım ama kalp atısı olmadıgı için kürtaj oldum malesef bu ay tekrar denedim ovülasyonla bakalım bende yumurta kalitesini merak ettiğim için yaptırmak istiyorumdaha yeni bebek yapmaya karar verdim ilk ayım olduğu için tam bilmiyordum:) gelecek ay daha kontrollü giderim:) progesteron mu yaptıracaksın sen de?
geçmiş olsun canım. İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalırız. gelişmelerden haberdar et beni de. yumurta kalitesi için ayrı bir test mi yaptırılıyor?Evt cnm ben ovülasyon testiyle ilk ayımda kalmıştım ama kalp atısı olmadıgı için kürtaj oldum malesef bu ay tekrar denedim ovülasyonla bakalım bende yumurta kalitesini merak ettiğim için yaptırmak istiyorum