- 18 Ağustos 2014
- 286
- 267
- 53
- 38
- Konu Sahibi Diamonds1907
-
allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, folik asite devam ediyormusun? bir de bol bol yatarak dinlenmen lazım sanırım.Yumurtan çatlamak üzere demek canm değerlendir bu günleri.benm ovulasyonu ilk kullanışımdı tuttuda zaten hamileyim ama sıkıntılı bi hamilelik kanamam fln var heran düşebilir pek ümidim yok ama Allah yardım eder inşallah.. 1 haftadır keyfim yok Allah kimseye bu belirsizliği yaşatmasın yaşıyomu onu bile bilmiyorum...çarşamba günü kontrolüm var 2 gün dahi beklemek zorunda olmak berbat bi durum..
Evet canm folik asit + decavit vitamin ve progestan a devam ediyorum ayrıca düşük önleyici iğne vuruluyorm haftada 2 defa. Allah yardımcımız olsun hepimizin..allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, folik asite devam ediyormusun? bir de bol bol yatarak dinlenmen lazım sanırım.
Evett :) ama belirsiz bi durumdaym cabm çarşmba günü kalp atışlarını duyarsam kendime gelebilirim ancak..kanamam oldu ve kesem düzgün değildi oyzden çarşmba gününü bekliyorum 1 haftadr yatıyorum. Tehlikem devam ediyor büyük ihtimalle zaten iğneler ilaçlar fln inş Allah bebegimi bana bağışlar..cnm hamile misinn
cnm yaa cok sevndmm hadi hayrlı olsun diyelm ozaman
Evett :) ama belirsiz bi durumdaym cabm çarşmba günü kalp atışlarını duyarsam kendime gelebilirim ancak..kanamam oldu ve kesem düzgün değildi oyzden çarşmba gününü bekliyorum 1 haftadr yatıyorum. Tehlikem devam ediyor büyük ihtimalle zaten iğneler ilaçlar fln inş Allah bebegimi bana bağışlar..
Evett :) ama belirsiz bi durumdaym cabm çarşmba günü kalp atışlarını duyarsam kendime gelebilirim ancak..kanamam oldu ve kesem düzgün değildi oyzden çarşmba gününü bekliyorum 1 haftadr yatıyorum. Tehlikem devam ediyor büyük ihtimalle zaten iğneler ilaçlar fln inş Allah bebegimi bana bağışlar..
bi yandanda üzüldm tabi
Çalışıyorm ama 1 haftadır gidemedim tabi bu belirsizlik beni mahvediyor bu 2 gün geçmek bilmez artık..bi yandanda üzüldm tabiinş kalp atıslarınıda duyarsn yarın .. dedgn gbi bol bol dinlen hic yorma kendni .. kocişe bırak işleri :) ev hanımı mydn calısyo mydn ?
seninledir inş kuzum aklına kötü seyler getirme .. bol bol dua et ..Çalışıyorm ama 1 haftadır gidemedim tabi bu belirsizlik beni mahvediyor bu 2 gün geçmek bilmez artık..
Daha tam koyulasmamis sankı kuzum bnce daha zamanı var ikiside aynı koyulukta olmasi lazım :)Arkadaslar sizce bu test pozitifmi yoksa hala degilmi daha zaman mi var
Daha tam koyulasmamis sankı kuzum bnce daha zamanı var ikiside aynı koyulukta olmasi lazım :)[/QUOTE
Bence yatın çatlar cnm sen bgunude değerlendir :) ya bazen geç catlayabiliyo bide sen beyaz akinti gördün mü ?Sagol canim benim adetimin ondorduncu gunu bugun hala tam koyilasmamasi normalmi acaba dahada gec olabilirmi genelde otuz gun yada yirmidokuzgun suruyo sikluslarim
Evet gordum.ama benim normaldede akintim olur o yuzden akintiyla anlayamiorum cok ama tabi diger zamanlara gore daha beyaz ve koyu tam koyulasmadikca bosuna ugrasiyomus gbi insanin morali bozuluyo persembe gununu degerlendirdik bugunude degerlendircz bakalim insallahBence yatın çatlar cnm sen bgunude değerlendir :) ya bazen geç catlayabiliyo bide sen beyaz akinti gördün mü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?