OVULASYON TESTİ SONUCU ?????

Yumurtan çatlamak üzere demek canm değerlendir bu günleri.benm ovulasyonu ilk kullanışımdı tuttuda zaten hamileyim ama sıkıntılı bi hamilelik kanamam fln var heran düşebilir pek ümidim yok ama Allah yardım eder inşallah.. 1 haftadır keyfim yok Allah kimseye bu belirsizliği yaşatmasın yaşıyomu onu bile bilmiyorum...çarşamba günü kontrolüm var 2 gün dahi beklemek zorunda olmak berbat bi durum..
allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, folik asite devam ediyormusun? bir de bol bol yatarak dinlenmen lazım sanırım.

allah bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, folik asite devam ediyormusun? bir de bol bol yatarak dinlenmen lazım sanırım.
Evet canm folik asit + decavit vitamin ve progestan a devam ediyorum ayrıca düşük önleyici iğne vuruluyorm haftada 2 defa. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

:cry:
cnm hamile misinn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK73: :KK73:
Evett :) ama belirsiz bi durumdaym cabm çarşmba günü kalp atışlarını duyarsam kendime gelebilirim ancak..kanamam oldu ve kesem düzgün değildi oyzden çarşmba gününü bekliyorum 1 haftadr yatıyorum. Tehlikem devam ediyor büyük ihtimalle zaten iğneler ilaçlar fln inş Allah bebegimi bana bağışlar..

:KK71::KK71:
Evett :) ama belirsiz bi durumdaym cabm çarşmba günü kalp atışlarını duyarsam kendime gelebilirim ancak..kanamam oldu ve kesem düzgün değildi oyzden çarşmba gününü bekliyorum 1 haftadr yatıyorum. Tehlikem devam ediyor büyük ihtimalle zaten iğneler ilaçlar fln inş Allah bebegimi bana bağışlar..
cnm yaa cok sevndmm hadi hayrlı olsun diyelm ozaman

ayyy cok sevndm yaa hadi hayrlı olsun diyelm ozaman

bi yandanda üzüldm tabi :( inş kalp atıslarınıda duyarsn yarın .. dedgn gbi bol bol dinlen hic yorma kendni .. kocişe bırak işleri :) ev hanımı mydn calısyo mydn ?

bi yandanda üzüldm tabi :KK43: inş kalp atıslarınıda duyarsn yarın .. dedgn gbi bol bol dinlen hic yorma kendni .. kocişe bırak işleri :) ev hanımı mydn calısyo mydn ?
Çalışıyorm ama 1 haftadır gidemedim tabi bu belirsizlik beni mahvediyor bu 2 gün geçmek bilmez artık..

Arkadaslar sizce bu test pozitifmi yoksa hala degilmi daha zaman mi var

Eklentiler

• 20141018_152306.jpg
    20141018_152306.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 443
Sagol canim benim adetimin ondorduncu gunu bugun hala tam koyilasmamasi normalmi acaba dahada gec olabilirmi genelde otuz gun yada yirmidokuzgun suruyo sikluslarim

Sagol canim benim adetimin ondorduncu gunu bugun hala tam koyilasmamasi normalmi acaba dahada gec olabilirmi genelde otuz gun yada yirmidokuzgun suruyo sikluslarim
Bence yatın çatlar cnm sen bgunude değerlendir :) ya bazen geç catlayabiliyo bide sen beyaz akinti gördün mü ?

Bence yatın çatlar cnm sen bgunude değerlendir :) ya bazen geç catlayabiliyo bide sen beyaz akinti gördün mü ?
Evet gordum.ama benim normaldede akintim olur o yuzden akintiyla anlayamiorum cok ama tabi diger zamanlara gore daha beyaz ve koyu tam koyulasmadikca bosuna ugrasiyomus gbi insanin morali bozuluyo persembe gununu degerlendirdik bugunude degerlendircz bakalim insallah

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra 29 ağustosda adet oldum. dr kist oluşmus dedi. tedaviye ara verdi. 1 eylül de adetim bitti. 3 eylülde hafif pembe kanamam oldu. bende ovulasyona basladım ve dün 5. günün testini yaptım sonuc bu...
sizce bu kadar erken yumurtlamış olabilir miyim?
20150908_231702.jpg

Back