- 1 Ağustos 2014
- 306
- 101
- 73
- Konu Sahibi Diamonds1907
-
m dun yumurtlaman olmus teste devam et cizgi kayboldugunda yumurtlamanin bittigini goreceksinyardımcı olabilecek kimse yokmu ilk defa yaptığım için tereddütte kaldım
bu akşamda test yapmaya devam edecğm ama neyseki çok yormadı bu test beni 3.defa yaptığm test pozitif çıktı bazılarında hiç çift çizgiyi yakalayamayanlar oluyormuş diye endişelenmiştm bende ama inş tutar.. birde merak ettiğim bişy daha var ilişkiden sonra kadında kalan spermler 2-3 gün canlı kalabiliyormuş bu yüzden haftada 3-4 defa ilişki yeterli olur diye okumuştum doğruluk payı nedir sizce ?
Canım senin yumurtan henüz çatlamamış. İkinci çizgi şuan kopkoyu. Bu çizginin tekrardan silikleştiğinde yumurtan çatlamış olucak. Muhtemelen yarın yada öbğrgün çatlar ve yarın öbürgün kesin ilişki olsun. Allah gönlüne göre versinAZ ÖNCE YAPTIĞIM YUMURTLAMA TESTİ SONUCUDA BU.DÜNKİ GİBİ 2 KOYU ÇİZGİ YİNE..
Eki Görüntüle 1218147
Canm ben pozitifi 13ünde gördüm 15inde silikleşmişti ama 15inde ilişki olamadı 12-13 ve 16 sında oldu..sanırım en önemli günü kaçırdmCanım senin yumurtan henüz çatlamamış. İkinci çizgi şuan kopkoyu. Bu çizginin tekrardan silikleştiğinde yumurtan çatlamış olucak. Muhtemelen yarın yada öbğrgün çatlar ve yarın öbürgün kesin ilişki olsun. Allah gönlüne göre versin
benim de 2 gün üst üste çift çizgi çıktı, neye işaret acaba bu? offf beklemek çok zorrrAZ ÖNCE YAPTIĞIM YUMURTLAMA TESTİ SONUCUDA BU.DÜNKİ GİBİ 2 KOYU ÇİZGİ YİNE..
Eki Görüntüle 1218147
Yumurtan çatlamak üzere demek canm değerlendir bu günleri.benm ovulasyonu ilk kullanışımdı tuttuda zaten hamileyim ama sıkıntılı bi hamilelik kanamam fln var heran düşebilir pek ümidim yok ama Allah yardım eder inşallah.. 1 haftadır keyfim yok Allah kimseye bu belirsizliği yaşatmasın yaşıyomu onu bile bilmiyorum...çarşamba günü kontrolüm var 2 gün dahi beklemek zorunda olmak berbat bi durum..benim de 2 gün üst üste çift çizgi çıktı, neye işaret acaba bu? offf beklemek çok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?