OVULASYON TESTİ SONUCU ?????

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
KIZLAR BİRİ 12 AĞUSTOS DİĞERİ DÜN AKŞAM YANİ 13 AĞUSTOS YAPILAN TESTLER DÜN YAPTIĞIM TESTİN SONUCU ÇİFT ÇİZGİYDİ DAHA ÖNCE YAPAN ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ..DÜN YUMURTLAMA OLACAĞININ BELİRTİSİYDİ BU DEĞİLMİ

dün bi çalışma yaptık biz nolur nolmaz diye umarım tutmuştur öyleyse..akşam aynı saatte tekrar yapcm testi bakalm ne sonuç verecek.12 agustosta yaptığımda 2.ci çizgi silik çıkmıştı ama bu negatif olduğu anlamına geliyormş dün ki yaptığım belirgin 2 çizgiydi şaşırdım çnkü benm hesaplamama göre daha ayın 16sında yumurtlama olmasını bekliyordum iyiki bu testleri alıp denedim yoksa dünü kaçırabilirdimm

Evet canım çizgi gayet belirgin yumurtlaman 24-36 saat arası olacak demek ve çizgiyi gördüğün gün ve ardından gelen iki günü değerlendirin,sende ovulasyonla takibe devam et.

çalışmaya devam et canım inşallah tutar benimde 24. günümde koyu gördüm 2.çizgiyi değerlendirdik bakalım nasip

bu akşamda test yapmaya devam edecğm ama neyseki çok yormadı bu test beni 3.defa yaptığm test pozitif çıktı bazılarında hiç çift çizgiyi yakalayamayanlar oluyormuş diye endişelenmiştm bende ama inş tutar.. birde merak ettiğim bişy daha var ilişkiden sonra kadında kalan spermler 2-3 gün canlı kalabiliyormuş bu yüzden haftada 3-4 defa ilişki yeterli olur diye okumuştum doğruluk payı nedir sizce ?

Ben de ovulasyon testi kullandim bu ay.çift çizginin olmasi yumurtlamanin olduğunu gösteriyor.çift çizgi kaybolunca da catlamis oluyor.çift çizginin görünmesinden itibaren bir hafta boyunca deneyin bence ne olur ne olmaz.

bugün bizim için çok zor olacak çnkü hem işlerim çok ayrıca misafirimde olacak çalışmayı yarına bırakmak zorunda kalcaz sanırım canım sıkıldı bu duruma

Evet canım spermler 2 gün canlı kalabiliyor ama bu herkes için geçerli olamayabiliyor. Onu dr daha iyi bilir. En sağlıklısı günaşırı ilişki(bir gün ilişki ertesi gün sonra mola sonra ilişki sonra mola şeklinde). Hergün ilişkide sprem kalitesi düşüyormuş ama ovulasyonla tam günü bildiğimiz için üstüste olsun kayıp olmasın diyorlar. Ama ara da verilebilir aslında. Bende çelişkiliyim bu konuda aslında

yani mesela dün çift çizgiyi görüp ilişkiye girdim bugn çatlama olduysa zaten spermle birleşme gerçekleşir diye düşünüyorum bugün ara verip yarın tekrar ilişkiye girsek daha iyi olacak sanırım..bigün var bigün yok mantığını uygulamak istiyorum.birde özellikle sperm iyice girsin diye kalçamn altına yastık koyup 1 saat uzandım dün gece Allahım bukadr uğraşımızın sonunu hayır etsin inş :)

AZ ÖNCE YAPTIĞIM YUMURTLAMA TESTİ SONUCUDA BU.DÜNKİ GİBİ 2 KOYU ÇİZGİ YİNE..
Eki Görüntüle 1218147
Canım senin yumurtan henüz çatlamamış. İkinci çizgi şuan kopkoyu. Bu çizginin tekrardan silikleştiğinde yumurtan çatlamış olucak. Muhtemelen yarın yada öbğrgün çatlar ve yarın öbürgün kesin ilişki olsun. Allah gönlüne göre versin

Canm ben pozitifi 13ünde gördüm 15inde silikleşmişti ama 15inde ilişki olamadı 12-13 ve 16 sında oldu..sanırım en önemli günü kaçırdm

kızlar adetime 4 gün kaldı bugün ovulasyon testi yaptım ve 2.çizgi belirgin çıktı yani çok koyu değildi tabiki ama önceki gün yaptığıma göre daha koyuydu önceki belli belirsizdi ama bugün yaptığım bariz belliydi acaba bu negatif anlamınamı geliyor yoksa gittikçe koyulaşması gebelik olduğunumu gösteriyor ? aynı durumu yaşayan varsa yardımcı olabilirmi yorumlarınızı bekliyorum ..

benim de 2 gün üst üste çift çizgi çıktı, neye işaret acaba bu? offf beklemek çok zorrr
Yumurtan çatlamak üzere demek canm değerlendir bu günleri.benm ovulasyonu ilk kullanışımdı tuttuda zaten hamileyim ama sıkıntılı bi hamilelik kanamam fln var heran düşebilir pek ümidim yok ama Allah yardım eder inşallah.. 1 haftadır keyfim yok Allah kimseye bu belirsizliği yaşatmasın yaşıyomu onu bile bilmiyorum...çarşamba günü kontrolüm var 2 gün dahi beklemek zorunda olmak berbat bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…