Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sizce pozitifmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaalar. Kan verirseniz hemen alırsınız sonucu. Ama erken gebelik testinden de yapabilirsiniz inşallah güzel haber verirsiniz
Teşekkür ederim ama bilmiyorum hiç bir şey hissetmiyorum hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum en iyi bir kaç gün daha olmaz isem direkt doktora gitmek dilerim herkese gönlüne göre nasip eder Mevlam

Bende Bugün dayanamadım normal gebelik testi yaptım negatif çokta regle 5 gün var,yumurta çatlayalıda 10 gün oldu gerçi erken mi yaptım bilmiyorum yada belki de yoktur.Bi kaç değişimler var diye hamile hissettim kendimi

Aynen haberleşelim haber ne olursa olsun burgaz yaz bana mutlaka. Bende inşallah ozaman gelginde olumlu veya olumsuz yazacağım ❤
Hayırlısı ile hayirli haberler alalım inşallah.

Bende dün dayanamadım normal gebelik testi yaptım negatif çokta regle 5 gün var,yumurta çatlayalıda 10 gün oldu gerçi erken mi yaptım bilmiyorum yada belki de yoktur.Bi kaç değişimler var diye hamile hissettim kendimi

Ee niye erken gebelik testi yapmadın onu yapsan en azından emin olurdun yok veya var.

Ee niye erken gebelik testi yapmadın onu yapsan en azından emin olurdun yok veya var.

yeni almadımki Evde vardı bi anda geldiler gidip yapcam dedim.Yani çıkmayacağını bile bile yaptım belmide gerçekten negatiftir bilemiyorum

Canım merhaba,naptın test sonuçların çıktımı?Bende bu ayda sonuç olumsuz bugün adet oldum.Artık bi doktora görüneyim dedim bu hormon testi için kadın doğuma gideceğim dimi

Canım merhaba,naptın test sonuçların çıktımı?Bende bu ayda sonuç olumsuz bugün adet oldum.Artık bi doktora görüneyim dedim bu hormon testi için kadın doğuma gideceğim dimi
Canımm merhabaa, evett çıktı sonuçlarım aynı gün. Herşeyim normal çıktı şükür. (Fsh / Tsh/ amh/ prolaktin / Lh/ Estradiol) hepsine bakıldı. Kadın hastalıkları ve doğum doktoruna gittim. Sende baktır bakalım aklında kalmaz en azından hiç bişey. Bizde bu ay daha bilinçli denemeye başladık en azından yumurtlama gününü bekliyoruz. Ama ihmal etme git mutlaka Kafa rahatlıyo çünkü

Bende aldım çarşamba günü için randevu canım bide doktor kontrolünde deneyelim bakalım.Ee peki ne yaptı klamen falan verdi mi tekrar kontrole gittin mi yada canım nasıl ilerledi süreç?

Bende aldım çarşamba günü için randevu canım bide doktor kontrolünde deneyelim bakalım.Ee peki ne yaptı klamen falan verdi mi tekrar kontrole gittin mi yada canım nasıl ilerledi süreç?
Yok hiç bişey vermedi canımmm adet bitiminin 12. Günü gel yumurta çatlamasını takip edelim dedi bakalım bugün 10 gün oldu biteli. Kendim ovulasyon testiylede takip ediyorum, Ama sonuçların normalse doğal yolla denetiyo ilk. Eğer ki 6 ay içinde olmazsa eşime test yapılcakmış öyle dedi.

adetinin 3. Günü git mutlaka alttanda bakıyo yumurta rezervine, sağlı sollu yumurtalıklarını kontrol ediyo. Bana yeterli sayıda var dedi o yüzden Amh ye bakmadı testte. Ama alttan bakmazsa mutlaka amh testi yapar.

adetinin 3. Günü git mutlaka alttanda bakıyo yumurta rezervine, sağlı sollu yumurtalıklarını kontrol ediyo. Bana yeterli sayıda var dedi o yüzden Amh ye bakmadı testte. Ama alttan bakmazsa mutlaka amh testi yapar.
Tamam canım çok sağol 3. günü aldım bende Randevuyu senin yazını görmüştüm ordan aklımda kalmıştı Allahtan yoksa adet son günü gidecektim ben.Sonra bidahaki aya kalacaktı boş yere.Bakalım bi yaptırayım ama ben eylülden beri deniyorum bakalım ne diyecek.Bir de ben sigara da kullanıyorum ondan mı olmuyor diyorum ama etrafımda millet pat küt kalıyo sigara içtiği halde.

Yaa bende sigara kullanıyorum ama etkisi olduğunu düşünmüyorum arkadaşım günde 1,5 paket içiyodu 2 ayda hamile kaldı evlendiği gibi.

Sende sürecini yaz canım burdan haberleşelim
Tamam canımm yazarım ben hala ovülasyon takibindeyim Bakalım 12. Gün oldu adetten itibaren pik i yakalamaya çalışıyorum sende haber et doktora gidip gelince

Ağzınızdan bal damlıyor inşallah olmuştur... ilk defa böyle ovulasyon testi falan bakıyorum... bu benim 4. Hamileligim olucak bu arada 4 buçuk yaşında bi oğlum var.
Kuzucum çook sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin daha dün gibi testini değerlendiryoduk şimdi hamileliğini öğrendik.. Dikkat et kendine canımm

Canım gittin mi naptın

Kuzucum çook sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin daha dün gibi testini değerlendiryoduk şimdi hamileliğini öğrendik.. Dikkat et kendine canımm
Ahh canım çok şükür ... çok teşekkür ederim. Evet gerçekten de varmış bebegim benimleymis.. herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın insallah

Canım gittin mi naptın

Ya sorma canım,gittim bugün özel hastaneden almıştım randevu sağlık sigortam var.Neyse ilk girdim ücret çıkmadı sigortam olduğu için,doktorda çok ilgili çok tatlıydı sorular sordu ona göre testler yazdı hatta abarttımı bilmiyorum bayağı değişk testler istedi yok kızamıkçık yok hepatit b ye bağışıklığın varmı bakalım diye çocuk olduğunda sorun olmasın diy.neyse sonda alttan muayene etti yumurtların güzel rahim ağzın güzel rahim duvarın güzel dedi.bide testlerin çıksın bakalım dedi.sen adetin 10. Günü gel yumurtalarına bakalım yine dedi.eğer testlerde temiz çıkarsa 1 yıl olmadan bi tedaviye başlamayalım gençsin daha sonuçta artık zor oluyor bebek işleri çiftlerde dedi.boşuna ilaç vermeyeyim dedi.bir de bana maxijuno diye bi vitamin yazdı.neyse kan testi girişimi yaptırmaya gittim sağlık sigortam red cevabı verdi.sağlık sigortam gebeliği karşılamıyo çünkü muhtemelen gebeliğe hazırlık olduğu için karşılamadı sanırım doktora tekrar gittim konu başlığını değiştirdi yine red verdi sigorta neyse dedim ne kadar tutuyo ödeyeyim diye düşündüm 3250 TL dediler.ödeyemedim zaten bide son hasta ben olduğum için ben bu işlerle uğraşırken doktor çıkmıştı.ee bide sigorta bu sefer muayene ücretini talebi de vermiş tekrar ilk gittiğimde çıkmamıştı testten sonra çıktı bu sefer bide onu ödedim.testleri yaptıramadım yani resime ekliyorum testleri bir sürü test anlamadım.napcağımı da bilmiyorum.

Eklentiler

• 232C6E45-0D8F-4A4C-B347-B1D3C7BCDE42.jpeg
    119,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…