Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sizce pozitifmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzınızdan bal damlıyor inşallah olmuştur... ilk defa böyle ovulasyon testi falan bakıyorum... bu benim 4. Hamileligim olucak bu arada 4 buçuk yaşında bi oğlum var.

Ağzınızdan bal damlıyor inşallah olmuştur... ilk defa böyle ovulasyon testi falan bakıyorum... bu benim 4. Hamileligim olucak bu arada 4 buçuk yaşında bi oğlum var.
Yaaaa Allah bağışlasınn ne güzelll Aralarıda çok olmaz inşallah beraber büyüsünler

Yaaaa Allah bağışlasınn ne güzelll Aralarıda çok olmaz inşallah beraber büyüsünler
Aminn inşallah çok teşekkür ederim.. oglum bu aralarda nasıl kıskanç oldu anlatamam sanki hissetti yani kardeşi olacağını...
IIlk oğlum doğdu 8 ay yaşadı vefat etti.
2 oğlum sağ olan
3.oğlum 3 Ayllikken düşük yaptım kalbi durdu.
Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın.. evlat acısı gostermesin

Başınız sağ olsun.. inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz en kısa ve en hayırlı zamanda..
Ama kardeş çook önemli şu hayatta gerçekten büyüyünce anlıyo insan .Oğluşunuzun hissetmiş olsun inşallahh

Amin çok teşekkür ederim tek istediğim sağlıklı hayırlı ise olsun rabbim hayırlısını yazmış olsun bana amin ... sizede çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ise versin size.

Aminnnnnnnn hepimizin inşallahh burdan güzell haberler vermek nasip olsun

Gelmek bilmez şimdi oda Bişey bekliyosak günler geçmiyo
Kesinlikle öylee yaaaa.. nasıl sey böyle.. aman midem mi bulandı acaba ayyy acaba basimmi döndü. Hatta bugün bi test yaptım biraz zaman geçtikten sonra 2 çizgi oldu ama yanlış oldu diye hiç umursamadım .. dedim yaptıktan hemen sonra çıkmadı coooook sonra baktım böyle olmuş. Hayal kurma dedim gene boş umitlerle kapılma dedim

Eklentiler

• 20210321_193228.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 56
Yaaa
hepimiz böyleyiz hemen çıkar belirtilerimiz. Ama sabretcez nisana bi girelim inşallah beraber bekleriz

Yaaa

hepimiz böyleyiz hemen çıkar belirtilerimiz. Ama sabretcez nisana bi girelim inşallah beraber bekleriz
Inşallah inşallah... şimdi yumurtlama oldu çatladı bU gecede degerlendirelim ve bekleyelim❤

Ama umudumuzuda hiç kaybetmeyelim Allah büyük ol der olur
Inşallah inşallah... şimdi yumurtlama oldu çatladı bU gecede degerlendirelim ve bekleyelim❤
Evet evet değerlendirin Sonra beklemek kalıcak artıkk

Ama umudumuzuda hiç kaybetmeyelim Allah büyük ol der olur

Evet evet değerlendirin Sonra beklemek kalıcak artıkk
hadi bakalimmm ozaman geldin nisan.... 4 gözle bekliyorum.. haberi burda vermek cook güzel olur... insalllahhhhhh

Çok teşekkür ederim bugün yaptım silik cıktı c normal t silikti ... atlattık o günleri artık
Hadi hayırlısı inşallah bende 29 martı bekliyorum bat o zaman hamilelik testi yapmamak için zor tutuyorum gerçi yapsam da çıkmaz şuan

Hadi hayırlısı inşallah bende 29 martı bekliyorum bat o zaman hamilelik testi yapmamak için zor tutuyorum gerçi yapsam da çıkmaz şuan
Benimde 5 nisan ... bakalım çok heyecan yaptım bende ozaman kadar diyorum allahım nolu bir belirti göster bana.diyorum ..
Beklemek çok güzel ve çok zor. Allahım bir an önce hayirli haberler nasip etsin anne olmak isteyenlere sana bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…