Ağzınızdan bal damlıyor inşallah olmuştur... ilk defa böyle ovulasyon testi falan bakıyorum... bu benim 4. Hamileligim olucak bu arada 4 buçuk yaşında bi oğlum var.Eveeett çok yüksek, spermler max 3 gün yaşayabiliyormuş eğer içlerinden yaşayan varsa tutunmuş olabilirHadi inşallah. Ama yumurtlamayı piki görmeniz çok önemliydi Güzel haberlerini alırız inşallahh
Yaaaa Allah bağışlasınn ne güzelllAğzınızdan bal damlıyor inşallah olmuştur... ilk defa böyle ovulasyon testi falan bakıyorum... bu benim 4. Hamileligim olucak bu arada 4 buçuk yaşında bi oğlum var.
Aminn inşallah çok teşekkür ederim.. oglum bu aralarda nasıl kıskanç oldu anlatamam sanki hissetti yani kardeşi olacağını...Yaaaa Allah bağışlasınn ne güzelllAralarıda çok olmaz inşallah beraber büyüsünler
Başınız sağ olsun.. inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz en kısa ve en hayırlı zamanda..Aminn inşallah çok teşekkür ederim.. oglum bu aralarda nasıl kıskanç oldu anlatamam sanki hissetti yani kardeşi olacağını...
IIlk oğlum doğdu 8 ay yaşadı vefat etti.
2 oğlum sağ olan
3.oğlum 3 Ayllikken düşük yaptım kalbi durdu.
Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın.. evlat acısı gostermesin
Amin çok teşekkür ederim tek istediğim sağlıklı hayırlı ise olsun rabbim hayırlısını yazmış olsun bana amin ... sizede çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ise versin size.Başınız sağ olsun.. inşallah sağlıkla gelir bebeğiniz en kısa ve en hayırlı zamanda..
Ama kardeş çook önemli şu hayatta gerçekten büyüyünce anlıyo insan .Oğluşunuzun hissetmiş olsun inşallahh
Aminnnnnnnn hepimizin inşallahhAmin çok teşekkür ederim tek istediğim sağlıklı hayırlı ise olsun rabbim hayırlısını yazmış olsun bana amin ... sizede çok teşekkür ederim rabbim gönlünüzden geçeni hayırlısı ise versin size.
Amannnn hayırlı haberlerimi inşallah bat günümde vereyim... 5 nisan gel artık ❤Aminnnnnnnn hepimizin inşallahhburdan güzell haberler vermek nasip olsun
Gelmek bilmez şimdi odaAmannnn hayırlı haberlerimi inşallah bat günümde vereyim... 5 nisan gel artık ❤
Kesinlikle öylee yaaaa.. nasıl sey böyle.. aman midem mi bulandı acaba ayyy acaba basimmi döndü. Hatta bugün bi test yaptım biraz zaman geçtikten sonra 2 çizgi oldu ama yanlış oldu diye hiç umursamadım .. dedim yaptıktan hemen sonra çıkmadı coooook sonra baktım böyle olmuş. Hayal kurma dedim gene boş umitlerle kapılma dedimGelmek bilmez şimdi odaBişey bekliyosak günler geçmiyo
Kesinlikle öylee yaaaa.. nasıl sey böyle.. aman midem mi bulandı acaba ayyy acaba basimmi döndü. Hatta bugün bi test yaptım biraz zaman geçtikten sonra 2 çizgi oldu ama yanlış oldu diye hiç umursamadım .. dedim yaptıktan hemen sonra çıkmadı coooook sonra baktım böyle olmuş. Hayal kurma dedim gene boş umitlerle kapılma dedim
Inşallah inşallah... şimdi yumurtlama oldu çatladı bU gecede degerlendirelim ve bekleyelim❤Yaaa
hepimiz böyleyiz hemen çıkar belirtilerimiz. Ama sabretcez nisana bi girelim inşallah beraber bekleriz
Ama umudumuzuda hiç kaybetmeyelim Allah büyük ol der olurKesinlikle öylee yaaaa.. nasıl sey böyle.. aman midem mi bulandı acaba ayyy acaba basimmi döndü. Hatta bugün bi test yaptım biraz zaman geçtikten sonra 2 çizgi oldu ama yanlış oldu diye hiç umursamadım .. dedim yaptıktan hemen sonra çıkmadı coooook sonra baktım böyle olmuş. Hayal kurma dedim gene boş umitlerle kapılma dedim
Evet evet değerlendirinInşallah inşallah... şimdi yumurtlama oldu çatladı bU gecede degerlendirelim ve bekleyelim❤❤ ❤
Ama umudumuzuda hiç kaybetmeyelim Allah büyük ol der olur
Evet evet değerlendirinSonra beklemek kalıcak artıkk
İnşalaaaaaahhhhadi bakalimmm ozaman geldin nisan.... 4 gözle bekliyorum.. haberi burda vermek cook güzel olur... insalllahhhhhh
Canım sen kaç damla damlatıyorsun idrarı
Canım 6 sı yumurtlama 7 de çatlamışBenim testlerimi yorumlarmisiniz
Çok teşekkür ederimCanım 6 sı yumurtlama 7 de çatlamış
Hadi hayırlısı inşallah bende 29 martı bekliyorum bat o zaman hamilelik testi yapmamak için zor tutuyorum gerçi yapsam da çıkmaz şuanÇok teşekkür ederimbugün yaptım silik cıktı c normal t silikti ... atlattık o günleri artık
Benimde 5 nisan ... bakalım çok heyecan yaptım bende ozaman kadar diyorum allahım nolu bir belirti göster bana.diyorum ..Hadi hayırlısı inşallah bende 29 martı bekliyorum bat o zaman hamilelik testi yapmamak için zor tutuyorum gerçi yapsam da çıkmaz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?