Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sizce pozitifmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ay inşallah canım bende Ağustos sonundan beri deniyorum ama böyle hep takvime göre deniyordum meğer takvimde gözüken doğru değilmiş bu ay ovülasyon testi alıp kullandım takvimdeki yumurtlama başka zamandı bakalım bu ay o yüzden ümitlendirdi.Ağustos sonundan beri de folikasit kullanıyorum.Doktora gitmedim bu süreçte ama öncesinde genel muayene için gitmiştim o zaman çocuk düşünmüyordum o zaman demişti yumurtaların güzel diye ama bu ay olmazsa bi gözükeceğim.

Yani ne kadar zormuş başına gelince anlıyor insan,bekarken saçma gelen ne varsa hepsini yaptım.Neler neler öğretiyor bu süreç.Yok bacaklarını yarım saat kaldır,yok ovülasyon testi.Ben herhangi bi güne bile hamile kalınıyor sanıyordum meğer yumurtlamada oluyormuş falan.Bide etkisi olurmu bilmem bende bel ağrısı oluyor 1 yıldır sabahları doktor sebebini bulamadı bende geçen yakı aldım kullandım.Sonra sitede bi sürü konu açılmış bunla ilgili yakı ile hamile kalanlar falan.Tabi onlar yumurtlama bitene kadar yapmışlar ben yumurtlamadan bi kaç gün önce yaptım devamını getiremedim derimi tahriş etti hep soyuldu çıkartırken.belki onunda etkisi olur bu ay bakalım

Aslında konumuz aynı
Benimde 4 buçuk yaşında bi oğlum var..
Dedim artık kardeş vakti geldi ..
Şubat ayında denedik ama olmadı
Yanı 1 ay oldu daha deneyeli.
Spiral vardı onu cikarttirdim 5 şubatta..
Benimde herşeyimi kontrol etti bi sıkıntı yok hemen kalabilirsin Dedi.. hemen folikasit aldım bende içtiyorum ..bende karar verdim yumurtalık testi alayım dedim..
Hayırlısı ile bekleyelim bakalım...
Ilk senden alalım inşallah haberi ..
Erken gebelik testi yapmayı dusunmuyormusun.. Bide ayıptır sorması hangi gün yumurtlama oldu sizin .

Aynen canım ya bende öyle yani sImdi su yumurtlamayı öğrenince ne kadar tuaf diyorum.. ben 3 kere hamilelik geçirdim .
Ilk oğlum oldu 8 ay yaşadı vefat etti.
Ikinci oğlum sağ olan
Üçüncü oğlum da 3 aylıkken düştü.
3 kere hamilelikten sonra öğrendim su yumurtlama işini..
Üçüncü oğlum hatta yanlışlıkla kaldı inanılmaz derecesinde korunurken kalmışım.. ben şok. Ne ara denk geldi o yumutlama gününe

Allah oğluna uzun ömür versin canım başınız sağolsun.Valla sorma etrafımda kazayla hamile kalan oluyo arkadaş nasıl tutturuyorsunuz o günü Benim 14-15 yumurtlamaydı 16 sı çatladı.Erken gebelik testi almayacağım şimdi boşa da ümitlenmek istemiyorum bu sefer günümü bekleyeceğim geçerse yapacağım hatta daha önce de real bi gün geçse yapıyordum akşamı regl oluyordum o yüzden bu defa bekleyeceğim.

Ben mesela öğlende regl olmadıysam test yapıyordum hamile çıkıyordum. Günum hiç gecikmezdi .. geçen ay 1 gün geciktim ve e.geun sürdü çok az kanama oldu.. normalde 7 gun sürerdi ve çok kanamalı olurdu bakalım. Benim gece 20 mart yumurta 21 mart çatlama oldu.. Benim için çok erken daha belli olması için
Oyuzden 5 nişanı bekliycem

Merhabalar kararsız kaldım yazıp yazmamakta aslında ama emin olamadim iki yıllık evliyim eşimde sperm sayı azlığı vardı tedavi görüyor ve benim adetim 3 gün gecikti ara ara kasık ağrısı ve akıntı var göğüslerim her adete yakın agirir gecikmenin ilk günü test yaptım negatifti acaba erken mi yoksa kan mi vermeliyim karar veremedim

Bekle bakalım canım haberleşiriz buradan yine

Bekle bakalım canım haberleşiriz buradan yine
Aynen haberleşelim haber ne olursa olsun burgaz yaz bana mutlaka. Bende inşallah ozaman gelginde olumlu veya olumsuz yazacağım ❤
Hayırlısı ile hayirli haberler alalım inşallah.

Yanı tam olarak bisey demek zor . Kesin sonuç için kan testi verebilirsiniz ama geç dollenme olduysa evdeki kaset testlerde hemen belli olmaz. Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Yanı tam olarak bisey demek zor . Kesin sonuç için kan testi verebilirsiniz ama geç dollenme olduysa evdeki kaset testlerde hemen belli olmaz. Hayırlı haberlerinizi alırız inş
İnşaallah kafam çok karıştı aslında negatif düşünüyorum ama bilmiyorum ümit dünyası bizimkiside teşekkür ederim cevabınız için dilerim Allah herkese gönlüne göre hayırlı evlat nasip eder

Amin inşallah hamilesinizdir çok mutlu oluruz
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

ama hala yumurtluyormuş gibi kasık ağrım var cok fazla adete 9 gün kaldı iki gündür yoğun bir kasık ağrısı ve gaz sancısı yaşıyorum
Yani testlerin bozuk gibi bende 3 damlatıyorum öyle akma bulaşma olmuyor testte o yüzden damla sayısını sordum

İlişki tarihinden 17 gün geçerse hamilelik testi kesin sonuç veriyormuş canım senin kaç gün oldu

Yani testlerin bozuk gibi bende 3 damlatıyorum öyle akma bulaşma olmuyor testte o yüzden damla sayısını sordum
Creatin marka bu kargoyla geldiğinde sıkış tepişti acaba zarar mı görmüşler Anlamadım valla ana adetin 13. Gününden beti kasık karın bölgem cok ağrıyor

Merhabaalar. Kan verirseniz hemen alırsınız sonucu. Ama erken gebelik testinden de yapabilirsiniz inşallah güzel haber verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…