AA hamilemiymişsin canımAhh canım çok şükür ... çok teşekkür ederim. Evet gerçekten de varmış bebegim benimleymis.. herkese rabbim bu duyguyu yaşatsın insallah
5 nisan değilmiydi nasıl öğrendin canım gittin mi doktora hayırlı olsun inşallah çok sevindimEvet canım daha çok yeni
Çok teşekkür ederimm canımm.. Evet canım bat 5 nisan.ama.bugun test yaptım silik çizgi cıktı dedim gidiyom kan vermeye artık o sonux pozitif5 nisan değilmiydi nasıl öğrendin canım gittin mi doktora hayırlı olsun inşallah çok sevindim
Yaa kuzucum birsürüde test istemiş. Bak ben bu testleri özel hastanede yaptırmadım. Sağlık ocağımda hepsine baktı hepatit B ye kadar, bunlara ordada baktırabilirsin. Tüm herşeyi yapıyolar sadece vitamin testleri hariç. Ayrıca sigortana gebeliği karşılaması için başvuru yapabiliyosun diye biliyorum ama bi 5-6 ay geçmesi lazım ki sonuç alabilesin. Hangi sigortayla anlaşman varsa bi ara sor. Her sigortanın farklı olabiliyor. Ama dediğim gibi sağlık ocağına git aile hekimine gebelik düşünüyorum kan ve idrar testi yapabilirmisiniz de. Mutlaka yapıcaktır.Ya sorma canım,gittim bugün özel hastaneden almıştım randevu sağlık sigortam var.Neyse ilk girdim ücret çıkmadı sigortam olduğu için,doktorda çok ilgili çok tatlıydı sorular sordu ona göre testler yazdı hatta abarttımı bilmiyorum bayağı değişk testler istedi yok kızamıkçık yok hepatit b ye bağışıklığın varmı bakalım diye çocuk olduğunda sorun olmasın diy.neyse sonda alttan muayene etti yumurtların güzel rahim ağzın güzel rahim duvarın güzel dedi.bide testlerin çıksın bakalım dedi.sen adetin 10. Günü gel yumurtalarına bakalım yine dedi.eğer testlerde temiz çıkarsa 1 yıl olmadan bi tedaviye başlamayalım gençsin daha sonuçta artık zor oluyor bebek işleri çiftlerde dedi.boşuna ilaç vermeyeyim dedi.bir de bana maxijuno diye bi vitamin yazdı.neyse kan testi girişimi yaptırmaya gittim sağlık sigortam red cevabı verdi.sağlık sigortam gebeliği karşılamıyo çünkü muhtemelen gebeliğe hazırlık olduğu için karşılamadı sanırım doktora tekrar gittim konu başlığını değiştirdi yine red verdi sigorta neyse dedim ne kadar tutuyo ödeyeyim diye düşündüm 3250 TL dediler.ödeyemedim zaten bide son hasta ben olduğum için ben bu işlerle uğraşırken doktor çıkmıştı.ee bide sigorta bu sefer muayene ücretini talebi de vermiş tekrar ilk gittiğimde çıkmamıştı testten sonra çıktı bu sefer bide onu ödedim.testleri yaptıramadım yani resime ekliyorum testleri bir sürü test anlamadım.napcağımı da bilmiyorum.
Canım benim sigorta eşimden yararlanıyorum 4 ay oldu bu işe gireli hamileliği kapsaması için 2 yıl geçmesi gerekiyormuş.Bu istediği testlerde ne alaka anlamadım bende.Kan girişini yapmaya çalışan arkadaşta devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi ama devlet hastanesi bunları yapması için ordan da randevu almam lazım sonuçta kafama göre kan vermeye geldim de diyemiyorum.En azından alttan muayene sıkıntı yokmuş o içimi rahatlattı.Ama dedi testlerin temiz çıkacağını düşünüyorum çıkarsa da 1 yıl olmadan bi ilaca başlamaya gerek yok dedi.verdiği vitamin işte ne işe yarıyor bilmiyorum 300 e yakın tutuyo fiyatı internette baktım.Ne işe yarıyor anlamadım tüp bebek tedavisi görenler kullanıyormuş falanYaa kuzucum birsürüde test istemiş. Bak ben bu testleri özel hastanede yaptırmadım. Sağlık ocağımda hepsine baktı hepatit B ye kadar, bunlara ordada baktırabilirsin. Tüm herşeyi yapıyolar sadece vitamin testleri hariç. Ayrıca sigortana gebeliği karşılaması için başvuru yapabiliyosun diye biliyorum ama bi 5-6 ay geçmesi lazım ki sonuç alabilesin. Hangi sigortayla anlaşman varsa bi ara sor. Her sigortanın farklı olabiliyor. Ama dediğim gibi sağlık ocağına git aile hekimine gebelik düşünüyorum kan ve idrar testi yapabilirmisiniz de. Mutlaka yapıcaktır.
Allah Allah benim bildiğim folic asit kullanılır ilk. Eczacıyada bi danış mutlaka. Ama alttan muaynede güzel dediyse bu cidden güzel bişey. İçin rahat olsun. Evet baya değişik testler istemiş bu derece gerek varmıydı bilemiyoruda. Ama en iyisi Aile hekimiCanım benim sigorta eşimden yararlanıyorum 4 ay oldu bu işe gireli hamileliği kapsaması için 2 yıl geçmesi gerekiyormuş.Bu istediği testlerde ne alaka anlamadım bende.Kan girişini yapmaya çalışan arkadaşta devlet hastanesinde yaptırabilirsin dedi ama devlet hastanesi bunları yapması için ordan da randevu almam lazım sonuçta kafama göre kan vermeye geldim de diyemiyorum.En azından alttan muayene sıkıntı yokmuş o içimi rahatlattı.Ama dedi testlerin temiz çıkacağını düşünüyorum çıkarsa da 1 yıl olmadan bi ilaca başlamaya gerek yok dedi.verdiği vitamin işte ne işe yarıyor bilmiyorum 300 e yakın tutuyo fiyatı internette baktım.Ne işe yarıyor anlamadım tüp bebek tedavisi görenler kullanıyormuş falan
Folikasit kullanmaya devam et dedi ben birde devit3 kullanıyordum eksik çıkmıştı bi ara onu kullanma o bi işe yaramıyor içinde bilmem ne var onun dedi hatırlayamıyorum şimdi paraben dedi sanırım şu aşağıya eklediğim ilacı almamı söyledi.Aslında randevuyu bezmialem hastanesine almıştım.orda da ilk çocuk düşünmeden önce gittiğimde çok ilgilenmediler sadece alltan muayene edip herşey güzel diyip göndermişlerdi test yapmamışlardı bende yine öyle yapmasınlar diye sigorta var nasılsa diye iptal edip özel hastaneye aldım keşke Bezmialeme gitseydim diyorum şimdi.Allah Allah benim bildiğim folic asit kullanılır ilk. Eczacıyada bi danış mutlaka. Ama alttan muaynede güzel dediyse bu cidden güzel bişey. İçin rahat olsun. Evet baya değişik testler istemiş bu derece gerek varmıydı bilemiyoruda. Ama en iyisi Aile hekimi
Her hastanenin anlaşmalı olduğu böyle vitamin/ilaçlar var benim ki de bunun gibi başka bi markanın broşürünü işaretledi bunu al dedi aldım. Folic A B12 D vitamini karışımı içeriği. Kuzucum bakalım denemeye devam etcekmisiniz bu ay bebiş içinFolikasit kullanmaya devam et dedi ben birde devit3 kullanıyordum eksik çıkmıştı bi ara onu kullanma o bi işe yaramıyor içinde bilmem ne var onun dedi hatırlayamıyorum şimdi paraben dedi sanırım şu aşağıya eklediğim ilacı almamı söyledi.Aslında randevuyu bezmialem hastanesine almıştım.orda da ilk çocuk düşünmeden önce gittiğimde çok ilgilenmediler sadece alltan muayene edip herşey güzel diyip göndermişlerdi test yapmamışlardı bende yine öyle yapmasınlar diye sigorta var nasılsa diye iptal edip özel hastaneye aldım keşke Bezmialeme gitseydim diyorum şimdi.
Tabi kuzum durmak yok yola devamHer hastanenin anlaşmalı olduğu böyle vitamin/ilaçlar var benim ki de bunun gibi başka bi markanın broşürünü işaretledi bunu al dedi aldım. Folic A B12 D vitamini karışımı içeriği. Kuzucum bakalım denemeye devam etcekmisiniz bu ay bebiş için
SüpersinnnnTabi kuzum durmak yok yola devam
Süpersinnnnkesinlikle devamm
YaaaÖnce senden bekliyorum güzel haberlerini
Benimkilerde laboquick ama hiç bişey anlamadımLaboquick al bidahakine canım ama umarım gerek kalmaz
Benimkilerde laboquick ama hiç bişey anlamadım
Canım merhaba benimde ovülasyon testlerime bakarmısınız ilk fotoğraf dün gece ikincisi bugün öğlen şimdiden teşekkür ederimHayır kaçırmadınız. Bu dönemlerde hergün ilişki yaşamak şansı arttırıyor. Bu akşam da geç saatlerde değerlendirebilirsiniz.
En koyuya ulaştıktan sonra sonraki gün ikinci çizgi silik çıktı silik çıktıktan sonra yumurtam çatladı dedim bir sonraki gün test yapmadım sonra karın sancısî sağ kasıkta batma hatta bacağıma vuruyor bu test daha yapayım dedim t çizgisi c ye yakın kırmızı çıkıyor kafam çok karıştı testlerimi hergün aynı saatte 2 saat öncede sıvı alımını keserek yapıyorum.bu markadan genel olarak memnun insanlar ama benim kafamı çok karıştırdı bata 10 gün var bir kere daha yumuttlayacak değilimdir dimi teşekkür ederim şimdidenat canım resim burdan yardımcı oluruz
Dün yumurtlama bugün de çatlama olmuş. Dünü değerlendirdiyseniz, Bugünü ve yarını da değerlendirirseniz şansınız yüksek olur.Canım merhaba benimde ovülasyon testlerime bakarmısınız ilk fotoğraf dün gece ikincisi bugün öğlen şimdiden teşekkür ederim
Merhaba canım,dün yumurtlama olmuş bugün çatlamış.ama farklı saatlerde yapma her gün aynı saatte günde bir kere yapman yeterli.testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını Bırak.yumurtlama dahil 3 günü değerlendirin.Canım merhaba benimde ovülasyon testlerime bakarmısınız ilk fotoğraf dün gece ikincisi bugün öğlen şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?