Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi sizce pozitifmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2. Resimde yumurtlama olmuş diğerinde aynı koyulukta değil.

Canım adet gününden 3 gün sonra başlaman lazım her gün aynı saatte ve 2 saat öncesinden sıvı almayı bırakarak.Ama belki henüz yumurtlama olmamıştır.o yüzden yarında başlayabilirsin hemen.

10. Günden sonra başla canım. benim de adet senin gibi 30 - 35 arasi. benim 15-16 . Günde oldu

10. Günden sonra başla canım. benim de adet senin gibi 30 - 35 arasi. benim 15-16 . Günde oldu
Hazır haftasonuyken yarın başlayayım hem acemiliği de atlatırım diye düşündüm artık. Yarın 9. günüm başlamayı düşünüyorum. Çok heyecanlıyım :) Sen de ilk defa mı deniyorsun?

Yaaa Hadi inşallahh arka arkaya alalım inşallah hepimiz güzel haberleri
Kuzucum 2 gündür şu sigorta işleriyle uğraşıyordum,sağolsun hastane çalışanı çok yardımcı oldu doktora gittiğim gün tanı kısmında gebelik planlaması yazdığı için red etmişti sigorta.Hastanede bi bayan bugün doktorun yanına gidip tanı kısmını değiştirtmiş doktora sonra tekrar sigortaya göndermiş tahlilleri sigortada onay vermiş hemen arayıp haber verdiler tahlillleri yaptırabilirsiniz diye.Ama problem şu istediği testlerin bazıları adet 3. Günü verilmesi gerekiyordu benim bugün 5. Günü yarında bitiyor doktoru arayıp söyledim nasıl yapalım en son 12 de yemek yedim öğlen dedim.doktorda yarın gelme bugün gel yarın son günüyse testleri etkiler dedi.Neyse bugün 4:30 da gittim verdim testleri sonunda.Ama şansıma bak hayatımda başıma gelmeyen bi dönem yaşıyorum bu ay.Bu ay adetim o kadar az kanama olduki pedi hiç çıkarmasam bi orkid anca dolardı bu 5 günde.3. Günümden beri de leke şeklinde geliyo artık kan hiç gelmiyo.İnşallah olumsuz etkilemez sonuçları.Sana da haber vermek istedim.İnsan burda bağ kurunca haber vermek istiyor.

Yaaa canım benim çoook sevindim Rabbim işlerini kolaylaştırmış resmen. Allah büyük umutsuzluk yok nefes aldığımız sürece.. Seni burdan tanıyo olsam bile kardeşim vermiş gibi bu haberi mutlu oldum Daha da güzel haberlerini almak nasip olsun inşallahh tüm sonuçlarında su gibi tertemiz çıksın Rabbim gönlüne görede en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Amin canım benim çok sağol hepimize inşallah.Bu ay o haberi inşallah önce senden alırız.Çarşamba sonuçları göstereceğim bakalım bide yumurtlara bakarız o gün ovülasyon öncesi demişti bakalım.Sende durumlar nasıl ovülasyon testi yapıyormusun

Baksın baksın söyler orda hemen ne zaman gelişip çatlıcak öğrenirsin benim testim dün pik yaptı bugün çatladı bende beklemedeyim artık Hayırlı zamana Ve Allah a bıraktım artık Sabırla beklicem bakalım çarşamba da haber et mutlaka

Allahım hayırlı sağlıklı evlat nasip eder İnşallah canım benim Tamam kuzum ederim şimdi test sonuçlarım çıkmış ona bakıyordum internetten hangi değer ne olmalı diye.Testlerde de yok yok mübarek herşeyi istemiş.

Heh hadi hepsi süperdir inşallahh olsun herşeyine bakmış çok iyi olmuş

Hazır haftasonuyken yarın başlayayım hem acemiliği de atlatırım diye düşündüm artık. Yarın 9. günüm başlamayı düşünüyorum. Çok heyecanlıyım :) Sen de ilk defa mı deniyorsun?
Evet ilk defa denedim ama sinir oldum pik göremedim diye doktora gittim 15. Gün doktor dedi bugun yarin çatlamak üzere hakikaten doktordan gelince test yaptım pik olmuş birden. Umarim sende yakalarsin

Canım nasılsın?Naptın gelişme var mı?Ben bugün doktora gittim hem sonuçları göstermeye hemde 10. Gün bakalım yumurtalarına demişti.Sonuçlarım temiz çıkmış çok şükür,bir de smear testi yaptı genel kontrol için.Neyse sonra alttan muayene etti tekrar yumurtalara bakmak için yumurtan çok büyük şuan çokda erken daha yumurtlama için aslında daha 10. Gün bugün dedi.Bitane de küçük varmış büyümeye devam eden.Eve gelince test yaptım yumurtlama gördüm baya erken yumurtlama oldu bu sefer anlamadım.Bide hiç bu kadar koyu olmamıştı t çizgim.Teste de bugün başlayacaktım bugün oldu direk.Doktorun amacıda yumurtlamadan önce görmekti ama şansa yumurtlamaya denkg geldim bakalım çalışmalara da başlamamıştık artık bugünden devamke

Eklentiler

• 153CB575-FFE8-4572-ADC8-F7542A5EAF32.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 36
Ayyyy çoook sevindim kuzucummm maşallah kıp kırmızı çıkmış ciddenb hiç boş geçirmeyin günleri erken yumurtladın demekki süperr

Ayyyy çoook sevindim kuzucummm maşallah kıp kırmızı çıkmış ciddenb hiç boş geçirmeyin günleri erken yumurtladın demekki süperr
evet kuzum çatlarsa iyi 3 cm geçerse bebek olmazmış ama çoksa büyümeden çatlaması lazım.Sen ne yaptın canım benim

evet kuzum çatlarsa iyi 3 cm geçerse bebek olmazmış ama çoksa büyümeden çatlaması lazım.Sen ne yaptın canım benim
Benimde yumurtlamadan 7 gün geçti kuzucum ben beklemedeyim artık İnşallah güzel haberler veririm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…