Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artk silik çizgi görme profu oldum birsuru böyle testim var görüyorum canım hahahah
Kız buraya koyduğum fotoda, çizginin nerde olduğunu bildiğim halde ben bile göremiyorum sen çok mu havuç tüketiyorsun, gözlerinin maşallahı var

23ü daha koyu gibi ama akıntım ve kasık ağrılarım 19undan hemen önce oldugu icin o günü baz alıyorum canim. Zaten bekledikçe de degisiyo bu testler ama baksana hic pik gibi bile degiller yani bu ay yumurta düzgün gelismedi gibi hissediyorum ben

Evet en koyu günler bunlarsa 23. Günü baz almalıyız. Ama bak Azze yi belki tanırsın. Oda hamile kaldığı ay ovülasyon testi yaptı, onunda böyle tam pik yapmadı, ama o ay hamile kaldı bazı kişilerde değişiyor bu durum.
Canım inşallah gerek kalmaz ama eğer yine ovülasyon testi yapman gerekirse bir sonraki ay bu benim yaptığım ovülasyon testlerinden alsana. Bu kaset testler bekledikçe çizgileri sürekli silik gösteriyor, pik testler bile bekleyince pik gibi durmuyor

Ya en koyusu 23 ama akıntım da kasık ağrısı da 19undan hemen önce oldu ben 19u baz alıyorum. Azzeyi görüyodum forumlarda ama.bu durumunu bilmiyodum canım bir bakiyim. Test konusunda emin olamiyorum bide senin aldığın daha pahalı galiba, bu ay testlerle ilgili çelişkili yorumlar okudum pek güvenim kalmadı açıkçası

Canım akıntı zaten yumurtlamadan 1-2 gün önce gelmeye başlar. Bazılarının yumurtlama gününe kadar devam eder, bazılarında 1 gün gelir kesilir diye biliyorum. Evet Akıntı durumuna göre 19u olması lazım.
Bu benim testleri ben Aliexpress ten 50 tanesini 10$a aldım. Tc de fiyatları ne bilmiyorum ama pahalı değildir.

Ayni oluyor aşağı yukari canim ben 25-30 tanesini 45 e almıştım aslında labaquick de baya meshur ama ne biliym bu ay üzdü beni

İnşallah ikimiz de görürüz canm hayırlısı olsun hakkımızda
Dün Allaha sığındım çok dua ettim, Meryem suresi okudum, bekleyen herkesin bu mutluluğa ulaşması için ❤ Hatta burda bir çok bekleyen kişiler içinde dua ettim, Allahım kabul etsin

Akıntıya bence takılmayın çünkü benim yumurtlama gününde catlamada falan hiç akıntı olmuyor adet bitince basliyo benim şeffaf akıntı 12 güne kadar ama o zaman yaptığım ov. Testlerinde hiç bişey çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…