- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Yok canım 19 Ekimde ovülasyon Pik yaptı. Bat tarihim 3Kasım, daha 4-5 Günüm var.Hadi inşallah yaa kan mı versen? Bugun adet günün mü?
Kız buraya koyduğum fotoda, çizginin nerde olduğunu bildiğim halde ben bile göremiyorumBen artk silik çizgi görme profu oldum birsuru böyle testim var görüyorum canım hahahah
Havuç suyu tutunmayı kolaylaştırır dediler kilo kilo yiyoruzKız buraya koyduğum fotoda, çizginin nerde olduğunu bildiğim halde ben bile göremiyorumsen çok mu havuç tüketiyorsun, gözlerinin maşallahı var
Gözlerinin sağlığından belliHavuç suyu tutunmayı kolaylaştırır dediler kilo kilo yiyoruz
Varmı testlerin yanyana koy bi gönder canım. Bakalım hangi gün daha koyuymuş, hemAyseee1987 benim de 19 ekimdi canm cok koyu da degikdi bide 23 ekimde biraz koyuydu hangisini baz almam lazım bilmiyorum ama
Evet en koyu günler bunlarsa 23. Günü baz almalıyız. Ama bak Azze yi belki tanırsın. Oda hamile kaldığı ay ovülasyon testi yaptı, onunda böyle tam pik yapmadı, ama o ay hamile kaldıEki Görüntüle 2712385
23ü daha koyu gibi ama akıntım ve kasık ağrılarım 19undan hemen önce oldugu icin o günü baz alıyorum canim. Zaten bekledikçe de degisiyo bu testler ama baksana hic pik gibi bile degiller yani bu ay yumurta düzgün gelismedi gibi hissediyorum ben
Ya en koyusu 23 ama akıntım da kasık ağrısı da 19undan hemen önce oldu ben 19u baz alıyorum. Azzeyi görüyodum forumlarda ama.bu durumunu bilmiyodum canım bir bakiyim. Test konusunda emin olamiyorum bide senin aldığın daha pahalı galiba, bu ay testlerle ilgili çelişkili yorumlar okudum pek güvenim kalmadı açıkçasıEvet en koyu günler bunlarsa 23. Günü baz almalıyız. Ama bak Azze yi belki tanırsın. Oda hamile kaldığı ay ovülasyon testi yaptı, onunda böyle tam pik yapmadı, ama o ay hamile kaldıbazı kişilerde değişiyor bu durum.
Canım inşallah gerek kalmaz ama eğer yine ovülasyon testi yapman gerekirse bir sonraki ay bu benim yaptığım ovülasyon testlerinden alsana. Bu kaset testler bekledikçe çizgileri sürekli silik gösteriyor, pik testler bile bekleyince pik gibi durmuyor
Canım akıntı zaten yumurtlamadan 1-2 gün önce gelmeye başlar. Bazılarının yumurtlama gününe kadar devam eder, bazılarında 1 gün gelir kesilir diye biliyorum. Evet Akıntı durumuna göre 19u olması lazım.Ya en koyusu 23 ama akıntım da kasık ağrısı da 19undan hemen önce oldu ben 19u baz alıyorum. Azzeyi görüyodum forumlarda ama.bu durumunu bilmiyodum canım bir bakiyim. Test konusunda emin olamiyorum bide senin aldığın daha pahalı galiba, bu ay testlerle ilgili çelişkili yorumlar okudum pek güvenim kalmadı açıkçası
Ayni oluyor aşağı yukari canim ben 25-30 tanesini 45 e almıştım aslında labaquick de baya meshur ama ne biliym bu ay üzdü beniCanım akıntı zaten yumurtlamadan 1-2 gün önce gelmeye başlar. Bazılarının yumurtlama gününe kadar devam eder, bazılarında 1 gün gelir kesilir diye biliyorum. Evet Akıntı durumuna göre 19u olması lazım.
Bu benim testleri ben Aliexpress ten 50 tanesini 10$a aldım. Tc de fiyatları ne bilmiyorum ama pahalı değildir.
Ovulasyon kalmadi canim bir iki gün sabredebilirsem gebelik yapcamGereksiz06 canım ovülasyon testin varsa ve müsaitsen bugünde yapsana, 10. Dakikasında foto çek bakalım durum ne.
A harfini büyük yaz canım bulursun. Baktım senin için 2021 Nisan annelerinde.Ben azzeyi bulamadim ya merak ettim onun testlerini
19 unda yumurtladıysan aynı gün yumurtladıkOvulasyon kalmadi canim bir iki gün sabredebilirsem gebelik yapcam
İnşallah ikimiz de görürüz canm hayırlısı olsun hakkımızda19 unda yumurtladıysan aynı gün yumurtladık
inşallah pozitifi görürsün canım❤
Dün Allaha sığındım çok dua ettim, Meryem suresi okudum, bekleyen herkesin bu mutluluğa ulaşması için ❤ Hatta burda bir çok bekleyen kişiler içinde dua ettim, Allahım kabul etsinİnşallah ikimiz de görürüz canm hayırlısı olsun hakkımızda
Aminn inşallahDün Allaha sığındım çok dua ettim, Meryem suresi okudum, bekleyen herkesin bu mutluluğa ulaşması için ❤ Hatta burda bir çok bekleyen kişiler içinde dua ettim, Allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?