• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birbirine çok yakın değil mi çizgiler
Bu test böyle canım, geçen ay çatlama iğnesi yaptırmıştım, iğne etkisinden pozitif nasıl oluyor diye yapıp bakmıştım, iğneden ötürü 1. Saniyesinde pozitif olmuştu çizgi şeritleri böyle. Çinden geldi 😂 bu testi bugün bitirdim zaten, yarın bebe time diye bi testle yapacam.

Bu arada inşallah gebelik vardır 🤲😍
Sağol canım ya,Umutlanmadım desem yalan olur, İnşallah vardır. Ama olmazsa Gelecek ay yada sonraki ay 2. aşılmayı yapacağım, oda tutmazsa tüp bebeğe başlayacağım. 3.500 euro şu pandemi zamanı beni biraz sarsacak ama bu yolda çekilen çileler kutsaldır 🥰

Çizgi var görünüyor, ilk 5-10 dk içinde olsa emin olurduk ama yine de umut var, insallah koyulasarak belirginleşir yap yine sonraki günler. Benim de 3 saat sonra çıktı yum 9. Gün 😁

Çizgi var görünüyor, ilk 5-10 dk içinde olsa emin olurduk ama yine de umut var, insallah koyulasarak belirginleşir yap yine sonraki günler. Benim de 3 saat sonra çıktı yum 9. Gün 😁
Sen şimdi hamilemisin? 🥰🌹
Yumurtlamanın 9. Günü 3 saat sonra çıkan testini atarmısın lütfen 🙏

Olsun kız varsa gönder 😊 bugün senin yumurtlamanın 9. Günü mü?
IMG_20201028_190649~2.jpg

Yumurtlamadan sonraki 9. Gün bugün ve bu yaptiktan 3 saat sonra çıktı canım ben buna umut bağlamıyorum hatta bu aydan pek umudum yok çünkü cok net bir pik göremedim, adam akıllı bi yumurtlama olmadi, iyi degerlendirdik ama yumurtamdan umudum yok 😊

Eki Görüntüle 2712158

Yumurtlamadan sonraki 9. Gün bugün ve bu yaptiktan 3 saat sonra çıktı canım ben buna umut bağlamıyorum hatta bu aydan pek umudum yok çünkü cok net bir pik göremedim, adam akıllı bi yumurtlama olmadi, iyi degerlendirdik ama yumurtamdan umudum yok 😊
Canım tam pik göremeden hamile kalan çok var, eşit şekilde kırmızı çizgi çıkıyor bazı kişilerin. Veee gebelik testlerinde ilk 5. Dk içinde çizgi çıkmazsa dikkate almayın diye nekadar söylensede, yapılan testlerde çok erken yapıldığı dönemlerde böyle sonradan silik çıkan testlerde, bikaçgün sonra pozitif gebelik haberlerini aldık 😊
Senin geçmiş aylardada sonradan pozitif olan, bu şekilde testlerin oldu mu?

Canım tam pik göremeden hamile kalan çok var, eşit şekilde kırmızı çizgi çıkıyor bazı kişilerin. Veee gebelik testlerinde ilk 5. Dk içinde çizgi çıkmazsa dikkate almayın diye nekadar söylensede, yapılan testlerde çok erken yapıldığı dönemlerde böyle sonradan silik çıkan testlerde, bikaçgün sonra pozitif gebelik haberlerini aldık 😊
Senin geçmiş aylardada sonradan pozitif olan, bu şekilde testlerin oldu mu?
Oldu malesef canim miratech gebelik testinde daha önceki aylar saatler sonra pozitif çıkan oldu ama dogru değildi. Bunun markasi da ovula diye bisey, öylesine iki gün önce de yaptım ayni testten onda çıkmadı hic ikinci çizgi ama bilemiyorum tabi dediklerini de hep okudum ben de. Allah hayırlısını versin ne diyim, hem umutluyum hem umutsuzum 😊

Oldu malesef canim miratech gebelik testinde daha önceki aylar saatler sonra pozitif çıkan oldu ama dogru değildi. Bunun markasi da ovula diye bisey, öylesine iki gün önce de yaptım ayni testten onda çıkmadı hic ikinci çizgi ama bilemiyorum tabi dediklerini de hep okudum ben de. Allah hayırlısını versin ne diyim, hem umutluyum hem umutsuzum 😊
Bak mesala bende 2 ay önce klomen ve çatlama iğnesi yaptırmıştım, çatlama iğnesinin 17. Günü hemen çıkan silik çizgi çıkmıştı, hatta pembeydi. Bi heycanla kan verdim 1.20 çıktı yıkıldım resmen. Aynı gün adet oldum.
Ama daha öncesinden gebelik testlerimde sonradan çıkan çizgi görmedim.
Fakat söyle bir durumum olabilir geçmiş aylarda klomen ve femara kullandım, bu ay hiç birşey kullanmadım ama o ilaçlar etkisini bu ayada gösterdiyse ve çatlama iğnesi vurmadığım için kistim oluşmuş olma ihtimali yüksek:( çünkü kist varsa lh hormonunuda yüksek gösteriyor, artı kist gibi durumlar gebelik testlerinde sonradan silik çizgi bırakıyor. :( Hakkımızda hayırlısı :KK68:

Bak mesala bende 2 ay önce klomen ve çatlama iğnesi yaptırmıştım, çatlama iğnesinin 17. Günü hemen çıkan silik çizgi çıkmıştı, hatta pembeydi. Bi heycanla kan verdim 1.20 çıktı yıkıldım resmen. Aynı gün adet oldum.
Ama daha öncesinden gebelik testlerimde sonradan çıkan çizgi görmedim.
Fakat söyle bir durumum olabilir geçmiş aylarda klomen ve femara kullandım, bu ay hiç birşey kullanmadım ama o ilaçlar etkisini bu ayada gösterdiyse ve çatlama iğnesi vurmadığım için kistim oluşmuş olma ihtimali yüksek:KK43: çünkü kist varsa lh hormonunuda yüksek gösteriyor, artı kist gibi durumlar gebelik testlerinde sonradan silik çizgi bırakıyor. :KK43: Hakkımızda hayırlısı :KK68:
Kist olursa hep koyu gösteriyo diye bisey yok canim ablamda kist vardi (o sekilde hamile kaldi) ve öyle sürekli koyu cikmiyodu lh testleri. Ya varya o kadar bilinmez karmaşık bisey ki üreme sistemi. Mantiken hiç olmamasi gereken ayda hamile kalan cok var, hersey cok yolunda olduğu halde kalamayan.. Allah bir nefesin dünyada başlangıcını da bitisini de belirleyendir biz pek etki edemiyoruz. Bolca dua edelim bu mubarek gecede insallah ♥️

Kist olursa hep koyu gösteriyo diye bisey yok canim ablamda kist vardi (o sekilde hamile kaldi) ve öyle sürekli koyu cikmiyodu lh testleri. Ya varya o kadar bilinmez karmaşık bisey ki üreme sistemi. Mantiken hiç olmamasi gereken ayda hamile kalan cok var, hersey cok yolunda olduğu halde kalamayan.. Allah bir nefesin dünyada başlangıcını da bitisini de belirleyendir biz pek etki edemiyoruz. Bolca dua edelim bu mubarek gecede insallah ♥️
Benim şu an, anlattığım durumdan ötürü en tereddütte olduğum durum kist olma ihtimali durumum:( ama burdaki kızlar kist olunca lh testleri yüksek gösteriyor dediler 🤷‍♀️ hatta biri konu açmıştı pko olduğu için gebelik testleri sonradan pozitif oluyordu.
Neyse inşallah bizde öyle bi durum yoktur ❤
Şimdi Meryem suresi okuyacağım. Duamda seni ve kkdaki bazı sevdiğim arkadaşların ismini geçireceğim. İsmini bilmesemde niyet önemli🥰:KK200: O dua yolunu bulur inşallah 🤲🙏

Benim şu an, anlattığım durumdan ötürü en tereddütte olduğum durum kist olma ihtimali durumum:KK43: ama burdaki kızlar kist olunca lh testleri yüksek gösteriyor dediler 🤷‍♀️ hatta biri konu açmıştı pko olduğu için gebelik testleri sonradan pozitif oluyordu.
Neyse inşallah bizde öyle bi durum yoktur ❤
Şimdi Meryem suresi okuyacağım. Duamda seni ve kkdaki bazı sevdiğim arkadaşların ismini geçireceğim. İsmini bilmesemde niyet önemli🥰:KK200: O dua yolunu bulur inşallah 🤲🙏
Canim inan Allah ol dedikten sonra kistmiş pko ymuş hiç farketmyor bire bir yakından şahit oldugum kişiler oldu, doktora gidip yumurtaliklarin rahmin durumuna bakarak bu aydan umudumuz yok cevabını aldığı ay hamile kalan yakınlarım oldu kendini şartlama. Yeter ki Allah vermek istesin.. Allah razı olsun cok teşekkür ederim ben de dua edeceğim sana ♥️

Canim inan Allah ol dedikten sonra kistmiş pko ymuş hiç farketmyor bire bir yakından şahit oldugum kişiler oldu, doktora gidip yumurtaliklarin rahmin durumuna bakarak bu aydan umudumuz yok cevabını aldığı ay hamile kalan yakınlarım oldu kendini şartlama. Yeter ki Allah vermek istesin.. Allah razı olsun cok teşekkür ederim ben de dua edeceğim sana ♥️
Aynen doğru diyorsun Rabbim ol dedikten sonra hiç bi engel kalmaz. En yakın zamanda bizede versin bu sevinci inşallah 🤲
Allah sendende razı olsun🥰
Allahım dualarımızı kabul eylesin ❤🌹

Bugün heycanla senin testini bekliycem canım inşallah pozitif görürsün 🤲😚
Canım ilk idrarla yaptım, bebe time diye bir marka kaset test. İlk 5. Dakikasında incecik bir pembeli belirdi. Resmini çektim 10. Dakikasında ama fotoda görebilecekmisin bilmiyorum 😅
Resmi kolajlama yapmadım, Orjinal resim
20201029_081854.webp

Back
X