• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntıya bence takılmayın çünkü benim yumurtlama gününde catlamada falan hiç akıntı olmuyor adet bitince basliyo benim şeffaf akıntı 12 güne kadar ama o zaman yaptığım ov. Testlerinde hiç bişey çıkmıyor
Akıntıya değil o zaman teste cok güvenmemek lazım bence, kiminde akıntı olmuyo evet ama akıntı olmasi da yani yumurta akı gibi çekince sünen koyu seffaf akıntı yumurtlamaya isaret, bu akıntıdan max 2-3 gün sonra yumurtlama demektir. Bu ay testlerle çelişen o kadar cok yorum okudum ki %100 güvenemiyorum artık

Kızlar ovülasyon testi yaptım 10 dk sonra resmini çekip atacağım, ama idrarımın içinde bolca beyaz tortular vardı, uçuşuyorlardı 😱 idrar yolu problemimde yok şu an, bide idrarımın rengi çok koyuydu. Kist gibi sorunlarda idrar içinde beyaz tortu olurmu?

Kızlar ovülasyon testi yaptım 10 dk sonra resmini çekip atacağım, ama idrarımın içinde bolca beyaz tortular vardı, uçuşuyorlardı 😱 idrar yolu problemimde yok şu an, bide idrarımın rengi çok koyuydu. Kist gibi sorunlarda idrar içinde beyaz tortu olurmu?
Hic bilmiyorum canim ama dün iliski olduysa meni kalıntıları olabilir hemen kötüye yorma

Bu Yumurtlamanın 11. Günü Lh testi
Dünden bugüne koyulaşma varmı pek anlayamadım.
20201029_110045.jpg

Bende bunu anlamıyorum bu testle nasıl hamilelik ogreniyorlar normalde re çift çıkıyorsa 🤔
%100 değil tabi ama genelde hamile olanların ovulasyon testi bat a yakın yeniden koyulasmaya baslar ve bat geldiginde pik gibi olur öyle devam eder. Hamileyken de lh hormonu salgılanıyor çünkü sadece hcg değil

%100 değil tabi ama genelde hamile olanların ovulasyon testi bat a yakın yeniden koyulasmaya baslar ve bat geldiginde pik gibi olur öyle devam eder. Hamileyken de lh hormonu salgılanıyor çünkü sadece hcg değil
Anlamadım ama olsun🤭 teşekkür ederim

Bende bunu anlamıyorum bu testle nasıl hamilelik ogreniyorlar normalde re çift çıkıyorsa 🤔
Canım bi ihtimal diye hergün yapacam ben bat günüme kadar. Olumlu yada olumsuz başkalarınında işine yarasın istiyorum.

Ama şöyle bir gerçek var gebelik durumunda kanda beta hormonu yükselirken kanda da lh hormonu otomatik yükseliyormuş, tabii kist gibi durumlarda da lh hormonu anlık yükselişlerede geçebiliyormuş.

Canım bi ihtimal diye hergün yapacam ben bat günüme kadar. Olumlu yada olumsuz başkalarınında işine yarasın istiyorum.

Ama şöyle bir gerçek var gebelik durumunda kanda beta hormonu yükselirken kanda da lh hormonu otomatik yükseliyormuş, tabii kist gibi durumlarda da lh hormonu anlık yükselişlerede geçebiliyormuş.
Inan ben hiç anlamıyorum yumurtlama günü dışında ilişkiyle korunma yoldu deneidm bi kere hemen hamile kalmisim yumurtlama günümmüş galiba hiç bisey takip etmem işin açığı aklımda basmıyor ince ayrintilara

Neyse işte ben sen yumurtlama takip yapıyorsun iki çizgi cikti diğer kaidnlar e bunla hamilelik öğreniyor nasıl diye sonradan Anladim belli günler 2 çizgi bide hamilelikte çıkıyormuş

Ama bi hamilelik testi yap lütfen seni hep görüyorum valla hep de dua ediyorum her goedugumde🤩🥰

Sen niye kiste taktın bu kadar? Varmiydi yani dr kist var mi dedi? Valla o ovulasyon sonrasi hep bi heyecan hep bi acaba ile geçiyor cok gerginim 😁

Ayseee eczaneden bir 5 tl lik test alsana umutlandirmak istemem ama 🥰😊
Aldım canım bugün ilk idrarla yaptım kaset test, ilk 5. Dakikada incecik pembe bir çizgi çıktı, ama fotoyu buraya koyunca kalitesi düşüyor hiç gözükmüyor. Yukarıda var fotosunu attım. Bir arkadaş gördü ama onun gözler çok sağlıklı 😅 bat 3 Kasım. Daha 4-5 gün var.

Sen niye kiste taktın bu kadar? Varmiydi yani dr kist var mi dedi? Valla o ovulasyon sonrasi hep bi heyecan hep bi acaba ile geçiyor cok gerginim 😁
Canım ben 2 ay önce klomen +çatlama iğnesi kullandım, geçen ay femara +çatlama iğnesi ve aşılma yapıldı, sonuç negatif. Bu ay hiç birşey yapmadım.
Yani geçen aylardan o ilaçların etkisi devam ettiyse ki etti çünkü ağrılardan sağlı sollu yumurtladım diye düşünüyorum, ve çatlama iğnesi olmadığımdan dolayı ya yumurtalık çatlayamadıysa da kist oluştuysa diye korkuyorum. Aşılmadan sonra sonuç negatif gelince hiç doktora gitmedim, daha önce hiç kist sorunum oluşmadı canım ama durum anlattığım gibi işte korkumun sebebi bu.

Kızlar stres yaptım galiba sıcak basıyor beni. Gidip kan testi yapıp kurtulayımmı? Negatif çıkarsada paşa paşa oturup üzüleyim. Sevinçler nekadar bizimse hüzünlerde bizimdir, Bu yolda çekilen çileler kutsaldır diyerek yapsammı kan testini şimdi ???
Ne diyorsunuz?

Aldım canım bugün ilk idrarla yaptım kaset test, ilk 5. Dakikada incecik pembe bir çizgi çıktı, ama fotoyu buraya koyunca kalitesi düşüyor hiç gözükmüyor. Yukarıda var fotosunu attım. Bir arkadaş gördü ama onun gözler çok sağlıklı 😅 bat 3 Kasım. Daha 4-5 gün var.
Onu bende gordum orjinal test demişin benim testini aynisi🤭

Kızlar stres yaptım galiba sıcak basıyor beni. Gidip kan testi yapıp kurtulayımmı? Negatif çıkarsada paşa paşa oturup üzüleyim. Sevinçler nekadar bizimse hüzünlerde bizimdir, Bu yolda çekilen çileler kutsaldır diyerek yapsammı kan testini şimdi ???
Ne diyorsunuz?
Benim teste cioiyrodu kanda cikmiuor du gerçektende hamileymişim hatta benle dalga geçiyorlardı hayali çizgi görüyorsun yok kuruma çizgisi 2.test al yine ciakrsa hayirlu olsun🥰🤩

Benim teste cioiyrodu kanda cikmiuor du gerçektende hamileymişim hatta benle dalga geçiyorlardı hayali çizgi görüyorsun yok kuruma çizgisi 2.test al yine ciakrsa hayirlu olsun🥰🤩
Canım 2. Testi yapmak için yarın sabah idrarını beklemem lazım . Nasıl kanda çıkmadı ki olabilir mi öyle birşey? Adete kaç gün varken kan testi yaptın da çıkmadı canım?

Back
X