- 25 Haziran 2019
- 477
- 219
- 53
- 28
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Yinede tartuzalı hemen kullanmasan mı bilemedim. Böyle hikayeleri çok okuduk, doktor söktürücü verdi ama hamileymişim yazanlar çok. Hakkında hayırlısı canım.
Normalde olmayan bi gecikme durumun var, bu ay kür, ilaç v.s ne kullanmıştın? Acaba onlardan mı böyle oldu?
Zaten muayene etti alttan kurcaladi kurcaladı kanama başladıİlk 10 gün gecikme normal, stres veya başka bir şey tetikler, tarlusal içmeyin 10.gün den sonra için bence
Gebelik yoksa ilaçsız kanamanın başlaması çok daha sağlıklı canım, hepimizin umutları sonraki aya kaldıZaten muayene etti alttan kurcaladi kurcaladı kanama başladı
Bu ay arı sütü bal polen propolis karışımı clife kullandım sadece ama onlardan olacağını sanmıyorum hep kullaniyorum çünkü stres desen bu ay stres yapmadım normalde çocuk düşünerek ilişki olurdu bu ay onu hiç düşünmeden ilişki oldu bayada rahat oldu yumurtlamada gününde oldu ee neden oldu çözemedimYinede tartuzalı hemen kullanmasan mı bilemedim. Böyle hikayeleri çok okuduk, doktor söktürücü verdi ama hamileymişim yazanlar çok. Hakkında hayırlısı canım.
Normalde olmayan bi gecikme durumun var, bu ay kür, ilaç v.s ne kullanmıştın? Acaba onlardan mı böyle oldu?
Benimde öyle olmuştu. Stresten geciktiğini biliyodum, dra gittim tarlusal verdi ama o gün muayeneden sonra regl oldum.Zaten muayene etti alttan kurcaladi kurcaladı kanama başladı
Yolda ağladım braz eşim çok kızdı bana oda ağladıGebelik yoksa ilaçsız kanamanın başlaması çok daha sağlıklı canım, hepimizin umutları sonraki aya kaldı
Nur topu gibi iki tane çikolata kistin ve rahim arkadaşında kocaman bir miyomum varmış onuda söylediBenimde öyle olmuştu. Stresten geciktiğini biliyodum, dra gittim tarlusal verdi ama o gün muayeneden sonra regl oldum.
Miyom bebeğe zarar etmeyecek şekildeyse sıkıntı yok, inşallah birsonraki ay güzel haberler alırsınNur topu gibi iki tane çikolata kistin ve rahim arkadaşında kocaman bir miyomum varmış onuda söyledi
Erkekler anlamiyoki canim annelik iç güdüsü bizde doğuştan itibaren var, hormonal bisey bu, adet dönemi mutsuz agresif olmamiz da bu sebeptenmis yani çocuk düşünmeyen hatta bekar bir kadının bile bilincaltinda "düşük yaptım veya bebegim gitti" tarzında bi duygu olurmus her regl döneminde. Erkeklerse kucağına bebeği verince ancak baba olduğunu anlıyor. O yüzden öyle demesi cok normal, uzulceksin tabi ama yeni aya yepyeni bir umutla bismillah deyip baslicaksin yapacak bisey yok, ben de öyle yaptım çünkü..Yolda ağladım braz eşim çok kızdı bana oda ağladıben senle sanki çocuk için evlendim sen böyle gözümün önünde eriyip gidiyosun dedi ben çocuk falan istemiyorum dedi baya korktum bende ne demek istemez
Yok değilmiş rahim içinde olsa sorunmus ama benimki rahim arkasındaymisMiyom bebeğe zarar etmeyecek şekildeyse sıkıntı yok, inşallah birsonraki ay güzel haberler alırsın
Yoruldum hep bebek yapmaya çalışmaktan 2 sene her ay aynı umutlaErkekler anlamiyoki canim annelik iç güdüsü bizde doğuştan itibaren var, hormonal bisey bu, adet dönemi mutsuz agresif olmamiz da bu sebeptenmis yani çocuk düşünmeyen hatta bekar bir kadının bile bilincaltinda "düşük yaptım veya bebegim gitti" tarzında bi duygu olurmus her regl döneminde. Erkeklerse kucağına bebeği verince ancak baba olduğunu anlıyor. O yüzden öyle demesi cok normal, uzulceksin tabi ama yeni aya yepyeni bir umutla bismillah deyip baslicaksin yapacak bisey yok, ben de öyle yaptım çünkü..
Benim eşimde aynısını söylüyor bana. Beni üzgün gördüğünde, Ben çocuk yapmak için değil seninle bir ömür geçirmek için beraberim diyor. Kendini harap etme diyor. Kısmetse olur değilse olmaz diyor. Olaya çok farklı yaklaşıyor sanki sadece ben istiyorum diye çocuk istiyor modunda.Yolda ağladım braz eşim çok kızdı bana oda ağladıben senle sanki çocuk için evlendim sen böyle gözümün önünde eriyip gidiyosun dedi ben çocuk falan istemiyorum dedi baya korktum bende ne demek istemez
Sende mi soğan suyu yapsan canım ya?Nur topu gibi iki tane çikolata kistin ve rahim arkadaşında kocaman bir miyomum varmış onuda söyledi
Çok haklısın inan daha 4 ay bitti ben bile bunaldım bu durumdan. Ama birçok yakınım var 2 sene 3 sene sonra bebeği olan, tedavi görmeden hem de .. inşallah olacak sabredelimYoruldum hep bebek yapmaya çalışmaktan 2 sene her ay aynı umutla
Geçen sene yapmıştım bı ise yaramadı ama yine yaparım bu ay canımSende mi soğan suyu yapsan canım ya?
İnşallah Allah'tan hep ümidimiz varBenim eşimde aynısını söylüyor bana. Beni üzgün gördüğünde, Ben çocuk yapmak için değil seninle bir ömür geçirmek için beraberim diyor. Kendini harap etme diyor. Kısmetse olur değilse olmaz diyor. Olaya çok farklı yaklaşıyor sanki sadece ben istiyorum diye çocuk istiyor modunda.
Erkekler bu konuda çok soğukkanlı. Üzme kendini eşinide üzmeolacak olacak bizimde bebişlerimiz olacak bu sene değilse öbür sene olur, vakti var hepimiz bunu biliyoruz ❤❤❤
Belkide çok sabırsıziz o yüzden böyle oluyor. VaryaÇok haklısın inan daha 4 ay bitti ben bile bunaldım bu durumdan. Ama birçok yakınım var 2 sene 3 sene sonra bebeği olan, tedavi görmeden hem de .. inşallah olacak sabredelim
Canim nasilsin asılama oldu muİnşallah canım hepimiz en erken zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalabilelim
Çarşamba günü muayene edecek ve bence sonra cuma günüde muayene için çağıracak yumurtalqra göre çatlama iğnesi verecek tahminim ortalama 16 Kasım günü aşılma gerçekleşecek.
Canim nasilsin asılama oldu mu
Ayseee1987 canım ben de merak ediyorum seni epeydir aklımdasın da misafirlerim var çok yogundum. Naptın aşılama oldu mu
Ya öyle deme her gün 100kere estağfurullah el azim oku..Evet kızlar pazartesi günü aşılmam oldu şimdi 6. Günüme girdim sayılır, bekliyorum bakalım sonuç ne olacak çok meraktayım, ama nedense umutusuzum ya
Pozitif görürsem şok geçireceğimi düşünüyorum
Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?