- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.177
- 248
- Konu Sahibi Ayseee1987
-
Evet canım eğer olmazsa, 2-3 ay normal denerim ve son kez 1 kere daha aşılamayı denemeyi düşünüyorum.İnsallah gerek kalmaz ama madem bu aşılama rahat gecti bence bir kere daha yaptırabilirsin
Tamamdır tatlım bikaçgün daha 21 gün olana kadar devam o zaman ben teşekkürlerEvet canım silikleşip koyulaşabilir, buna lh dalgalanması denir. Öyle dalgalanır o hormon. Pik görene kadar yap, endişe etme.
Canım 2. Gün testin adetin kaçıncı günüydü? Bayağı pike yakın koyu çıkmış sankiYa kızlar ben bugün de test yaptım çizgiler birbirine aşırı yakın son iki testte acaba testle alakalı mı bu testten hiç memnun kalmadım ya C çizgisi bile doğru düzgün görünmüyor anlamadım niye böyle oluyor ya sizce testle mi alakalı
Adetin 16. Günüydü 2. Test. Son yaptığım iki testte C o kadar silik ki t çizgisi de aynı çıkıyor onla. Yanıltıyor aslında almayı düşünen varsa sakın artı med almasıjCanım 2. Gün testin adetin kaçıncı günüydü? Bayağı pike yakın koyu çıkmış sanki
C çizgisi silik çıkan testler senin hormonlarının değil, tamamen testle alakalıdır.
Canım sanırım sen 16. Gün yumurtlamışsın 17. Gün yumurtan çatlamış.Adetin 16. Günüydü 2. Test. Son yaptığım iki testte C o kadar silik ki t çizgisi de aynı çıkıyor onla. Yanıltıyor aslında almayı düşünen varsa sakın artı med almasıj
Evet şahin gözler bu çizgiyi de gördü masallahGüzelim akıntın şimdi aynı olacak, ama adet gününe 1-2 gün kala yada adet günü çok akıntın olacak, hatta belki akıntı için ped bile koyma gereği duyabilirsin, sakın endişe etme. Öyle olduğunda iyi bişey olmuş olacak
Dün gece aynı adet olacak gibi sancılarım bacağımda sızlamalar oldu hatta sabaha acaba adetmi olacam diye düşündüm. Ama daha adete normal şartlarda 6 günüm var.
Bu sabah test yaptım sadece benim görebildiğim bir çizgi çıktı :) fotoda belli değil. çatlama iğnesinin etkisi hala sürüyor sanırım.
İlk 10.dakika test böyleydi.
Eki Görüntüle 2727344
Havuç yemeye devam ediyorsun ozaman. Senden özenerek bu ay bende bol bol havuç yedimEvet şahin gözler bu çizgiyi de gördü masallah
Canım naptın test yaptirdin miHavuç yemeye devam ediyorsun ozaman. Senden özenerek bu ay bende bol bol havuç yedim
Yok canım kan testi yapmadım, evde idrar testi yaptım bugün sabah ama negatifCanım naptın test yaptirdin mi
Ya hayrlisi olsun canim bende bugün doktora gttim 2. Tüp bebeğe başlıyoruz ilk adetteYok canım kan testi yapmadım, evde idrar testi yaptım bugün sabah ama negatif
Aaaa bu çok güzel bir haberYa hayrlisi olsun canim bende bugün doktora gttim 2. Tüp bebeğe başlıyoruz ilk adette
Ahh inşallah özelde yaptırmayı düşünüyordum sonra hastaneye bı gittim fikrim değişti hemsirreler dedi ki Türkiye'de birinciyiz biz tüp bebekte. okadar para şuan bulamıycam bari devlette raporlu deniyim dedim Allah'ım inşallah bu sefer bize nu sevinci yaşatırAaaa bu çok güzel bir haber❤⚘
Tedavin hayırlı olsun canım, bu defa olacak inanıyorumhatta bence 2 embriyo koyarlar ikiz olur
Asena canım benim kendine çok çok iyi bak, bağışıklık sistemini bu ay güçlendir, özellikle b12 ye baktır eksikse bu ay tamamla, çünkü ilk termiserde b12 iğneleri tercih edilmiyor doktorlar 2. Termisere erteliyor ama buda sağlıklı değil, b12 1. Termiseri bebek eksik vitamin alıyor. O değerini kesin kontrol ettirAhh inşallah özelde yaptırmayı düşünüyordum sonra hastaneye bı gittim fikrim değişti hemsirreler dedi ki Türkiye'de birinciyiz biz tüp bebekte. okadar para şuan bulamıycam bari devlette raporlu deniyim dedim Allah'ım inşallah bu sefer bize nu sevinci yaşatırşimdi sadece kendime iyi bakmam lazım
Bu ay zaten kansızlığım çıktı kan hapı B12 kullanıyorum ekstra olarka OMEGA 3 Qoenzim Q10 folik asit arı sütü bal propolis hepsini yiyorumAsena canım benim kendine çok çok iyi bak, bağışıklık sistemini bu ay güçlendir, özellikle b12 ye baktır eksikse bu ay tamamla, çünkü ilk termiserde b12 iğneleri tercih edilmiyor doktorlar 2. Termisere erteliyor ama buda sağlıklı değil, b12 1. Termiseri bebek eksik vitamin alıyor. O değerini kesin kontrol ettirdoktoruna tabii sorarak yap herşeyini.
Zaten devlet böyle birşey yapıyorsa neden özelde yapacan ki? Keşke bizim devlette tüp bebek yapsaydı ben hemen başvururdum ama yok sadece özeller yapıyor ve çok pahalı.
Hakkında hayırlısı olsun ve bebeklerin sana sıkınsıkı tutunsun inşallah❤
Ooooo bu kadar vitamin depoladıktan sonra o bebişin kaçışı yok canım, sağlıcakla yapışıp kalacak annesineBu ay zaten kansızlığım çıktı kan hapı B12 kullanıyorum ekstra olarka OMEGA 3 Qoenzim Q10 folik asit arı sütü bal propolis hepsini yiyorumbugünden itibaren de çiğ kaju ve çiğ bademe başladım avokado da yiycem.besiye bağladım kendimi inşallah bebişim bana gelir yeni yılın hediyesi olur
İnşaallah yaaOoooo bu kadar vitamin depoladıktan sonra o bebişin kaçışı yok canım, sağlıcakla yapışıp kalacak annesine
Yeni yılının hediyesi şimdiden belli mi ne
İnşallah canım benimİnşaallah yaabana sana ve bütün bekleyen isteyen kadınlara nasip olur yeni yılın hediyesii bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?