• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlar pazartesi günü aşılmam oldu şimdi 6. Günüme girdim sayılır, bekliyorum bakalım sonuç ne olacak çok meraktayım, ama nedense umutusuzum ya 🤷🏻‍♀️
Pozitif görürsem şok geçireceğimi düşünüyorum😂
Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
Benim adetim yeni bitti bu ay 41 gün hurmaya meryem suresi okuyor eşim daha 10. Gündeyiz de ins tamamlamadan müjdeli haberi alırız. Naturallen yiyorum bir haftadır. Böğürtlen kökü suyu iciyorum rahim güçlendirmesi için. Enfeksiyon icin de dün sogan suyuna başladım bir de süt maydonoz buharı yaptım dün ama pek bişey farketmedim. Yarın tekrar yapıcam. Bide yarın hacamat yaptircam ins özellikle bel bölgesinden. Epey sey yapiyomuşum inşallah faydali olur artık🙁

Ya öyle deme her gün 100kere estağfurullah el azim oku..
Peki biseyler yeyip iciyo musun ilaclar dışında süreci kolaylaştırması için?
Yok canım ilaç ta değil vitamin hapı içiyorum Imom kullanıyorum, başkada hiç birşey vermedi, progesteron değerlerime bakarak progeston fitilide vermedi.
Extra bişey de yemedim hiç, umutsuzum diye belkide. Hatta ovülasyondan sonra ananas eğer bir döllenme olursa tutunmasını sağlıyormuş diye okudum, 2 tane almıştım aşılma günü hala dolapta duruyor🤔
Benim adetim yeni bitti bu ay 41 gün hurmaya meryem suresi okuyor eşim daha 10. Gündeyiz de ins tamamlamadan müjdeli haberi alırız. Naturallen yiyorum bir haftadır. Böğürtlen kökü suyu iciyorum rahim güçlendirmesi için. Enfeksiyon icin de dün sogan suyuna başladım bir de süt maydonoz buharı yaptım dün ama pek bişey farketmedim. Yarın tekrar yapıcam. Bide yarın hacamat yaptircam ins özellikle bel bölgesinden. Epey sey yapiyomuşum inşallah faydali olur artık🙁
İnşallah bu uğraşların sonunda güzel haberler verirsin canım bize🙏
Enfeksiyon yok bende ama bu süt maydanoz buharını bir sonraki aya bende yapacam. İnşallah gerek kalmaz tabii o ayrı.

Süt maydanoz hangi zamanlarda yapılıyor peki

Yok canım ilaç ta değil vitamin hapı içiyorum Imom kullanıyorum, başkada hiç birşey vermedi, progesteron değerlerime bakarak progeston fitilide vermedi.
Extra bişey de yemedim hiç, umutsuzum diye belkide. Hatta ovülasyondan sonra ananas eğer bir döllenme olursa tutunmasını sağlıyormuş diye okudum, 2 tane almıştım aşılma günü hala dolapta duruyor🤔

İnşallah bu uğraşların sonunda güzel haberler verirsin canım bize🙏
Enfeksiyon yok bende ama bu süt maydanoz buharını bir sonraki aya bende yapacam. İnşallah gerek kalmaz tabii o ayrı.
Ya niye umutsuzsun belli bi sorunun yokki.. olur inşallah hem de sürpriz olur böyle beklentin pek yokken 😊
Valla bilmiyorum canım gecen ay hicbisey kullanmadim bu ay baya cok sey.. inşallah bosa gitmez

Süt maydanoz hangi zamanlarda yapılıyor peki
Ben adetimin bittigi gün başladım, önceki gün yani, dün de yapsam iyiydi bircok yerde üst üste 3 gün yazıyo, bazı yerlerde yumurtlama olana kadar gün aşırı yani toplamda 6 kere falan yazıyo, ben önceki gün 2 kez yaptım, bugün de inşallah 2-3 kez yaparım bir de yarın

Evet kızlar pazartesi günü aşılmam oldu şimdi 6. Günüme girdim sayılır, bekliyorum bakalım sonuç ne olacak çok meraktayım, ama nedense umutusuzum ya 🤷🏻‍♀️
Pozitif görürsem şok geçireceğimi düşünüyorum😂
Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
Hayırlı olsun canım Allah pozitif görmeni nasip etsin 😍

Bu ay ovulasyon testi falan hiç bişey yapmıyorum geçen ay saati saatine değerlendirdimde noldu akışına bırakıp gün aşırı ilişki yada 2 günde bir olsun .. dedim ve ov. yapmadım sizceee iyi mi yapmışım kötü mu

Bu ay ovulasyon testi falan hiç bişey yapmıyorum geçen ay saati saatine değerlendirdimde noldu akışına bırakıp gün aşırı ilişki yada 2 günde bir olsun .. dedim ve ov. yapmadım sizceee iyi mi yapmışım kötü mu
2-3 günde bir ilişki oluyorsa zaten ovülasyon testlerine hiç gerek yok canım en güzelini yapmışsın.
Benim de bugün aşılamanın 7. Günü ve bugün başlayan göğüs ağrısı(göğüs çevresi yanıyor gibi), mide yanması ve çok fazla cinsel istekte aşırı artış oldu, bilmiyorum ama bu bir belirtiyse çok enteresan geçen ay ovülasyondan sonra hiç cinsel istek duymamıştım.

Bu ay ilk kez ben de ovulasyon testi almadım, bircok takviye kür vs yapiyorum ama test yapmicam bakalım günaşırı degerlendircez

2-3 günde bir ilişki oluyorsa zaten ovülasyon testlerine hiç gerek yok canım en güzelini yapmışsın.
Benim de bugün aşılamanın 7. Günü ve bugün başlayan göğüs ağrısı(göğüs çevresi yanıyor gibi), mide yanması ve çok fazla cinsel istekte aşırı artış oldu, bilmiyorum ama bu bir belirtiyse çok enteresan geçen ay ovülasyondan sonra hiç cinsel istek duymamıştım.
İnsallah gebelik belirtileridir 😍 3-4 gün sonra test yapabilirsin bence

İnsallah gebelik belirtileridir 😍 3-4 gün sonra test yapabilirsin bence
Ben bekleyemedim canım yarım saat önce test yaptım, çatlama iğnesinin etkisi geçmişmi yada ne zaman geçer diye bi görmek istedim.
Çatlama iğnesinin tam 8. Günü bitti
Aşılamanın 6. gününden 10 saat geçti.
Akşam idrar testi.
10. Dakikada çekilmiş foto.
20201122_205407.webp

Sence bu 2-3 güne kadar silikleşir mi?

Z zeynep44044 canım nasılsın? Gebelik var mı durumun nedir? Hatırladın mı beni? Ağustos ayında çatlama iğnesinden sonra beraber batı beklemiştik hergün test yapmıştık😊 sonunda ikimizde hüsrana uğramıştık 😔
Merak ettim seni umarım herşey yolundadır.

Hayır olmamış yumurtlama olması için t ve c çizgisi eşit koyulukta olmalı veya t çizgisi daha koyu olabilir. Sizde öyle bir durum yok henüz. Sadece lh dalgalanması yaşamışsınız çok normal bende çok yaşadım
Merhaba acaba benim de yorumlayabilirmisniz ilk defa kullanıyorum daha çok devam etmem gerek mi kaçırdım mı yumurtlamayı kafam aşırı karıştı ?

Eklentiler

• E2A602F7-BA54-4EFE-8E5F-A05909BC7776.webp
    E2A602F7-BA54-4EFE-8E5F-A05909BC7776.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba acaba benim de yorumlayabilirmisniz ilk defa kullanıyorum daha çok devam etmem gerek mi kaçırdım mı yumurtlamayı kafam aşırı karıştı ?
Bu testler de henüz yumurtlama olmamış canım adetten hemen sonra başladıysan kaçırmış olma ihtimalin yok. Sabırla devam et

Adetten 3. Gün sonra yani 10. Gün yapmaya başladım adetim 7 gün sürüyo kaçırmama ihtimalim yüksek mi ki tatlım 🧐🧐
Kaç gün de bir adet oluyorsun benimde adetim yedi gün otuz da bir regl oluyorum 14-17arası test pik oluyor bence kaçmadı sen devam et 🥰

Ben bekleyemedim canım yarım saat önce test yaptım, çatlama iğnesinin etkisi geçmişmi yada ne zaman geçer diye bi görmek istedim.
Çatlama iğnesinin tam 8. Günü bitti
Aşılamanın 6. gününden 10 saat geçti.
Akşam idrar testi.
10. Dakikada çekilmiş foto.
Eki Görüntüle 2726206

Sence bu 2-3 güne kadar silikleşir mi?
Ayy heyecanlandim 😁 çatlatma iğnesi hiç yaptırmadıgim icin bisey diyemiyorum ama erken gibi sanki 8. Gün. Konularda arastirsana ortalama kac günde etkisi geciyomus

Kaç gün de bir adet oluyorsun benimde adetim yedi gün otuz da bir regl oluyorum 14-17arası test pik oluyor bence kaçmadı sen devam et 🥰
33-35 olarak değişiyor adet olmam pik dediğimiz koyu kırmızı çizgi olması dimi ? Tutar yada tutmaz hayırlısı ama
Yani enazından yumurtalama oluyormuyum die görmek istiyorum ay umut verdin inşAllah olurum tatlım 🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰🥰💙

Back
X