• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yinede tartuzalı hemen kullanmasan mı bilemedim. Böyle hikayeleri çok okuduk, doktor söktürücü verdi ama hamileymişim yazanlar çok. Hakkında hayırlısı canım.
Normalde olmayan bi gecikme durumun var, bu ay kür, ilaç v.s ne kullanmıştın? Acaba onlardan mı böyle oldu?
İlk 10 gün gecikme normal, stres veya başka bir şey tetikler, tarlusal içmeyin 10.gün den sonra için bence
Zaten muayene etti alttan kurcaladi kurcaladı kanama başladı 😭

Yinede tartuzalı hemen kullanmasan mı bilemedim. Böyle hikayeleri çok okuduk, doktor söktürücü verdi ama hamileymişim yazanlar çok. Hakkında hayırlısı canım.
Normalde olmayan bi gecikme durumun var, bu ay kür, ilaç v.s ne kullanmıştın? Acaba onlardan mı böyle oldu?
Bu ay arı sütü bal polen propolis karışımı clife kullandım sadece ama onlardan olacağını sanmıyorum hep kullaniyorum çünkü stres desen bu ay stres yapmadım normalde çocuk düşünerek ilişki olurdu bu ay onu hiç düşünmeden ilişki oldu bayada rahat oldu yumurtlamada gününde oldu ee neden oldu çözemedim

Gebelik yoksa ilaçsız kanamanın başlaması çok daha sağlıklı canım, hepimizin umutları sonraki aya kaldı :KK43:
Yolda ağladım braz eşim çok kızdı bana oda ağladı 😭 ben senle sanki çocuk için evlendim sen böyle gözümün önünde eriyip gidiyosun dedi ben çocuk falan istemiyorum dedi baya korktum bende ne demek istemez 😭

Yolda ağladım braz eşim çok kızdı bana oda ağladı 😭 ben senle sanki çocuk için evlendim sen böyle gözümün önünde eriyip gidiyosun dedi ben çocuk falan istemiyorum dedi baya korktum bende ne demek istemez 😭
Erkekler anlamiyoki canim annelik iç güdüsü bizde doğuştan itibaren var, hormonal bisey bu, adet dönemi mutsuz agresif olmamiz da bu sebeptenmis yani çocuk düşünmeyen hatta bekar bir kadının bile bilincaltinda "düşük yaptım veya bebegim gitti" tarzında bi duygu olurmus her regl döneminde. Erkeklerse kucağına bebeği verince ancak baba olduğunu anlıyor. O yüzden öyle demesi cok normal, uzulceksin tabi ama yeni aya yepyeni bir umutla bismillah deyip baslicaksin yapacak bisey yok, ben de öyle yaptım çünkü..

Erkekler anlamiyoki canim annelik iç güdüsü bizde doğuştan itibaren var, hormonal bisey bu, adet dönemi mutsuz agresif olmamiz da bu sebeptenmis yani çocuk düşünmeyen hatta bekar bir kadının bile bilincaltinda "düşük yaptım veya bebegim gitti" tarzında bi duygu olurmus her regl döneminde. Erkeklerse kucağına bebeği verince ancak baba olduğunu anlıyor. O yüzden öyle demesi cok normal, uzulceksin tabi ama yeni aya yepyeni bir umutla bismillah deyip baslicaksin yapacak bisey yok, ben de öyle yaptım çünkü..
Yoruldum hep bebek yapmaya çalışmaktan 2 sene her ay aynı umutla 😭

Benim eşimde aynısını söylüyor bana. Beni üzgün gördüğünde, Ben çocuk yapmak için değil seninle bir ömür geçirmek için beraberim diyor. Kendini harap etme diyor. Kısmetse olur değilse olmaz diyor. Olaya çok farklı yaklaşıyor sanki sadece ben istiyorum diye çocuk istiyor modunda.
Erkekler bu konuda çok soğukkanlı. Üzme kendini eşinide üzme🌹🥰 olacak olacak bizimde bebişlerimiz olacak 🥰 bu sene değilse öbür sene olur, vakti var hepimiz bunu biliyoruz ❤❤❤🌹

Benim eşimde aynısını söylüyor bana. Beni üzgün gördüğünde, Ben çocuk yapmak için değil seninle bir ömür geçirmek için beraberim diyor. Kendini harap etme diyor. Kısmetse olur değilse olmaz diyor. Olaya çok farklı yaklaşıyor sanki sadece ben istiyorum diye çocuk istiyor modunda.
Erkekler bu konuda çok soğukkanlı. Üzme kendini eşinide üzme🌹🥰 olacak olacak bizimde bebişlerimiz olacak 🥰 bu sene değilse öbür sene olur, vakti var hepimiz bunu biliyoruz ❤❤❤🌹
İnşallah Allah'tan hep ümidimiz var

İnşallah canım hepimiz en erken zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalabilelim 🙏
Çarşamba günü muayene edecek ve bence sonra cuma günüde muayene için çağıracak yumurtalqra göre çatlama iğnesi verecek tahminim ortalama 16 Kasım günü aşılma gerçekleşecek.
Canim nasilsin asılama oldu mu

Canim nasilsin asılama oldu mu

Ayseee1987 Ayseee1987 canım ben de merak ediyorum seni epeydir aklımdasın da misafirlerim var çok yogundum. Naptın aşılama oldu mu

Evet kızlar pazartesi günü aşılmam oldu şimdi 6. Günüme girdim sayılır, bekliyorum bakalım sonuç ne olacak çok meraktayım, ama nedense umutusuzum ya 🤷🏻‍♀️
Pozitif görürsem şok geçireceğimi düşünüyorum😂
Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?

Evet kızlar pazartesi günü aşılmam oldu şimdi 6. Günüme girdim sayılır, bekliyorum bakalım sonuç ne olacak çok meraktayım, ama nedense umutusuzum ya 🤷🏻‍♀️
Pozitif görürsem şok geçireceğimi düşünüyorum😂
Sizler nasılsınız herşey yolunda mı?
Ya öyle deme her gün 100kere estağfurullah el azim oku..
Peki biseyler yeyip iciyo musun ilaclar dışında süreci kolaylaştırması için?

Back
X