• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi Silikleşme Zamanı Nasıl Olmalı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar ben bugün de test yaptım çizgiler birbirine aşırı yakın son iki testte acaba testle alakalı mı bu testten hiç memnun kalmadım ya C çizgisi bile doğru düzgün görünmüyor anlamadım niye böyle oluyor ya sizce testle mi alakalı

Eklentiler

• 88F69A63-0263-4A56-910F-D1419296C073.webp
    88F69A63-0263-4A56-910F-D1419296C073.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
Ya kızlar ben bugün de test yaptım çizgiler birbirine aşırı yakın son iki testte acaba testle alakalı mı bu testten hiç memnun kalmadım ya C çizgisi bile doğru düzgün görünmüyor anlamadım niye böyle oluyor ya sizce testle mi alakalı
Canım 2. Gün testin adetin kaçıncı günüydü? Bayağı pike yakın koyu çıkmış sanki🤔
C çizgisi silik çıkan testler senin hormonlarının değil, tamamen testle alakalıdır.

Canım 2. Gün testin adetin kaçıncı günüydü? Bayağı pike yakın koyu çıkmış sanki🤔
C çizgisi silik çıkan testler senin hormonlarının değil, tamamen testle alakalıdır.
Adetin 16. Günüydü 2. Test. Son yaptığım iki testte C o kadar silik ki t çizgisi de aynı çıkıyor onla. Yanıltıyor aslında almayı düşünen varsa sakın artı med almasıj

Adetin 16. Günüydü 2. Test. Son yaptığım iki testte C o kadar silik ki t çizgisi de aynı çıkıyor onla. Yanıltıyor aslında almayı düşünen varsa sakın artı med almasıj
Canım sanırım sen 16. Gün yumurtlamışsın 17. Gün yumurtan çatlamış.
İnşallah değerlendirmişsindir😍

Güzelim akıntın şimdi aynı olacak, ama adet gününe 1-2 gün kala yada adet günü çok akıntın olacak, hatta belki akıntı için ped bile koyma gereği duyabilirsin, sakın endişe etme. Öyle olduğunda iyi bişey olmuş olacak :KK68:

Dün gece aynı adet olacak gibi sancılarım bacağımda sızlamalar oldu hatta sabaha acaba adetmi olacam diye düşündüm. Ama daha adete normal şartlarda 6 günüm var.
Bu sabah test yaptım sadece benim görebildiğim bir çizgi çıktı :) fotoda belli değil. çatlama iğnesinin etkisi hala sürüyor sanırım.
İlk 10.dakika test böyleydi.
Eki Görüntüle 2727344
Evet şahin gözler bu çizgiyi de gördü masallah 😘😁

Aaaa bu çok güzel bir haber 🧿🧿🧿❤⚘
Tedavin hayırlı olsun canım, bu defa olacak inanıyorum😍🤩 hatta bence 2 embriyo koyarlar ikiz olur👨‍👩‍👧‍👦🤩
Ahh inşallah özelde yaptırmayı düşünüyordum sonra hastaneye bı gittim fikrim değişti hemsirreler dedi ki Türkiye'de birinciyiz biz tüp bebekte. okadar para şuan bulamıycam bari devlette raporlu deniyim dedim Allah'ım inşallah bu sefer bize nu sevinci yaşatır 😍😍😍 şimdi sadece kendime iyi bakmam lazım 🤣🤣

Ahh inşallah özelde yaptırmayı düşünüyordum sonra hastaneye bı gittim fikrim değişti hemsirreler dedi ki Türkiye'de birinciyiz biz tüp bebekte. okadar para şuan bulamıycam bari devlette raporlu deniyim dedim Allah'ım inşallah bu sefer bize nu sevinci yaşatır 😍😍😍 şimdi sadece kendime iyi bakmam lazım 🤣🤣
Asena canım benim kendine çok çok iyi bak, bağışıklık sistemini bu ay güçlendir, özellikle b12 ye baktır eksikse bu ay tamamla, çünkü ilk termiserde b12 iğneleri tercih edilmiyor doktorlar 2. Termisere erteliyor ama buda sağlıklı değil, b12 1. Termiseri bebek eksik vitamin alıyor. O değerini kesin kontrol ettir🥰 doktoruna tabii sorarak yap herşeyini.
Zaten devlet böyle birşey yapıyorsa neden özelde yapacan ki? Keşke bizim devlette tüp bebek yapsaydı ben hemen başvururdum ama yok sadece özeller yapıyor ve çok pahalı.
Hakkında hayırlısı olsun ve bebeklerin sana sıkınsıkı tutunsun inşallah🙏🙏🙏🙏🤲

Asena canım benim kendine çok çok iyi bak, bağışıklık sistemini bu ay güçlendir, özellikle b12 ye baktır eksikse bu ay tamamla, çünkü ilk termiserde b12 iğneleri tercih edilmiyor doktorlar 2. Termisere erteliyor ama buda sağlıklı değil, b12 1. Termiseri bebek eksik vitamin alıyor. O değerini kesin kontrol ettir🥰 doktoruna tabii sorarak yap herşeyini.
Zaten devlet böyle birşey yapıyorsa neden özelde yapacan ki? Keşke bizim devlette tüp bebek yapsaydı ben hemen başvururdum ama yok sadece özeller yapıyor ve çok pahalı.
Hakkında hayırlısı olsun ve bebeklerin sana sıkınsıkı tutunsun inşallah🙏🙏🙏🙏🤲
Bu ay zaten kansızlığım çıktı kan hapı B12 kullanıyorum ekstra olarka OMEGA 3 Qoenzim Q10 folik asit arı sütü bal propolis hepsini yiyorum 🤣🤣 bugünden itibaren de çiğ kaju ve çiğ bademe başladım avokado da yiycem.besiye bağladım kendimi inşallah bebişim bana gelir yeni yılın hediyesi olur 😍😍

Bu ay zaten kansızlığım çıktı kan hapı B12 kullanıyorum ekstra olarka OMEGA 3 Qoenzim Q10 folik asit arı sütü bal propolis hepsini yiyorum 🤣🤣 bugünden itibaren de çiğ kaju ve çiğ bademe başladım avokado da yiycem.besiye bağladım kendimi inşallah bebişim bana gelir yeni yılın hediyesi olur 😍😍
Ooooo bu kadar vitamin depoladıktan sonra o bebişin kaçışı yok canım, sağlıcakla yapışıp kalacak annesine😍
Yeni yılının hediyesi şimdiden belli mi ne🌹🧿🧿

Meraba kızlar
Siz bu konuda baya bilgilisiniz buraya danısım dedim=)
Koyu çıkan testim 25 kasım sabahh
Baya koyu çıktı pik gibi düşündüm ben, çünkü 24 ünde de buna yakındı ama bundan biraz daha az koyuydu
25 i yani Aynı gün aksam 11 gibi yaptım o silik olan sekilde çıktı
Çatlamıs yani dimi aynı gün
Ben sadece 24 ve 25 kasımı değerlendirebildim sonrasında değerlendiremedik, doğru günleri değerlendirmişim dimi ve sonrasını değerlendiremedik kaçırmamısımdır bişey

Eklentiler

• IMG_20201126_004411.webp
    IMG_20201126_004411.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20201125_133640.webp
    IMG_20201125_133640.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 51
Bunuda az önce yaptım bu arada, nerdeyse tamamenn silikleşmiş
Regl tarihimide 9 aralık gösteriyor
25 kasım yumurtlama 9 aralık bat
Suan bana düşen beklemek galiba sadece🙏

Eklentiler