Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nde acil yardım lütfen bakar mısınız durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana da oyle gelıyodu ama sımdı hayalii cizgi cıkıverse havalara ucarım :) oyle deme. gelecegı gunu beklıyo bızım mınnaklar elımızden gelenı yapcaz beklıcez ^^

bana da oyle gelıyodu ama sımdı hayalii cizgi cıkıverse havalara ucarım :) oyle deme. gelecegı gunu beklıyo bızım mınnaklar elımızden gelenı yapcaz beklıcez ^^
Korkudan sevinebilirmiyiz bilmiyorum kiGecen ay 3tane Arkadas hamile kaldi , hepsinde bir sorun var ya.Bizim minnaklar iyi bir cezayi haketti

Gebelik testi ile ovulasyon mu takip ediyon?yumurtlama yi nasil anliyon?60 tl yide cope atmis olmuyonmu kiz? Internetten arastir bak , orda coklu paketler uygun fiatta var, herkes orlardan Aliyo kuzum.
Hayir toplu olarak gebelik testi satin alıyorum. Gebelik testini cope atmis olmuyorum. Çünkü 20 25 gun boyunca yapmiyorum. Her ay 25 tane testi çöpe atmak geliyor bana. Ben her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz dil altindan ates ölçerek ovulasyonumu buluyorum. Regl olup olmayacağımı anliyorum. Hamile kalirsam onu da anlayabilirim.

Hamilesiniz galiba

Hmm , simdi anladim tmm.

Çok teşekkür ederim canımİnşallah Allah'ım tüm isteyenlerin kucaklari dolar bu mübarek günde

Bu testde belli oluyor mu ki hamilelik testi değil ya çünkü canım
İlginç bir şekilde ovülasyon testlerinden hamile olduğunu öğrenenler var. Hatta hamileler bile sonra teyit etmek için yapıyorlar ve sonuç T çizgisi C’den daha koyu çıkıyor. O yüzden bir çok kişi bu şekilde kullanıyor. Olursa ben de denicem doğru mu diye istersen bir kez daha ovülasyon testi yap bakalım tekrar T koyu çıkacak mı

Evet ben mesela bu ay 19 . Günüm hala daha pik çatlamadı

Yaaaaa bende test bozuk die eşimin basının etini yedim neden benim T koyu çıkıyor herkesin kontrol çizgisi belli benimde T koyu kontrol çizgisi silik nerde yanlış yaptım test mı bozuk iki gündür kafamda bir sürü sorular bugün de yapıp geri size atarım bakalım T bugünde koyu mu bugünde çok kötü kasıklarımda ve belimde ağrı var bilemedim ki yaaaa

İnşallah canım her gönlünce olur inşallah herşey yolundadır bu Perşembe günü Allah emeklerini boşa çıkarmasın bu hastalık da hastaneye git gel falan

Merhaba. 2 gün önce ve dün sabah akşam yaptığım testler çift çizgi ve epey koyuydular. Burada da paylaşmıştım. Malesef ki o 2 günü de değerlendiremedik. Bu sabah çizgi silikleşmeye başladı. Yani çatlamış belli ki. Akşam 5.30 'da yaptığım testte daha da silikleşmeye devam ediyordu. Şimdi benim kaç saatim kaldı? Tüm ay hergün test yapıp esas günleri değerlendirememeyin de gördük. Bir şeyi çok istemeyeceksin işte. Bugünü değerlendirsek şansım var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…