- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Mesela bu bak.C hic silik cikmaz bnde.
bana da oyle gelıyodu ama sımdı hayalii cizgi cıkıverse havalara ucarım :) oyle deme. gelecegı gunu beklıyo bızım mınnaklar elımızden gelenı yapcaz beklıcez ^^Valla hamilelik testimin pozitif cikmasi bile beni mutlu edemez artik. Ewlendim ilk ay hamile kaldim.kimyasal oldu.9ay sonra sinda hamile kaldim 8+5 kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyor um olmuyo.Asilama yaptirdim yok.GonalF kullanip ovitrelle ile catlattim yok.Buayda Menopur +GonalF ikisini birlikte kullancam yarindan itibaren bakalim nolcak
Korkudan sevinebilirmiyiz bilmiyorum kibana da oyle gelıyodu ama sımdı hayalii cizgi cıkıverse havalara ucarım :) oyle deme. gelecegı gunu beklıyo bızım mınnaklar elımızden gelenı yapcaz beklıcez ^^
Hayir toplu olarak gebelik testi satin alıyorum. Gebelik testini cope atmis olmuyorum. Çünkü 20 25 gun boyunca yapmiyorum. Her ay 25 tane testi çöpe atmak geliyor bana. Ben her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz dil altindan ates ölçerek ovulasyonumu buluyorum. Regl olup olmayacağımı anliyorum. Hamile kalirsam onu da anlayabilirim.Gebelik testi ile ovulasyon mu takip ediyon?yumurtlama yi nasil anliyon?60 tl yide cope atmis olmuyonmu kiz? Internetten arastir bak , orda coklu paketler uygun fiatta var, herkes orlardan Aliyo kuzum.
Hamilesiniz galibaArkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz
Bence hamilesiniz sabah bı hamilekeik.testinyapinReglinize daha var mı? Hamilelik olabilir belki de.
Hmm , simdi anladim tmm.Hayir toplu olarak gebelik testi satin alıyorum. Gebelik testini cope atmis olmuyorum. Çünkü 20 25 gun boyunca yapmiyorum. Her ay 25 tane testi çöpe atmak geliyor bana. Ben her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz dil altindan ates ölçerek ovulasyonumu buluyorum. Regl olup olmayacağımı anliyorum. Hamile kalirsam onu da anlayabilirim.
Normal canımC çizgisinin silik olması normal mi peki canım
Çok teşekkür ederim canımay kıyamam guzel bi kalbın varcok yuksek lh oldugunda siliklesiyo genelde gebelık testındekı gıbı :). ama o cogu kadında o kadar yukselmıyor. ama sızın orda satılan baskadır belki sımdı bılmedıgım teste yorum yapmıyım ınsallah tum ısteyenler hamıle kalır bu ay hayırlısıyla ^^
Ama bu hamilelik testi değil kiBence hamilesiniz sabah bı hamilekeik.testinyapin
Bence hamilesiniz sabah bı hamilekeik.testin
Bu testde belli oluyor mu ki hamilelik testi değil ya çünkü canımHamilesiniz galiba
İlginç bir şekilde ovülasyon testlerinden hamile olduğunu öğrenenler var. Hatta hamileler bile sonra teyit etmek için yapıyorlar ve sonuç T çizgisi C’den daha koyu çıkıyor. O yüzden bir çok kişi bu şekilde kullanıyor. Olursa ben de denicem doğru mu diyeBu testde belli oluyor mu ki hamilelik testi değil ya çünkü canım
Evet ben mesela bu ay 19 . Günüm hala daha pik çatlamadıSizlerin attigi gibi hic net degil demissinya gùlùm, biyerde yanlis yapmadinda,o net gorduklerin buraya tam pik olmus gunun resmini atiyo.kisinin gore degisir. Kimisi 8 gunde kimisi 12 gunde kimisi 14 gunde hatta 22lerde vede bir sonra ki adete 2-3gun kala yumurtlayanlar bile var.
İnşallah o güzel haberleri tüm isteyen arkadaşlarımızEvet ben mesela bu ay 19 . Günüm hala daha pik çatlamadı
Aminnn inşalllah bugün gidicem doktora kontrole inşallah çatlamıştır kiste felan dönüşmemiştirrİnşallah o güzel haberleri tüm isteyen arkadaşlarımızAllah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Oluyo bazen ya.adete 1gun kala catlayani var. Yada adeti yeni bitiyo , o hafta hamile kalanida var.Evet ben mesela bu ay 19 . Günüm hala daha pik çatlamadı
Bence hamilesiniz sabah bı hamilekeik.Reglinize daha var mı? Hamilelik olabilir belki de.
Ovulasyon testinde t c den daha koyu çıkar ise hamilelik diyor insatgramda bir gebenin günlüğüne bakınAma bu hamilelik testi değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?