Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nde acil yardım lütfen bakar mısınız durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ilk defa yapıyorum bat 28 Aralık son adetim.bittiginden beri yapıyorum.henuz koyulaşma göremedim üstünde tarih yazmayan bu gün yaptığım ilk defa bu kadar koyu çıktı yumurtlama var mı sizce

Canım tahlil verdim 0.2 çıktı ama bugün de iki çizgi hiç siliklesmedi yumurta catlamama gibi bir şey varmı acaba ki
Olabilir canım ama bence bekle değerlendir kardesimin 0.1 çıkmıştı doktor yok dedi ben bekle dedim.iki hafta sonra gitti meğer gebe imiş değer çok yüksek çıktı umut vermek istemem ama.bekle.

Olabilir canım ama bence bekle değerlendir kardesimin 0.1 çıkmıştı doktor yok dedi ben bekle dedim.iki hafta sonra gitti meğer gebe imiş değer çok yüksek çıktı umut vermek istemem ama.bekle.
Ayyy canımsın yaa inşallah eğer öyle birşey olursa ilk sana haber vereceğim sürekli çift çizgi 6 gün olcak bugünde yapsam mı ki acaba ovulasyon testi ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…