Aslında takip ediyorum ama ayyy inşallah canım ya ağzından bal damlıyorBence hamilesiniz sabah bı hamilekeik.
Ovulasyon testinde t c den daha koyu çıkar ise hamilelik diyor insatgramda bir gebenin günlüğüne bakınbil
Bu gün yapsaydın bı hamilelik testi yok mu elinde inşallah canım.hepimiz için hayırlısı olsunAslında takip ediyorum ama ayyy inşallah canım ya ağzından bal damlıyor
Hayal kırıklığına uğramamak için biraz bekliyim dedim canım ya amin inşallah tüm isteyenlere Allah nasip etsinBu gün yapsaydın bı hamilelik testi yok mu elinde inşallah canım.hepimiz için hayırlısı olsun
Buda bugün ki testim canım bugün de sanki eşit gibi duruyorBu gün yapsaydın bı hamilelik testi yok mu elinde inşallah canım.hepimiz için hayırlısı olsun
Sen yine de değerlendir yumurtlama ise de kaçmasınBuda bugün ki testim canım bugün de sanki eşit gibi duruyor
3 gündür böyle çıkıyor canım 3 gün sürer mi acaba bir türlü siliklesmediSen yine de değerlendir yumurtlama ise de kaçmasın
4 gün süren duydum3 gündür böyle çıkıyor canım 3 gün sürer mi acaba bir türlü siliklesmedi
Yaaa ozaman normal canım4 gün süren duydum
Ama sen yinede bı hamilelik bak dün akşam ki testin baya t köyü idi c denYaaa ozaman normal canım
Aynen öylee rabbim bizlere de nasip etsin inşalllahOluyo bazen ya.adete 1gun kala catlayani var. Yada adeti yeni bitiyo , o hafta hamile kalanida var.
Canım var mı bir gelismeBence hamilesiniz sabah bı hamilekeik.
Ovulasyon testinde t c den daha koyu çıkar ise hamilelik diyor insatgramda bir gebenin günlüğüne bakın
Canım tahlil verdim 0.2 çıktı ama bugün de iki çizgi hiç siliklesmedi yumurta catlamama gibi bir şey varmı acaba kiCanım var mı bir gelisme
Olabilir canım ama bence bekle değerlendir kardesimin 0.1 çıkmıştı doktor yok dedi ben bekle dedim.iki hafta sonra gitti meğer gebe imiş değer çok yüksek çıktı umut vermek istemem ama.bekle.Canım tahlil verdim 0.2 çıktı ama bugün de iki çizgi hiç siliklesmedi yumurta catlamama gibi bir şey varmı acaba ki
Ayyy canımsın yaa inşallah eğer öyle birşey olursa ilk sana haber vereceğim sürekli çift çizgi 6 gün olcak bugünde yapsam mı ki acaba ovulasyon testi niOlabilir canım ama bence bekle değerlendir kardesimin 0.1 çıkmıştı doktor yok dedi ben bekle dedim.iki hafta sonra gitti meğer gebe imiş değer çok yüksek çıktı umut vermek istemem ama.bekle.
Bence sen artık gebelik testi yapAyyy canımsın yaa inşallah eğer öyle birşey olursa ilk sana haber vereceğim sürekli çift çizgi 6 gün olcak bugünde yapsam mı ki acaba ovulasyon testi ni
Bide çift çizgi olması değil önemli olan rengi koyuluguAyyy canımsın yaa inşallah eğer öyle birşey olursa ilk sana haber vereceğim sürekli çift çizgi 6 gün olcak bugünde yapsam mı ki acaba ovulasyon testi ni
Benim hep koyuydu canım bugün siliklesdiBide çift çizgi olması değil önemli olan rengi koyulugu
Kanda çıkmadı ya onda cikarmi bilmem olmasa yarın bir yapimBence sen artık gebelik testi yap
Kan verdin miKanda çıkmadı ya onda cikarmi bilmem olmasa yarın bir yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?