Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nde acil yardım lütfen bakar mısınız durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar anlamdım gitti bu testlerdrn ilk defa yapıyprum yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_20210101_134953.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 31
Buda bugün

Eklentiler

• IMG_20210101_153642.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 27
Ayyy canımsın yaa inşallah eğer öyle birşey olursa ilk sana haber vereceğim sürekli çift çizgi 6 gün olcak bugünde yapsam mı ki acaba ovulasyon testi ni
Canım merhaba okudum bütün yazılanları bende şuan aynı durumdayım noldu varmı bir gelişme inşallah

Canım merhaba okudum bütün yazılanları bende şuan aynı durumdayım noldu varmı bir gelişme inşallah
Maalesef canım ben bu ayda çift çizgiyi göreme dim inşallah sende tam tersi olur müjdeli haber verirsin Allah gönlüne göre versin kucana almayı nasip etsin

Maalesef canım ben bu ayda çift çizgiyi göreme dim inşallah sende tam tersi olur müjdeli haber verirsin Allah gönlüne göre versin kucana almayı nasip etsin
Allah razı olsun inşallah nasip en kısa zamanda güzel haberi alırsınız inşallahhhh Allahın duası üzerinizde olsun

Bu testde belli oluyor mu ki hamilelik testi değil ya çünkü canım
Ben 2. Hamileliğimi ovulasyon testinden anladım ilk hamileliğin 6. Haftasına kadar her hafta sırf denemek için yaptım ve o haftalarda t çizgisi hep c den daha koyuydu hatta en son yaptığım testlerde sadece t çizgisi koyuydu c baya yok gibiydi

Kızlar 3 ay önce rahim filmi çektirdim 1 yumurta tıkalıydı onu açtılar amh 5.14 yaş 39 ama 2 aydır tuhaf şeyler oluyor kasıklarımda hafif ağrı var ovulasyon testi hele de bu ay aderimden itibaren her gün 2.cizgi silik. Bunu yaşayan var mı? Pko teşhiism yok ama neden olabilir?

Kaçıncı gününüzdesiniz acaba benimde öyleydi 28 günde 1 düzenli adet oluyorum 17.günde yani bugün çatlamayı gördüm sanırım çünkü silikleşti

Kaçıncı gününüzdesiniz acaba benimde öyleydi 28 günde 1 düzenli adet oluyorum 17.günde yani bugün çatlamayı gördüm sanırım çünkü silikleşti
Şu an adet başlangıcından 14.gündeyim 3 ay önce doktor çift yumurtladığımı teyit etti fakat bu ay adet bitiminden hemen sonra kasıklarımda batma var.pko belirtisi mi bilemedim. Adetimden hemen önce yine yumurtlamıstım ilişki yaşamıştık 2 gün sonrası da adet oldum. Rahim filmi baya düzeni bozdu. 28 30 gün arası da düzenli adet oluyorum

Sürekli yumurtladığın için olabilir bu iyii bir şey aslında yada yumurtlamayı değerlendirdiğin içinde olabilir bu ağrılar hatta göğüs ağrısı mide bulantısı bile yaparmış yumurtlamayı değerlendirdiğin zaman

Teşekkürler cevabın için umarım öyledir bu regl döneminde Bi hormonlar baktırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…