- 7 Aralık 2020
- 110
- 37
- 48
- 30
Evet canım bu testen benimkiEki Görüntüle 2741720 Senin test bundanmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bu testen benimkiEki Görüntüle 2741720 Senin test bundanmi ?
Yumurtlama olmuş canım değerlendir o koyu olan çizgi silikkeşince çatlama oluyor o zaman bıraka bilirsin testiArkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz
C çizgisinin silik olması normal mi peki canımYumurtlama olmuş canım değerlendir o koyu olan çizgi silikkeşince çatlama oluyor o zaman bıraka bilirsin testi
ters baktı arkadas yukarda sanırm senın t zaten c den koyu olan :)) piklemişssin aman kacırma bu gunlerı t ne kadar koyulasırsa c o kadar sılıklesır. bende de bı kac oldu oyle .:)Evet canım bu testen benimki
Bak , 10 dan sonra ki 11 olan varya o pik .sen testi ters attin az once Kafam karisti.ve ,demek ki bu testte C cok koyu olmuyo , beynim patladi sana yanlis bisey yazdim diye korkudan.simdi Senin T koyu .adetin 11.gunumu bugun.degerlendir sen ya bu geceyiEvet canım bu testen benimki
CC çizgisinin silik olması normal mi peki canım
Yaaaaaa gerçek miiiii canım yaaa ciddi misin şimdi T koyu oldukça C silik olcak ohalde değil mi
Olur mu canim ya olabilr en azından seninle konuşa konuşa buldum çok çok teşekkür ederim bana zamanını ayırdığın için hakkını helal et canımBak , 10 dan sonra ki 11 olan varya o pik .sen testi ters attin az once Kafam karisti.ve ,demek ki bu testte C cok koyu olmuyo , beynim patladi sana yanlis bisey yazdim diye korkudan.simdi Senin T koyu .adetin 11.gunumu bugun.degerlendir sen ya bu geceyi
Nedemek canım ya olur mu öyle şey ben çok teşekkür ederim sana asılC
Cok ozur dilerim. T yi Senin kinde yeni gordum sagda kalmis.ewet bugun pik seninki degerlendir bugeceyi
Asil sen hakkini helal et.Nasil yaptim bu hatayi ya.Google da arayip baktim o buldugumuda ordan dustu jeton.Olur mu canim ya olabilr en azından seninle konuşa konuşa buldum çok çok teşekkür ederim bana zamanını ayırdığın için hakkını helal et canım
Ne demek canım bende bunu senin sayende anladım aslında geç oldu anlamam ama ilk kez kullandığım içinAsil sen hakkini helal et.Nasil yaptim bu hatayi ya.Google da arayip baktim o buldugumuda ordan dustu jeton.
Hadi , birak artik yazmayi.Kos yumurta lari yakala.Ne demek canım bende bunu senin sayende anladım aslında geç oldu anlamam ama ilk kez kullandığım için
İyi geceler canım çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsunHadi , birak artik yazmayi.Kos yumurta lari yakala.
Ewet ya , gozum avlandi valla, kendim hep T yi saga alirim bakarken, hep genelde de sagda goruyorum resim leri.ters baktı arkadas yukarda sanırm senın t zaten c den koyu olan :)) piklemişssin aman kacırma bu gunlerı t ne kadar koyulasırsa c o kadar sılıklesır. bende de bı kac oldu oyle .:)
yok üzülme o kadar ahahah bende de beyın mıncıklandı artık test yapıp cızgı aramaktan .. buna sukur bos verEwet ya , gozum avlandi valla, kendim hep T yi saga alirim bakarken, hep genelde de sagda goruyorum resim leri.
Ewet ya , gozum avlandi valla, kendim hep T yi saga alirim bakarken, hep genelde de sagda goruyorum resimleri.Arkadas sola cevirip atinca aldandim.Farkettigimde cok korktum.kadina yumurtlama yi kacittircam diye. Birde bizdeki testler , TURKIYE dekiler gibi C hic silik olmuyo, hic siliklesmiyo , sanirim birde o yaniltti beni.Cok sukur Rabbim e , cikmadi hemen netten , okudu yazdiklarimizihalaaa titriyorum hatamdan dolayi.Insallah bugece hayirli bir bebege hamile kalir.❣
Valla hamilelik testimin pozitif cikmasi bile beni mutlu edemez artik. Ewlendim ilk ay hamile kaldim.kimyasal oldu.9ay sonra sinda hamile kaldim 8+5 kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyor um olmuyo.Asilama yaptirdim yok.GonalF kullanip ovitrelle ile catlattim yok.Buayda Menopur +GonalF ikisini birlikte kullancam yarindan itibaren bakalim nolcakyok üzülme o kadar ahahah bende de beyın mıncıklandı artık test yapıp cızgı aramaktan .. buna sukur bos ver