• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nde acil yardım lütfen bakar mısınız durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz 🙈
Yumurtlama olmuş canım değerlendir o koyu olan çizgi silikkeşince çatlama oluyor o zaman bıraka bilirsin testi

Yumurtlama olmuş canım değerlendir o koyu olan çizgi silikkeşince çatlama oluyor o zaman bıraka bilirsin testi
C çizgisinin silik olması normal mi peki canım

Eklentiler

• IMG20201217020519.jpg
    IMG20201217020519.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba,
Çatlama olduğu gün degerlendiremezsek ertesi sabah degerlendirsek sıkıntı olmaz dimi..

yumurtlama öncesi, yumurtlama gunleri (2 gün sürdü) ve hafif siliklestiginde değerlendirdik. Tamamen çatladığı günü soruyorum 🙏

Bak , 10 dan sonra ki 11 olan varya o pik .sen testi ters attin az once Kafam karisti.ve ,demek ki bu testte C cok koyu olmuyo , beynim patladi sana yanlis bisey yazdim diye korkudan.😔simdi Senin T koyu .adetin 11.gunumu bugun.degerlendir sen ya bu geceyi
Olur mu canim ya olabilr en azından seninle konuşa konuşa buldum çok çok teşekkür ederim bana zamanını ayırdığın için hakkını helal et canım 🥰

Olur mu canim ya olabilr en azından seninle konuşa konuşa buldum çok çok teşekkür ederim bana zamanını ayırdığın için hakkını helal et canım 🥰
Asil sen hakkini helal et.Nasil yaptim bu hatayi ya.😔Google da arayip baktim o buldugumuda ordan dustu jeton.

ters baktı arkadas yukarda sanırm senın t zaten c den koyu olan :)) piklemişssin aman kacırma bu gunlerı :dondurma: t ne kadar koyulasırsa c o kadar sılıklesır. bende de bı kac oldu oyle .:)
Ewet ya , gozum avlandi valla, kendim hep T yi saga alirim bakarken, hep genelde de sagda goruyorum resim leri.

Ewet ya , gozum avlandi valla, kendim hep T yi saga alirim bakarken, hep genelde de sagda goruyorum resimleri.Arkadas sola cevirip atinca aldandim.Farkettigimde cok korktum.kadina yumurtlama yi kacittircam diye. Birde bizdeki testler , TURKIYE dekiler gibi C hic silik olmuyo, hic siliklesmiyo , sanirim birde o yaniltti beni.Cok sukur Rabbim e , cikmadi hemen netten , okudu yazdiklarimizi🤲halaaa titriyorum hatamdan dolayi.Insallah bugece hayirli bir bebege hamile kalir.❣

ay kıyamam guzel bi kalbın var :KK15:cok yuksek lh oldugunda siliklesiyo genelde gebelık testındekı gıbı :). ama o cogu kadında o kadar yukselmıyor. ama sızın orda satılan baskadır belki sımdı bılmedıgım teste yorum yapmıyım :P ınsallah tum ısteyenler hamıle kalır bu ay hayırlısıyla ^^

yok üzülme o kadar :KK19: ahahah bende de beyın mıncıklandı artık test yapıp cızgı aramaktan .. buna sukur bos ver:KK16:
Valla hamilelik testimin pozitif cikmasi bile beni mutlu edemez artik. Ewlendim ilk ay hamile kaldim.kimyasal oldu.9ay sonra sinda hamile kaldim 8+5 kalbi durdu. 10aydirda ugrasiyor um olmuyo.Asilama yaptirdim yok.GonalF kullanip ovitrelle ile catlattim yok.Buayda Menopur +GonalF ikisini birlikte kullancam yarindan itibaren bakalim nolcak🤷🏻‍♀️

ay kıyamam guzel bi kalbın var :KK15:cok yuksek lh oldugunda siliklesiyo genelde gebelık testındekı gıbı :). ama o cogu kadında o kadar yukselmıyor. ama sızın orda satılan baskadır belki sımdı bılmedıgım teste yorum yapmıyım :p ınsallah tum ısteyenler hamıle kalır bu ay hayırlısıyla ^^
Screenshot_20201217-005913_Chrome.jpg

Back