Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi nde acil yardım lütfen bakar mısınız durum nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

azrsudml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
110
37
48
30
Arkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz

Eklentiler

• 16081424131232422778450908473320.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 168
Surekli yapicaksiniz. Ikinci cizgi en koyu olduğu zaman pik demek. Hatta ilk cizgiden bile koyu olan var.

Bu testin markasi ne? Tanesini kaça aldiniz bir de?

Fotoğraflarda hangi C hangisi T gözükmüyor.Ama dediğiniz gibi T koyuysa gebelik olabileceği söylenir.

Gebelik testi aliyorum 50li 60 lira. Ovulasyon testi verdigin parayı çöpe atmak gibi geliyor. O yüzden ateş ölçmeye devam edicem. Yine de cok tesekkur ederim.
Gebelik testi ile ovulasyon mu takip ediyon?yumurtlama yi nasil anliyon?60 tl yide cope atmis olmuyonmu kiz? Internetten arastir bak , orda coklu paketler uygun fiatta var, herkes orlardan Aliyo kuzum.

Bu ovulasyon testi dimi?2gunde koyulasmaz.daha dewam etmek lazim .Ve 5tanede yetmez.Mesela ben adet bittikten 3gun sonra basliyorum, 13/14 .gunde ikiside tam kopkoyu(pik) oluyo.

Bu ovulasyon testi dimi?2gunde koyulasmaz.daha dewam etmek lazim .Ve 5tanede yetmez.Mesela ben adet bittikten 3gun sonra basliyorum, 13/14 .gunde ikiside tam kopkoyu(pik) oluyo.
Evet ovulasyon testi adetim düzenli olduğu için adet bitiminin 8 ci gününde başla yazıyordu bende öyle başladım yooo zaten 5 den fazla aldım peki şimdi ben nerde yanlış yaptım iyiki yazdınız ya çok teşekkür ederim

Canım ozaman bunda şuan hiç birşey yok değil mi yazılı olan kısım C o hep hafif çıkiyir T kısmı ise hep ondan koyu çıkıyor bu nedemek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…