Surekli yapicaksiniz. Ikinci cizgi en koyu olduğu zaman pik demek. Hatta ilk cizgiden bile koyu olan var.Arkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz
Bu testin markasi ne? Tanesini kaça aldiniz bir de?Arkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz
Maritech canım testin adı 5 adet var 33 tlBu testin markasi ne? Tanesini kaça aldiniz bir de?
Ay test işi pahalıymış. Ben ates ölçerek tespit etmeye devam edeyim.Maritech canım testin adı 5 adet var 33 tl
20 lı alabılırsın 45 lıra laboquick :)Ay test işi pahalıymış. Ben ates ölçerek tespit etmeye devam edeyim.
Gebelik testi aliyorum 50li 60 lira. Ovulasyon testi verdigin parayı çöpe atmak gibi geliyor. O yüzden ateş ölçmeye devam edicem. Yine de cok tesekkur ederim.20 lı alabılırsın 45 lıra laboquick :)
yok duzgun steden alırsan sorun cıkmıyor da :)) herkes alıstıgı gıbı devam etsın degıstırme bence :))Ben baktım evet bulamadım netten de gec gelir die almadım ama çoğunlukla dediğiniz testi kullanıyor lar
Fotoğraflarda hangi C hangisi T gözükmüyor.Ama dediğiniz gibi T koyuysa gebelik olabileceği söylenir.Arkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz
Yazılı olan yer taraftaki C canımFotoğraflarda hangi C hangisi T gözükmüyor.Ama dediğiniz gibi T koyuysa gebelik olabileceği söylenir.
Yazılı olan yer taraftaki C canım
Daha 15 gün var canım reglime ama kiReglinize daha var mı? Hamilelik olabilir belki de.
Acaba bir önceki reglinizin son gününde mi erken döllenme oldu. O zaman bu duruma açıklık getirmesi için forumun kıdemlilerini davet edelimDaha 15 gün var canım reglime ama ki
Acaba bir önceki reglinizin son gününde mi erken döllenme oldu. O zaman bu duruma açıklık getirmesi için forumun kıdemlilerini davet edelim
Gebelik testi ile ovulasyon mu takip ediyon?yumurtlama yi nasil anliyon?60 tl yide cope atmis olmuyonmu kizGebelik testi aliyorum 50li 60 lira. Ovulasyon testi verdigin parayı çöpe atmak gibi geliyor. O yüzden ateş ölçmeye devam edicem. Yine de cok tesekkur ederim.
Bu ovulasyon testi dimi?2gunde koyulasmaz.daha dewam etmek lazim .Ve 5tanede yetmez.Mesela ben adet bittikten 3gun sonra basliyorum, 13/14 .gunde ikiside tam kopkoyu(pik) oluyo.Arkadaşlar bende dün ovulasyon testine başladım henüz çok bilgim yok sürekli sizleri de okuyup bilgilenmeye çalışıyorum ama sürekli t çizgisi daha koyu olup c çizgisi silik oluyor sizlerin attığı gibi hiç net değil durum nedir neden böyle lütfen yorumlaya bilir misiniz
Evet ovulasyon testi adetim düzenli olduğu için adet bitiminin 8 ci gününde başla yazıyordu bende öyle başladım yooo zaten 5 den fazla aldım peki şimdi ben nerde yanlış yaptım iyiki yazdınız ya çok teşekkür ederimBu ovulasyon testi dimi?2gunde koyulasmaz.daha dewam etmek lazim .Ve 5tanede yetmez.Mesela ben adet bittikten 3gun sonra basliyorum, 13/14 .gunde ikiside tam kopkoyu(pik) oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?