İyide ben iğneden sonra 2 güne bir gebelik testi yapıyordum zaten canım. Tamamen vücudumdan attım çünkü gebelik testim iğnenin 8. Ve 9. Günü negatifdi 12. Günü tekrar pozitif oldu yarın sabah bir daha yapıcamCnm catlatma ignesinin etkisi olamazmi cnm burda biri yazmisdi
Eki Görüntüle 2177062 eger ben yalnis anlamadiysam igneden bahsedyor
Hangi igbe bilmiyorum cnm
Ayrıca iğnenin etkisinin giderek kaybolması gerek benim 10. Gün saatler sonra çok silik çizgi çıkmıştı 12. Gün ilk 5dk da ve daha koyu çıktıCnm catlatma ignesinin etkisi olamazmi cnm burda biri yazmisdi
Eki Görüntüle 2177062 eger ben yalnis anlamadiysam igneden bahsedyor
Hangi igbe bilmiyorum cnm
Bencede cnm test yapmayi devam et zaten hcg kanda bi gunde bile 2 katina cikar bilyorsunAyrıca iğnenin etkisinin giderek kaybolması gerek benim 10. Gün saatler sonra çok silik çizgi çıkmıştı 12. Gün ilk 5dk da ve daha koyu çıktı
Evet canım biliyorum. Bakalım artık yükseleceğini sanmıyorum ama beklemekten başka bişi gelmiyor eldenBencede cnm test yapmayi devam et zaten hcg kanda bi gunde bile 2 katina cikar bilyorsun
Aynen cnm senin silikde olsa cikdi ya benim dun yapmisdim hic cikmadiEvet canım biliyorum. Bakalım artık yükseleceğini sanmıyorum ama beklemekten başka bişi gelmiyor elden
Cnm senin zaten bi haftan var regle kadar normal yukseklige ulasirvalla benimde dün gece 7 çıkmıştı bu sabah 12 çıktı benimde şüpheli
amin. 3 haftalık çıkıyor betaya göre bakalım beklemedeyim allah isteyen herkese nasip etsinCnm senin zaten bi haftan var regle kadar normal yukseklige ulasir
7-12 hamilelikdir zaten ama insallah devami gelir
Cnm bir avu tst yapsaydin ?Evet canım biliyorum. Bakalım artık yükseleceğini sanmıyorum ama beklemekten başka bişi gelmiyor elden
Cnm sen avu tst yapsana sonucda hamile sayilirsin merak etdim nasil cikar diyeamin. 3 haftalık çıkıyor betaya göre bakalım beklemedeyim allah isteyen herkese nasip etsin
Cnm sen avu tst yapsana sonucda hamile sayilirsin merak etdim nasil cikar diye
Canım testim liboguickAynen cnm senin silikde olsa cikdi ya benim dun yapmisdim hic cikmadi
Hangi marka geb testin cnm
Ya bende onunla yapdim yok yok hic yok silik dahilCanım testim liboguick
Canım ovu testleri yanıltıyor ya 3 ay önce reglime 3 gün kala çok koyu çıkmıştı ama gebelik yoktu bukez de yaptım ama koyu değildi yani ovu testlerine güvenemiyorum.Ya bende onunla yapdim yok yok hic yok silik dahil
Ovulasyonun varsa yapsana cnm
Yapdim kocaman tek cizgi negatif cnmGüzel koyu çıkmış canım gebelik testi yaptınmı?
Yapdim kocaman tek cizgi negatif cnm
Bu negatif den sonra hic bi belirtide kalmadi ne bel agrisi nede meme ne akinti
Yani bas baya hamile deglim
Olsaydim zaten silik bile cikardi yarin 1 gun kalmis olur bata
Ins yerlesme kanamasidirBenimde damla damla kanama geldi devamı yok ama bakalım
benimde olmadi bu ay canim 13.gun bugun test yaptim tek cizgi bayram geldiginden eylule kaldi benim tedaviBenimde damla damla kanama geldi devamı yok ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?