- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 32
benim de çok belirgin değil ama bi yerden başlamak lazım değil mi :)Bnde yeni başlayacak olanlardanım 11.günümdeyim ama daha silik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de çok belirgin değil ama bi yerden başlamak lazım değil mi :)Bnde yeni başlayacak olanlardanım 11.günümdeyim ama daha silik
dahada koyu olması lazım devam et yapmaya canmSizce erken mi
biraz daha belirgin olsun . sabah ilk idrarınla yapma yapmadan önce sıvı alma bi kaç saat . ben öylesine yapıyordum bunlara dikkat edince fark ortaya çıkmaya başladı :)Sizce erken mi
regl oldunmu cnmUmutlar başka aya kaldı bende yarın Birgün olcamhakkımızda hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elden
![]()
Ben zaten dostinex kullanyorum cnmKizlar prolaktin ve tsh hormonlarini yoklattiniz mi hic?
Aynen cnm ama elimizde degl okadar vekliyoruz calisyoruz sonuc negatif olunca ...hayirlisi reglden sonra devam edecemStres etkiliyo canım sanırım önce kafaları rahat tutmak lazım herşey allahtan vakti gelince hiç bişeye gerek kalmaz inşallah geçen ay kimyasal olunca bu ay hiç olmayacak gibi geliyor adet bitti şimdi yine test stresine girdim bakalım hayırlısı
Yok canım olmadım ama beta hcg 1.7 olmuş iyice düşmüşregl oldunmu cnm
Canım dedim doktor diyor ki sen bebek için stres yaptıkça gecikir. Hatta benim doktor karı koca ikisi de kadın doğumcu iki doktor aynı anda takip ediyor ikisi de aynı şeyi söylüyor.Bu nedir ya? neden?
Sen klomene yum takibine ragmen kalmasan bu ne iş ?
Napacagimi şaşirmişim ya ?
Kos koca aylar bekleyerek stresle gecyor!!!
Sen dok sorsaydinya neden herseye ragmen kalamiyoruz desene cnm
Iliskiden once sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) vaginayi iceriden yikiyorsun. Hemen uzaniyorsun suyun geri akmamasi lazim, iliskiden sorna da yarim saat uzaniyorsun.Ben zaten dostinex kullanyorum cnm
Sen vajinal sodadan bahs etmisdin
Neyin nesidir o soda cnm bi anlatsana
Canım dedim doktor diyor ki sen bebek için stres yaptıkça gecikir. Hatta benim doktor karı koca ikisi de kadın doğumcu iki doktor aynı anda takip ediyor ikisi de aynı şeyi söylüyor.
Gercekden dusmus cnm ama niye hala regl olmadin?Yok canım olmadım ama beta hcg 1.7 olmuş iyice düşmüş
Canm bu resimde yolladigin vajinal şiringa deglmi peki soda benim yukledigim resimmidir canmIliskiden once sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) vaginayi iceriden yikiyorsun. Hemen uzaniyorsun suyun geri akmamasi lazim, iliskiden sorna da yarim saat uzaniyorsun.
Evet canim bu soda.Canim soda derken bu soda olmazmi
Eki Görüntüle 2178010 malum turkyede rusyanin ilaclari yok ama turkmenistanda vardir
Evet canim eczaneden al ve ucu uzun olsun iyice iceriye gire bilmesi icinCanm bu resimde yolladigin vajinal şiringa deglmi peki soda benim yukledigim resimmidir canm
Tamma cnm haklisin cnmCanım şöyle bişi de var yumurta döllenmeden kullanıp progesteron seviyeni yükseltirsen gebe kalman daha da zorlaşır
Evet canim bu soda.
Cnm benim anlamadigim şey 1 litre suyu icine dokersen fazla olmazmi?Evet canim eczaneden al ve ucu uzun olsun iyice iceriye gire bilmesi icin![]()
Ben de kac ay klomen kullandim, ovitrel ignesi 4 ay, en son asilama yaptim hic biri tutmadi, ve ara vermeye karar verdim haziran agustos ayi icin. Dostinex ve sodali su disinda hic bi sey yapmadim ve hamile kaldim.Tamma cnm haklisin cnm
Hic bisi kullanmicam
Bu ayda denim zaten obur ay dostinex bitecek doktora ugricam