Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce erken mi

Eklentiler

• 962D7642-E9B4-4C80-A59F-9A0F2970B728.jpeg
    962D7642-E9B4-4C80-A59F-9A0F2970B728.jpeg
    19,9 KB · Görüntüleme: 41
Stres etkiliyo canım sanırım önce kafaları rahat tutmak lazım herşey allahtan vakti gelince hiç bişeye gerek kalmaz inşallah geçen ay kimyasal olunca bu ay hiç olmayacak gibi geliyor adet bitti şimdi yine test stresine girdim bakalım hayırlısı
Aynen cnm ama elimizde degl okadar vekliyoruz calisyoruz sonuc negatif olunca ...hayirlisi reglden sonra devam edecem

Bu nedir ya? neden?
Sen klomene yum takibine ragmen kalmasan bu ne iş ?
Napacagimi şaşirmişim ya ?
Kos koca aylar bekleyerek stresle gecyor!!!
Sen dok sorsaydinya neden herseye ragmen kalamiyoruz desene cnm
Canım dedim doktor diyor ki sen bebek için stres yaptıkça gecikir. Hatta benim doktor karı koca ikisi de kadın doğumcu iki doktor aynı anda takip ediyor ikisi de aynı şeyi söylüyor.

Ben zaten dostinex kullanyorum cnm
Sen vajinal sodadan bahs etmisdin
Neyin nesidir o soda cnm bi anlatsana
Iliskiden once sodali suyla (1 litre suya 1 tatli kasigi soda) vaginayi iceriden yikiyorsun. Hemen uzaniyorsun suyun geri akmamasi lazim, iliskiden sorna da yarim saat uzaniyorsun.

Eklentiler

• F76CC5CD-82D5-46AC-998D-2BEE446BCCE3.jpeg
    F76CC5CD-82D5-46AC-998D-2BEE446BCCE3.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 34
Canım dedim doktor diyor ki sen bebek için stres yaptıkça gecikir. Hatta benim doktor karı koca ikisi de kadın doğumcu iki doktor aynı anda takip ediyor ikisi de aynı şeyi söylüyor.
Yok canım olmadım ama beta hcg 1.7 olmuş iyice düşmüş
Gercekden dusmus cnm ama niye hala regl olmadin?
Stres yapmamak elde olsa keske ama yum gunu yakaliyoruz caliş yoruz diyoruz kesin budefa tutdu ki pisholojik olyor bunlar neymisde yum gunu ilişki catlama agrilar yerlesme hasasyet derken aha tutdu sanmaya basliyoruz ki tutmadigini bile bile testlere bakyoruz donup donup
Ya canm bisey diyecem ben progrestanmi kullansam yan etkisi varmi sence?

Canım şöyle bişi de var yumurta döllenmeden kullanıp progesteron seviyeni yükseltirsen gebe kalman daha da zorlaşır

Tamma cnm haklisin cnm
Hic bisi kullanmicam
Bu ayda denim zaten obur ay dostinex bitecek doktora ugricam
Ben de kac ay klomen kullandim, ovitrel ignesi 4 ay, en son asilama yaptim hic biri tutmadi, ve ara vermeye karar verdim haziran agustos ayi icin. Dostinex ve sodali su disinda hic bi sey yapmadim ve hamile kaldim.

Back