Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de kac ay klomen kullandim, ovitrel ignesi 4 ay, en son asilama yaptim hic biri tutmadi, ve ara vermeye karar verdim haziran agustos ayi icin. Dostinex ve sodali su disinda hic bi sey yapmadim ve hamile kaldim.
Cnm bukadar seye ragmen olmadiysa
Bende sodayi denicem
Turkyede soda yok ama karbonat diyorlar oda ayni kalite degl

Cnm benim anlamadigim şey 1 litre suyu icine dokersen fazla olmazmi?
Hadi dokdumde diyelim o su oldugu icin geri cikmazmi?
Hadi cikmadida diyelim iliskide ne olacak akmazmi ?
Senin vajinal siringan ne kadar tutuyorsa o kadar yap benim 1 litreye yakindi, geri akmiyordu bende hemen uzaniyordum iliskide cok az akiyor hissedilmiyor. 3-4 gun yapacaksin zaten. Ovu testinde pik oldugu gunden itibaren.

Screenshot_20180811-181031.jpg kızlar merhaba ben de bu ay ilk defa ovu testi kullanmaya başladım ilk aldığımda merakımdan 5.gün yaptım silik çizgi vardı ama şimdi 8. Gün yaptığımda çizgi kaybolmuş?

Eki Görüntüle 2178470 kızlar merhaba ben de bu ay ilk defa ovu testi kullanmaya başladım ilk aldığımda merakımdan 5.gün yaptım silik çizgi vardı ama şimdi 8. Gün yaptığımda çizgi kaybolmuş?
6-7 ci gunler yapmadin mi? Belki o zaman catlamis, erken catlamis ola bilir canim. Ben de 5 ci gunden baslamistim, cunki birda bi kizda 7 ci gununde catlamisti. Sen degerlerndir her ihtimal bu gun. Akintin var mi?

6-7 ci gunler yapmadin mi? Belki o zaman catlamis, erken catlamis ola bilir canim. Ben de 5 ci gunden baslamistim, cunki birda bi kizda 7 ci gununde catlamisti. Sen degerlerndir her ihtimal bu gun. Akintin var mi?
O günler adetliydim canım o yüzden ilişki olmazdı zaten dün temizlendim şimdi ovu ile takip edeyim dedim. Akıntı yoktur bugün ile dünü değerlendirdik artık hayırlısı inşallah çatlamamıştır Tesekkurler :)

arkadaslar meraba araniza yebi katiliyorum adetime yaklasik10gun var.Bu ay ovulasyon testi ile yumurtladigimi net olarak anladim ve bu gunlerimi degerlendirdim fakat o gunden 3 4 gun sonra ara ara vuran kasik agrim ve bazen sari bazen de sefaf ama icinde ip gibi kan olan az sekilde akintim var.Sizce bu ne demek erken oldugu icin test yapmak istemedim cunku olumsuz sonuctan biktim

O günler adetliydim canım o yüzden ilişki olmazdı zaten dün temizlendim şimdi ovu ile takip edeyim dedim. Akıntı yoktur bugün ile dünü değerlendirdik artık hayırlısı inşallah çatlamamıştır Tesekkurler :)
Tamam o zaman testi yapmaya devam et, adetin etkisinnen ogle olmustur belki))

İyi yapmışın canım o zamam doğru sonuç alırsın bende susuzluktan ölüyom şuan 12 gibi test yapcam onu bekliyom

Canım o kadar da susuz bırakmayın kendinizi bu sıcaklarda ya cok miktarda almadıktan sonra sorun olmuyor :) ben mesela yumurtlama gününü şöyle anlıyorum ovu testine çiş damlatınca pembelik yayılmaya başlıyor ya C den önce T deki çizgi koyu beliriyor sonra dağılmaya başlıyor. Sadece o gün öyle oluyor. Yani ilk 3 saniyede o T çizgisi görünüyor sonra da koyulaşıyor. Bu ay doktora da gittiğim için net eminim yumurtlama günümden ayrıca cok da akıntım olmuştu. 2 bardak çay üstüne koca bardak su sonucu cıktı o şekilde. Lh olçen testler baya hassas oluyor eğer hormon bozukluğunuz yoksa net anlarsınız. Hayırlı yumoşlarınız olsun inşallah :))

Back