Tsk edrim cnm ama benimde biraz koyu ama pik gibi dgl tabi ama gebelik testi boşPik olduktan 2 gun sonra yaptim siliklesmiti, adete 6 ya da 7 gun kala bi arkadas ovu testi yapmami rica etdi, 2 gun oncesinden gebelikte cikmisti hamilelik zaten, ovu testimde de koyu cikti . Ama pik oldugu gundeki gibi koyu degildi.
Hamilelik belirtilerin var ama canim, insallah gec dollenme olmustur test yapmaya devam et.Tsk edrim cnm ama benimde biraz koyu ama pik gibi dgl tabi ama gebelik testi boş
Kanmi versemneyse sabredim
Yoksa gelir zaten persenbeye
Cnm atesim yum gunundendir 37.1 37.3
Dostinexse ragmen halen meme dolgunluk agri
Akinti
Baska hic bisey yok yason 4 gun
Tamam cnm devam edecemHamilelik belirtilerin var ama canim, insallah gec dollenme olmustur test yapmaya devam et.
evet var canm Kac dakka sonra cikdi 2 ci ciZgi
Neden adetmi oldunKizlarrr benden malesef bu ayda negatif
yarım saat büyük ihtimal çalışıyorum koydum wcye yarım saat sonra gidebildimevet var canm Kac dakka sonra cikdi 2 ci ciZgi
Test yaptim adetimde yarin gelir belim kopuyorNeden adetmi oldun
Benimde 4 gunum var bu geceyi saymasak 3 test geb negatif ovu tesimi de birazdan atacam benim bilim dahil agrimiyor daha adet belirtimde yokgunlerde gecmek bilmiyorTest yaptim adetimde yarin gelir belim kopuyor
Sen naptin?
Ozaman hamilesin cnm cunki gecen ay ben test yapdim ayni senin cizgi gibi iki saat arayla cikdi sonuc adet olmusdumyarım saat büyük ihtimal çalışıyorum koydum wcye yarım saat sonra gidebildim
1 hafta var ama şıan kasıklarımın ve belimin ağrıbelimin ağrısından uykum kaçtı adet sancısı çekiyorum şuan ve acayio gazım varOzaman hamilesin cnm cunki gecen ay ben test yapdim ayni senin cizgi gibi iki saat arayla cikdi sonuc adet olmusdum
Bata kac var
Aynen benimde bi hatam varken kasik agrilarim vardi umarim yerlesmisdir cnm bi haftaya ragmen gosterdiyse var biseyler demki cnm1 hafta var ama şıan kasıklarımın ve belimin ağrıbelimin ağrısından uykum kaçtı adet sancısı çekiyorum şuan ve acayio gazım var
iltihaptan da olabilir kasık ağrım iltihaptan şüpheleniyorum canım niyeyse bi ben konduramıyorum kendime hamile olduğumu :) yarın kan testine gidicemAynen benimde bi hatam varken kasik agrilarim vardi umarim yerlesmisdir cnm bi haftaya ragmen gosterdiyse var biseyler demki cnm
Gözünüz aydınkızlar dün gece sancıdan uyuyamadım acayil şekilde sancım vardı şeytan dürtükledi gittim şimdi test aldım geldim anında böyle oldu 1 hafta var adetime Eki Görüntüle 2176532
ayy görüyorum çizgiyi hemen mi çıktı :)kızlar dün gece sancıdan uyuyamadım acayil şekilde sancım vardı şeytan dürtükledi gittim şimdi test aldım geldim anında böyle oldu 1 hafta var adetime Eki Görüntüle 2176532
hemen ikinci testi yaptım kaptaki idrarla niyeyse onda çıkmadı bak gene kafam karıştıGözünüz aydınbaşka belirtileriniz varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?