24saat canlı kalıyor ama sperm 72 saat canlı kalıyo bugünü değerlendirmen gerekiyoYani cnm koyulasdikdan sonra 24 saat den sonra catliyor
Peki kac saat canli kalyor cnm
Tmama degerlendirecem cnm bakalim hayirlisi senin durumlar nasil cnm24saat canlı kalıyor ama sperm 72 saat canlı kalıyo bugünü değerlendirmen gerekiyo
Benjm devam ediyor canım bugun gunum henüz olmadım daha inşallah olmam[/QUOTE]Canım yarın sabah yap testini ilk idrarla bakalım ne olacak vardır inşallah benimde akıntım var kremsi ama belirtilerim gitti
Benjm devam ediyor canım bugun gunum henüz olmadım daha inşallah olmam[/QUOTE]Canım yarın sabah yap testini ilk idrarla bakalım ne olacak vardır inşallah benimde akıntım var kremsi ama belirtilerim gitti
Bende henüz bi durum yok canım düşünmüyorum artık olmadı büyük ihtimalle ümidi kestimTmama degerlendirecem cnm bakalim hayirlisi senin durumlar nasil cnm
İnşallah bebişten dolayı olmazsın canım test yapmadın mı ?[/QUOTE]Benjm devam ediyor canım bugun gunum henüz olmadım daha inşallah olmam
Haklısın canım garanti olur adet gelirse yapmazsın zatenİnşalllah canim henuz yapmadim bi kac gün geçerse yapmayı dusunuyirum en kesin o olur
O herkeste aynı olmuyo canım bazısında koyulaşıyor bazısında koyulaşmıyorKizlar ben adet olcam kesin ya. Ovu testi yaptım ama 2. Çizgi dünku kadar koyu degil
Bunda da dikkat ettin mi sıvı alımına canım ?Bilmiyorum ki canjm ya yada lh dalgalanmasindan böyle oldu ama dün ku ovu. Zamanındaki gibi koyuydu
Ettim canım zaten niyetliyim sahurda oldu en son sıvı alımıBunda da dikkat ettin mi sıvı alımına canım ?
Koyulaşma başladı şimdi sanki cnimBu da çok silik değil canım
Anladım canım akşama doğru tekrar yapsana ovu varsaEttim canım zaten niyetliyim sahurda oldu en son sıvı alımı
Canım yum gününden emin misin sen üstünden kaç gün geçti ?Koyulaşma başladı şimdi sanki cnim
Tamam canim.yaparmAnladım canım akşama doğru tekrar yapsana ovu varsa
17 gün felan oldu canim eminim bugün adet günüm olmasi lazım takvimde oyle yaziyorCanım yum gününden emin misin sen üstünden kaç gün geçti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?