Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah o kadar çok istiyorum ki arkadaşımla birlikte hamile kaldık aynı zaman içinde onun kızı şimdi 3 aylık benim elim boş çok canım yanıyo ama vardır Rabbimin bi bildiği
Üzülme canım inşallah olacak tekrar kucağın boş kalmayacak oyle dusunme. Rabbim isteyen herkesin kucaklarni doldursun inşallah

IMG_20180520_191800998_LL.jpg
Zeyah3917 Zeyah3917 canım buda simdi yaptığım ovu. 1. Saat 12 de yapmıştım 2.yide yeni yaptım ama bana yok gibi geliyo

Bugün pik yapmış ve aynı gün silikleşmiş peki hepsinde sıvı alımına dikkat ettin mi ?
Evet cn hepsinde siviya cok dikkat etdim simdi bi saat sonra yine yapicam emin olimki testde bi sorun olmadigindan
Iliskiye girerken cok agrim vardi
Iliskiden sonra sag tarafimda pit pit gibi biseyler olyordu bu ne demek cnm

Evet degerlendirdim bi onceki testi yapdigimda icimden bi his bu son cizgi diyordu
Ve simdide degerlendirirsem gec degl dimi cnm?
He bide suiliskiden sonra 20 dk uzandim kalkdim hemen
Kuzun bundan sonra bi hafta gün aşırı değerlendir bugünü de değerlendir sonrası gün aşırı olsun ya bende burdan okuduklarımla yorum yapıyorum kendimde öyle yaptım ilişkiden sonra da ayaklarını yukarı kaldır totona yastık koy 20-25 dk yat senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorum:)

Evet cn hepsinde siviya cok dikkat etdim simdi bi saat sonra yine yapicam emin olimki testde bi sorun olmadigindan
Iliskiye girerken cok agrim vardi
Iliskiden sonra sag tarafimda pit pit gibi biseyler olyordu bu ne demek cnm
Onların ne demek olduğunu İnan bilmiyorum o kadar gelişemedim henüz :):)

Kuzun bundan sonra bi hafta gün aşırı değerlendir bugünü de değerlendir sonrası gün aşırı olsun ya bende burdan okuduklarımla yorum yapıyorum kendimde öyle yaptım ilişkiden sonra da ayaklarını yukarı kaldır totona yastık koy 20-25 dk yat senin 2 çocuğun vardı dimi yanlış hatırlamıyorum:)
Evet cnm iki cocugum var ama boyle budurum olmdim bilmiyorum

Yumurtlama oldugu gun sende de oldumu demek istedim cnm
Benim sağ kasığımda ve belimde ağrı oldu ve akıntım çoğaldı canım o uzayan akıntı diyorlar ya ondan geldi bende hem ovu testi hemde vücut sinyallerimden anladım senin akıntı durumun ne ?

Back