- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- 23
28.gunum bugun adet dongumde 27 28 gün de oluyo17 gün felan oldu canim eminim bugün adet günüm olmasi lazım takvimde oyle yaziyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28.gunum bugun adet dongumde 27 28 gün de oluyo17 gün felan oldu canim eminim bugün adet günüm olmasi lazım takvimde oyle yaziyor
Peki ovuyla takvim aynı mıydı ? Birbirlerine uyuşmuyorsa ovuya göre hareket et17 gün felan oldu canim eminim bugün adet günüm olmasi lazım takvimde oyle yaziyor
Ben ovu yaptım takvimle aynı değildi şimdi takip edicem bakalım ovudan 14 gün sonra mı adet olcam yoksa daha mı geç olcam28.gunum bugun adet dongumde 27 28 gün de oluyo
Uyusmuyo canım 1 2 gun omce oldu ovu. Takvimde 6 si gosteriyodu benim 4 ve 5 i koyuydu takvimde gösteren ovu. Günü siliklesmisti iyice şimdi kesin olarak yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet oluyoruzPeki ovuyla takvim aynı mıydı ? Birbirlerine uyuşmuyorsa ovuya göre hareket et
Uyusmuyo canım 1 2 gun omce oldu ovu. Takvimde 6 si gosteriyodu benim 4 ve 5 i koyuydu takvimde gösteren ovu. Günü siliklesmisti iyice şimdi kesin olarak yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet oluyoruz
İşte ben de ona bakıcam normalde benimde 28 günden asla şaşmazdı geçtiğim 2 aya kadar yum günleri değişti muhtemelen bu ay da erken yum oldu normalden 1-2gün önce oldu dediğin gibi de takvimdeki yum günü silikleşti bende ona bakıcam bu ay inşallah bebiş vardır da adet olmam ama olursam da nasip artıkCanım ama takvimde ki günle adet günüm de tutuyo geçen ay sadece 2 gün gecikmisti bu ay bugun gosteriyo bakalm nolcak
En az 14 gün de daha da uzayabiliyomuş Mayıs’ın kaçında yum günü olduUyusmuyo canım 1 2 gun omce oldu ovu. Takvimde 6 si gosteriyodu benim 4 ve 5 i koyuydu takvimde gösteren ovu. Günü siliklesmisti iyice şimdi kesin olarak yumurtlamadan 14 gün sonra mı adet oluyoruz
İşte ben de ona bakıcam normalde benimde 28 günden asla şaşmazdı geçtiğim 2 aya kadar yum günleri değişti muhtemelen bu ay da erken yum oldu normalden 1-2gün önce oldu dediğin gibi de takvimdeki yum günü silikleşti bende ona bakıcam bu ay inşallah bebiş vardır da .
Aynı olmus demekki canım valla nolcak bilmiyom kafam karisti adet bugün bakalm noramlde %98de takvimdeki adet günü tutuyo ama yum. Günü tutmuyo
En az 14 gün de daha da uzayabiliyomuş Mayıs’ın kaçında yum günü oldu
Canım eğer 4 mayıs olsa 18i 5 mayıs olsa 19u tabi 14.günü adet oluyosan4 5 mayisti canim
İste canım öyle olmasi lazım ama dün atmistm ya tetslern hepsini en koyu zaman 4 5 iydi sonrası siliklesti canım ona gore gecmis oluyo dongumde 27 28 gün bugün 28. Gun bakalm hayirlisi artik inşallah vardir bebisimizCanım eğer 4 mayıs olsa 18i 5 mayıs olsa 19u tabi 14.günü adet oluyosan
İnşallah canım sende var gibi geldi bana bi test yapsan çıkar aslındaİste canım öyle olmasi lazım ama dün atmistm ya tetslern hepsini en koyu zaman 4 5 iydi sonrası siliklesti canım ona gore gecmis oluyo dongumde 27 28 gün bugün 28. Gun bakalm hayirlisi artik inşallah vardir bebisimiz
Gelmezse bu gece yarın sabah ilk idrarla yapaym madem çıkmazsa yoktur zatenİnşallah canım sende var gibi geldi bana bi test yapsan çıkar aslında
İnşallah vardır kuzum merak ettim haGelmezse bu gece yarın sabah ilk idrarla yapaym madem çıkmazsa yoktur zaten
İnşallah canım ya ama geçen ayda 2 gün gecikti bu ayda oyle bisy olurmu ki ama ovu testi böyle çıkmaz umitlenmekte istemiyorum hiç ama kısmet artikİnşallah vardır kuzum merak ettim ha![]()
Vala benim bi önceki ay 12 gün gecikti geçen ay 2 gün erken geldi şaştı iyice yani olabilir de ama inşallah vardırİnşallah canım ya ama geçen ayda 2 gün gecikti bu ayda oyle bisy olurmu ki ama ovu testi böyle çıkmaz umitlenmekte istemiyorum hiç ama kısmet artik
İnşallah canım ya ama geçen ayda 2 gün gecikti bu ayda oyle bisy olurmu ki ama ovu testi böyle çıkmaz umitlenmekte istemiyorum hiç ama kısmetİnşallah vardır kuzum merak ettim ha![]()
Kaç yıllık evlisin canim ben 1 yillik evliyim bende 7 8 aydır tam anlamiyla istiyorum deniyoruz bizimde daha olmadiVala benim bi önceki ay 12 gün gecikti geçen ay 2 gün erken geldi şaştı iyice yani olabilir de ama inşallah vardırbenimde vardır inşallah 5. Aydayız daha olmadı
![]()
Ben 1.5 yıllık evliyim canım bi düşüğüm var 7 haftalıkken düştüİnşallah canım ya ama geçen ayda 2 gün gecikti bu ayda oyle bisy olurmu ki ama ovu testi böyle çıkmaz umitlenmekte istemiyorum hiç ama kısmet
Kaç yıllık evlisin canim ben 1 yillik evliyim bende 7 8 aydır tam anlamiyla istiyorum deniyoruz bizimde daha olmadi
Gecmis olsun canım insallah Rabbim yastmasin böyle biseyi bidaha hayırlısiyla tekrar inşallah hamile kalirsinBen 1.5 yıllık evliyim canım bi düşüğüm var 7 haftalıkken düştü
Amin inşallah o kadar çok istiyorum ki arkadaşımla birlikte hamile kaldık aynı zaman içinde onun kızı şimdi 3 aylık benim elim boş çok canım yanıyo ama vardır Rabbimin bi bildiğiGecmis olsun canım insallah Rabbim yastmasin böyle biseyi bidaha hayırlısiyla tekrar inşallah hamile kalirsin