Daha koyu hic gormedim ama yarim acik koyu olmusdi ama bunlar tam cizgi cikmisBana silikleşmiş geldi daha koyu da vardı sanki dimi ben mi yanlış hatırlıyorum
Bitane daha yapicam ama bu defa hic hic su icmicem dedim birazdan 2 saat dolacak yarim saat kaldi bi kere daha yapimmi acabaBana silikleşmiş geldi daha koyu da vardı sanki dimi ben mi yanlış hatırlıyorum
İstersen yap ama gündüz saatlerinde daha iyi oluyo ben kendim nasıl yaptığımı anlatıyım sabah namazına kalktığım da wc ye gidiyodum sonra yatıyorum saat 10-11 gibi kalkıp testi yapıyodum o zaman net sonuç alıyorum akşam yaptığım hep silik çıkıyorduBitane daha yapicam ama bu defa hic hic su icmicem dedim birazdan 2 saat dolacak yarim saat kaldi bi kere daha yapimmi acaba
Evet bende oyle yapim yarinİstersen yap ama gündüz saatlerinde daha iyi oluyo ben kendim nasıl yaptığımı anlatıyım sabah namazına kalktığım da wc ye gidiyodum sonra yatıyorum saat 10-11 gibi kalkıp testi yapıyodum o zaman net sonuç alıyorum akşam yaptığım hep silik çıkıyordu
Kuzum ben bu ay rahimde bi değişiklik hissettim onun için gayri ihtiyari araştırma yaparken karşıma böyle bi yazı çıktı yuma yakın iniyormuş diye bende öyle bi şey hissettim hayatımda ilk defa bende senin dediğin gibi biliyodum... benim akıntı var göğüs hassasiyeti de vardı ama bugün itibariyle geçti olmadı herhalde bu ayEvet bende oyle yapim yarin
Bisey sorcam yum gunune yakin dedinya rahim asaga inyor onu vj kontrol edilyormu?
Genelde adete yakin inyor diye bilyorum rahim
Eger hamileysen yukarida olyormus
Bu arada kendi derdime dusmusum kusura bakma cnm sen nasil oldun belirtiler varmi?
Daha senin adetine var hemen karamsarlasma belirtilere aldiris etme cunki bunyler farklidir cnm.insallah hamilesindir.ben hamile kaldigimda gumucemin israri uzerine rahim konrolu yapdim daha yeni test yapmisdim bakdim cok yukaridaydi ama dogumdan sonra adete yakin hamilemiyim diye kontol etdim bay inmis sonra zaten 4 gun sonra adet olmusdum.afedersin simdi kontrol etdim dedigin gibi baya inmisKuzum ben bu ay rahimde bi değişiklik hissettim onun için gayri ihtiyari araştırma yaparken karşıma böyle bi yazı çıktı yuma yakın iniyormuş diye bende öyle bi şey hissettim hayatımda ilk defa bende senin dediğin gibi biliyodum... benim akıntı var göğüs hassasiyeti de vardı ama bugün itibariyle geçti olmadı herhalde bu ay
İnşallah vardır dua et bana da kuzum ben anlamıyorum öyle elle kontrol etmeyi bi kere denemiştim ama anlamamıştımDaha senin adetine var hemen karamsarlasma belirtilere aldiris etme cunki bunyler farklidir cnm.insallah hamilesindir.ben hamile kaldigimda gumucemin israri uzerine rahim konrolu yapdim daha yeni test yapmisdim bakdim cok yukaridaydi ama dogumdan sonra adete yakin hamilemiyim diye kontol etdim bay inmis sonra zaten 4 gun sonra adet olmusdum.afedersin simdi kontrol etdim dedigin gibi baya inmis
Acil bakarmisinKuzum ben bu ay rahimde bi değişiklik hissettim onun için gayri ihtiyari araştırma yaparken karşıma böyle bi yazı çıktı yuma yakın iniyormuş diye bende öyle bi şey hissettim hayatımda ilk defa bende senin dediğin gibi biliyodum... benim akıntı var göğüs hassasiyeti de vardı ama bugün itibariyle geçti olmadı herhalde bu ay
Acil bakarmisin
En altakii biraz yarna kadar beklimiSimdi yapdim dedimya 2 sat sivi kullanmadan nediyosun cnim varmi piiikk
Canm sen muhtemelen bu gün akşam yada en gec yarin piki görursün sana bir tavsiye hamile kalmak icin en guzel firsat pikten onceki günmüş çok araştırdım %26 gebelik sansı gün muş diger günler bundan daha az sansin var bugünü ve yarını mutlaka değerlendir :)Kimse yokmu?iki saat icinde ne degisdide koyulasdi?
Canım zaten bi anda pik yapıyo ama yarın sabaha da sıvı alımına dikkat ederek yap ve yarını mutlaka değerlendir
Canım zaten bi anda pik yapıyo ama yarın sabaha da sıvı alımına dikkat ederek yap ve yarını mutlaka değerlendir
Kozlar daha degerlendiremedim ama bu gungu testim hala ayni koyulukda daha catlamamisdir dimiCanm sen muhtemelen bu gün akşam yada en gec yarin piki görursün sana bir tavsiye hamile kalmak icin en guzel firsat pikten onceki günmüş çok araştırdım %26 gebelik sansı gün muş diger günler bundan daha az sansin var bugünü ve yarını mutlaka değerlendir :)
Kuzum pik yaptıktan 24-36 saat içinde çatlar diyorlar aksamı değerlendir ki çatladığında içerde hazır olsunKozlar daha degerlendiremedim ama bu gungu testim hala ayni koyulukda daha catlamamisdir dimi
Yani cnm koyulasdikdan sonra 24 saat den sonra catliyorKuzum pik yaptıktan 24-36 saat içinde çatlar diyorlar aksamı 4 değerlendir ki çatladığında içerde hazır olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?