Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi kullanmaya baslayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gonlune gore saglikli uzun omurlu hayirli evladin olur
Kac aydir deniyorsun
Bi sorunun varmi esinde veya sende
Adetin dongusu nasil
Amin canım inşallah 1.5 senelik evliyiz 10 ay önce bi düşüğüm oldu sonrasında da korunduk 5 aydır deniyoruz bi sıkıntımız Yok çok şükür tek sıkıntı stres herhalde adet döngümde düzenliydi iki ay öncesine kadar şimdi de 13.gün de yumurtlamayı yakalım ama nasip Rabbim bizde versin sağlıklı hayırlı bi evlat

Kaç gün kaldı senin canım test yapsana? Benimde akıntım fazla ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum
Benim 23 bat ovulasyon testim 8 inde pozitif oldu buna göre 22 de olabilir yapsam çıkmaz diye düşünüyorum 2 tanede test var aslında evde belki sabah yaparım dayanamazsam

Benim 23 bat ovulasyon testim 8 inde pozitif oldu buna göre 22 de olabilir yapsam çıkmaz diye düşünüyorum 2 tanede test var aslında evde belki sabah yaparım dayanamazsam
Hımm varmış ben 2 gün var diye düşünmüştüm bende 11inde yakaladım ama bakalım :)

Selam kizlar ben de bu ay ilk defa ovu testi kullandım konuyu gorunce paylaşayım dedim sizinle :) benim bat 1mayıs 4 gun sürer zaten. Ayın 11 inden itibaren test yapmaya basladım ve 16 sında çift cizgiyi gördüm ikiside aynı koyulukta idi bu gunse cok silik 2. Cizgi vardı biz bu ayı iyi degerlendirmwk icin her gun birlikte olalım dedik yani 13. 14. 15. 16. Ve 17 yi degerlendirdik su an inve bir kasık agrım var kasiklarım dolu dolu ve inanamayacağım bir şekilde göğüslerim sızlıyor çok garip psikolojik de değil gercekten bi agri var icimden bi ses te bu ay tuttu diyo :) yani anlayacağınız çok heyecanlıyım belirtileri gözlemleyip isterseniz paylaşırım sizinle bakalım onuç ne olacak inşallah hepiniz bebeklerinize tez zamanda kavusursunuz :)

Bence bekle cnm cook merak edersen pazartesi yap derim cuunki cok erken gostermicek ben 2 gun ustunden gecdi yapdim tam kirmizi cift cizgi cikmisdi
Eltim adetine iki gun kala yapdi hafif peme cizgi cikmisdi

Cnm adetin nezaman ?

Son düzenleme:
Hos buldum canm Benim adet olacagim zaman goguslerim hiç agrimaz oyuzden sasiriyorum zaten ama kasık agrım olur ki adete erken olur ama benim bata daha 12 gün falan var bakalım artık bekleyip gorecegiz ne desek bos tabii Gmz1292

Ben yumurtlamami bekliyorum suan ama simdiden goguslerim hasaslasmaya basladi bile az ama var agrilar daha yumurtlicam adet beklicem derken goguslerim agrisi cogalyor tabi haklisin herkesin bunyesi ayni olmaya bilir

Kizlar benim son 3 gun ovu testim bi bakarmisiniz bu normalmidir boyle silik cikmalari son altaki son 13 gunum

Bence bekle cnm cook merak edersen pazartesi yap derim cuunki cok erken gostermicek ben 2 gun ustunden gecdi yapdim tam kirmizi cift cizgi cikmisdi
Eltim adetine iki gun kala yapdi hafif peme cizgi cikmisdi
Ya ben dayanamadım gece uyumadan test yaptım çok silik çıktı sonradan sabah belirginleşmişti ama aynı markanın bir tane daha yaptım ilk idrarla bomboş kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…