• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bu durum herkeste değişiyr. bu 3 günü değerlendirip hamile kalan var 10-12-14-16 yı değerlendirip kalan var sanırım bu kişiden kişiye değişiyor adet tarihin ne zaman 2-3 gün kala testte çıkıyor sonuç

benim adet günüm bugün zaten yaptım gebelik testi tek çizgi okadarda koyu ki yok yok anla yok der gibi gözüme battı :63:

Ay insallah hamilesindir. Ben de heyecanlandim. Su stres olayını aşmanın yolunu bulmam gerek

Inşallah kizlar dua edin. Gercekten oyle inanin bu sitede az dolasmadim okudum arastirdim hep stres hep stres bi anda dedim yeter diye daha siteye girmedim hic bakmadim bile dusunmemeye calistim bide o ara dusuncek baska seylerimde vardi mesguliyet cok onemli bende neticeyi bilmiyorum ama genede stresin cok onemli etken olduguna adim gibi eminim sizde deneyin kizlar dualarinizi eksik etmeyin

senin durumunda olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi varr sanırım şuan bir hamilelik testi yaparsan çıkacaktır

Evet biliyorum canim ama negatf cikmasindan korkuyorum biraz daha bekleyeyim diyorum insallah ummudugum gibi olur hAmilelik testi aldim bir iki gune yaparim sizede haber veririm eger hamileysem d3nedigim bisey var ssinlede paylasirim

Evet biliyorum canim ama negatf cikmasindan korkuyorum biraz daha bekleyeyim diyorum insallah ummudugum gibi olur hAmilelik testi aldim bir iki gune yaparim sizede haber veririm eger hamileysem d3nedigim bisey var ssinlede paylasirim
ben senin yerinde olsam şimdiye kadar çoktan test yapıp kan için de hastaneye koşmuştum yoksa şak diye ortadan ayrılırdım meraktan

ama daha adet olmamışsın sanırım umut var yaz mutlaka sonucu inş ve hayırlıysa hamilesindir

yaa ben ilaç kullanmadan adet olmadığım için son adete göre adet günüm diyorum o yüzden adetimin geçmesi benim için güzel bişey değil... eğer kendiliğimden adet olursam sevincem nerdeyse o durumdayım :KK43: yinede umut dünyası ya yapmak istedim testi sonuçta negatif çıkınca bitti benim kafamdaki herşeyi sıfırladım...

ben senin yerinde olsam şimdiye kadar çoktan test yapıp kan için de hastaneye koşmuştum yoksa şak diye ortadan ayrılırdım meraktan

Canimm haklisinda inan bu soylediklerini kac aydir yaptim sonu hep negatf umudum kirildi anlicagin o yuzden artik yapamiyorum icimden gelmiyor inan bu ovu testindeide nasil yapmak geldi aklima hic bilmiyorum adet olucam yani ne alaka ovu testi icimemi dogdu anlayamadim yarin adet olmam sart hic bir belirti yok yarinda gecsin yaparim belki bende coo heyecanliyim :)

Ovu Testi aldim bugun .ayin birinde basliyacagim ecz aldim 5tane bar icinde 5gunde insallah

Kizlarrrr uzun zamandir siteye katilmiyordum kafama cok taktigimi ve gereginden fazla stres oldugumu dusundugum icin kendimi rahat biraktim dusunmemeye basladim hatta ovu testi elimde olmasina ragmen kullanmadim yumurtlama tarihlerimi bilmeme ragmen iliski icin israrla bisey yapmadim iliskiyi gecirirkende hamileligi dusunmedim cunku sonu hep negatf ciktigindan dolayi birsey sorucagim kizlar bugun aksam veya yarin kesin adet olmam gerek gunlerim hic Şaşmaz zaten cogu arkaDaslar biliyor :KK66: ben bugun oylesine dedim bi ovu testi yapayim elimdekileri bitrmeye calisiyorum neyse test yaptim dedim negatf cikacak nede olsa bi 5 dk hic bakmadim elimde telefon uğraşıyorum bi baktim testi pozitif ikiside ayni koyulukta silik falan degil normalde yumurtlama tarihimde bile bu kadar koyu cikmadi soka grdim dedimki test bozuk olabilir gittim iki testi daha acip yaptim 3 ude ayni cikti umutlanmak istemiyorum uzulurum diye ama bir kadin ayda 2 kez yumurtlamazmis cok zor bir ihtimalmis arastirdim yarin adet olucam ve oldugundan fazlada sivi tuketmeme ragmen bu kadar kopkoyu cikmasinin sebebi beni cok sasirtti bundan iki gun once arkadasimin dogum gunu vardi bayagi oynadim oturdugumda iki kasigimda inanilmaz agridi dusundum dedimki adetime az kaldi ondan olmali diye sonra gene bundan 4 gun once inanilmaz midem bulandi basim dondu kustum cok yorgundum bunuda kosusturmalarima saydim o hafta yorucuydu diye birde en son regaip kandilinde cok dua ettim Rabbim yuzumu guldur bi ay hem benim hemde isteyen herkezin diye aceba kabulmu oldu kusurabakmayin cok uzun yazdim ama cok heyecanliyim kizkizlar aceba hamile olabilirmiyim yarin adetim ve ovu testi bu kadar pozitf nasil cikarr hatta bu ay doktora gitmeyi dusunuyordum. Bu arada kizlar hic adet belirtimde yok normalde suan belimin agridan kopmasi lazimdi ltfen yorumlarinizi bekliyorum
canım inan yaşadıklarımız çok benzer bende hiç ummadığım bir anda yanı kafaya takmadığım bir anda oldu . adete iki gün kala ovulasyon testi yaptım öylesine yaptım ikisi de kopkoyu çıktı aklıma hamile olduğum fikri gelmedı. bu forumdaki arkadaşlara yazdım durumumu bana hamile olabileceğimi söylediler bende hemen iş çıkışı bir gebelik testi aldım hiç umudum yokken brde baktım çift çizgi dünyalar benim oldu tabi. bence sende hemen gidip bir gebelik testi al hamileysen mutlaka çıkar canım inşallah öyledir.

canım inan yaşadıklarımız çok benzer bende hiç ummadığım bir anda yanı kafaya takmadığım bir anda oldu . adete iki gün kala ovulasyon testi yaptım öylesine yaptım ikisi de kopkoyu çıktı aklıma hamile olduğum fikri gelmedı. bu forumdaki arkadaşlara yazdım durumumu bana hamile olabileceğimi söylediler bende hemen iş çıkışı bir gebelik testi aldım hiç umudum yokken brde baktım çift çizgi dünyalar benim oldu tabi. bence sende hemen gidip bir gebelik testi al hamileysen mutlaka çıkar canım inşallah öyledir.

Canim adina ccok sevindim gercekten Rabbim daim etsin gercekten yasadiklarimiz cok benziyor kizlar sanirim hamileyim hala adet olmadim ve hic belirti yok aglamamak icin kendimi zor tutuyorum bugun adet olmazsam yarin test yapacagim sabah haberide ilk size verecegim dua edin ltfen benimde dualarim sizinle herseyin stresmis ben bunu xccok iyi anladimmmm

yaa ben ilaç kullanmadan adet olmadığım için son adete göre adet günüm diyorum o yüzden adetimin geçmesi benim için güzel bişey değil... eğer kendiliğimden adet olursam sevincem nerdeyse o durumdayım :KK43: yinede umut dünyası ya yapmak istedim testi sonuçta negatif çıkınca bitti benim kafamdaki herşeyi sıfırladım...
Hayırlısı olsun üzülme. Stres yapma bence. Biz bu kadar çabalıyoruz erkeklerin ruhu duymuyor. Bi de kayanana dırdırı. Sanki ben tek başıma yapıyorum bu işleri :) Salla gitsin.

Canim adina ccok sevindim gercekten Rabbim daim etsin gercekten yasadiklarimiz cok benziyor kizlar sanirim hamileyim hala adet olmadim ve hic belirti yok aglamamak icin kendimi zor tutuyorum bugun adet olmazsam yarin test yapacagim sabah haberide ilk size verecegim dua edin ltfen benimde dualarim sizinle herseyin stresmis ben bunu xccok iyi anladimmmm
umarım güzel haberler verirsin bize

hala adet olmadın mı.eğer olmadıysan kan testi yaptır güzel haberler bekliyoruz

Hayırlısı olsun üzülme. Stres yapma bence. Biz bu kadar çabalıyoruz erkeklerin ruhu duymuyor. Bi de kayanana dırdırı. Sanki ben tek başıma yapıyorum bu işleri :) Salla gitsin.

çok şükür kayınvalidem hayırlısı olsun gençsiniz daha diyo o konuda hakkını yiyemem.. etraf daha çok soruyo nasılsın demeden önce bişey varmı kızz deniyo.. hayırlısı dediğin gibi rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..

Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah hadi hayırlısı...

Amin canim benim cumlemizin sizinle beraber insallah kizlar hamileyim daha cok yeni olduğu gorunmemis kesem :) o kadar cok mide bulantisi yaşıyorum ki ve baş ağrısı cekiyorum son 1 haftadir ama hic anlayamamistim ve bugun ilk kusmami yasadim inanin kusunca agladim Rabbim hepinize nasip etsin kizlar dualarinizdan eksik etmeyin :))

Back
X