Eki Görüntüle 1162082 kızlar bu da benim testlerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
En üstteki olmuşcnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimdw 4gun var benim göğüs damarlarım hep belirgin anlamafim gitti
canım benımde 3-4 gun kaldı reglıme.ama hiç göğüslerde bir değişiklik görünmüyor benim.hafif bel ağrım var arada okadar.durucum yumurtlama testlerini erken gebelik testi olarak kullanılabılıyormu ?:44:
Evet kullaniliyo akşam 7 8 gibi yap 3 gün kas filan vikar sanirim kiminde cikmis ama silik değil tanm çizgi olmali[
Sol yumurtam agriyo ve çok halsizim ((( ofya havadanmi psikolojikmi nedir bu calisamiyorum
Eki Görüntüle 1162191 . Kızlar 10 dk önce ovulasyon testi yaptım reglime 3-4 gün var daha.silik bir çizgi var lakin bu normalmidir yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 1162191 . Kızlar 10 dk önce ovulasyon testi yaptım reglime 3-4 gün var daha.silik bir çizgi var lakin bu normalmidir yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
çok silik çıkmışgebelik belirtisi için yumurtlama günündeki gibi 2 çizgide koyu olmalı diyorlar.
vucut ısım reglime birkaç gün kaldıgı halde 36.6 civarı geziniyor sabahları hergun aynı saatte ölçüm yapıyorum.belki dedim bende vardır birşeyler diye umutlandım işteumut fakirin ekmeği, ye babam ye demişler
![]()
vucut ısım reglime birkaç gün kaldıgı halde 36.6 civarı geziniyor sabahları hergun aynı saatte ölçüm yapıyorum.belki dedim bende vardır birşeyler diye umutlandım işteumut fakirin ekmeği, ye babam ye demişler
![]()
![]()
Kocamlaben benim döngüm 26- bazen 27 oluyor, 9. Cu ve 10. Cu gün yakaladım ben
Kizlar meraba, bende bu yontemi denemek istiyorum ..adetlerim bazen 25 bazen 23 ve buay 28 gunde geldi.. kimyasal gebelik gecirdim dun,bugun 2.gun reglimin.sizden ricam beni bilgilendirmeniz.. bendede prolaktin (31) ve hashimoto tiroid var ama tiroid normal seviyede hergun ilac aliyorum. Proaktin icin 3 tane yarim hap kullandim 3 haftadir. 1 haftadir gebeyim diye dolaniyodum kimyasal cikti iste beta hcg az az artti sonunda regl oldum.. bu testi eczaneden alip ne zaman yapmaliyim simdiden tesekkur ederim..Rabbim gonlumuze gore versin insallah..
Canim dongun kac gun? Ve en ustteki cifti hangi gun yakaladin? Bende ayni markayi yapiyorum ve goremedim hala.
Bende her sabah yapiyorum cnm yataktan cikmadan yapmak onemliymis. 36.4 36.5 dolasiyo soyle bir ciksa da inmese 9 ay super olur
benim pek umudum kalmadı acıkcası bu sabah gebelık testı yaptım reglime 2 gün var negatif.vucut sıcaklıgım her sabah yataktan cıkmadan ölcüyorum 36.4 ila 36.7 arasında degısıyır.bu sabah 36.5 idi.regli olucam bariz belliumudum önumuzdekı ay artık.ovulasyon testlerı aldım onları denıcem.inş hamiş oluruz bizde
Amin insallah canim. Benimde 3 temmuz bat. 18.gun bugun ovulasyon testi pozitif insallah vesile olur rabbim nasip eder. Ates benimde 36.4 36.5 falan gidiyor. Simdi yumurta catlayinca herhalde oynama olur. Insallah hamilelik nasip olur saglikla tum isteyenlere