• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Benimdw 4gun var benim göğüs damarlarım hep belirgin anlamafim gitti

canım benımde 3-4 gun kaldı reglıme.ama hiç göğüslerde bir değişiklik görünmüyor benim.hafif bel ağrım var arada okadar.durucum yumurtlama testlerini erken gebelik testi olarak kullanılabılıyormu ?:44:

canım benımde 3-4 gun kaldı reglıme.ama hiç göğüslerde bir değişiklik görünmüyor benim.hafif bel ağrım var arada okadar.durucum yumurtlama testlerini erken gebelik testi olarak kullanılabılıyormu ?:44:

Evet kullaniliyo akşam 7 8 gibi yap 3 gün kas filan vikar sanirim kiminde cikmis ama silik değil tanm çizgi olmali

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403177462.193672.jpg . Kızlar 10 dk önce ovulasyon testi yaptım reglime 3-4 gün var daha.silik bir çizgi var lakin bu normalmidir yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1162191 . Kızlar 10 dk önce ovulasyon testi yaptım reglime 3-4 gün var daha.silik bir çizgi var lakin bu normalmidir yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?

Benim geçen ay seninkinden daha koyuyfu bende hayvan yaptim cikmadi yumurtlama daki gibi eşit olmali

Eki Görüntüle 1162191 . Kızlar 10 dk önce ovulasyon testi yaptım reglime 3-4 gün var daha.silik bir çizgi var lakin bu normalmidir yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?

çok silik çıkmış:( gebelik belirtisi için yumurtlama günündeki gibi 2 çizgide koyu olmalı diyorlar.

çok silik çıkmış:( gebelik belirtisi için yumurtlama günündeki gibi 2 çizgide koyu olmalı diyorlar.

vucut ısım reglime birkaç gün kaldıgı halde 36.6 civarı geziniyor sabahları hergun aynı saatte ölçüm yapıyorum.belki dedim bende vardır birşeyler diye umutlandım işte:50: umut fakirin ekmeği, ye babam ye demişler :27:

selam kızlar, benim regl bugün bitiyo, bu ay ilk defa ovulasyon testini deneyeceğim.
bugün almak istedim bi eczaneden, adam ne istediğimi bile anlamadı. hamilelik testi istiyorum falan sandı :)
tek bilmeyen ben değilmişim demek..
hepimiz için hayırlısı inşallah.

vucut ısım reglime birkaç gün kaldıgı halde 36.6 civarı geziniyor sabahları hergun aynı saatte ölçüm yapıyorum.belki dedim bende vardır birşeyler diye umutlandım işte:50: umut fakirin ekmeği, ye babam ye demişler :27:

haklısın canım her belirti insanı umutlandırıyor işte.daha 3-4 gün var diyorsun yarın 1 tane daha yap bakalım nasıl çıkacak.:54:

Elimde çok fazla ovulasyon testi yok önümüzde ki döngümde kullanmayı düşünüyorum yumurtamı takip için.gebelik testleride çok erken sonuç vermiyor zaten onu kullanmak içinde erken.beklemedeyim şimdilik :) gerçi bugun yaptıgım ovulasyon testini öyle 3-4 saat idrarımı tutup sıvı tüketmeyip falan beklemedim.aklıma geldiği an hemen yaptım,oyuzdenmi silik çıktı bilemiyorum

Eki Görüntüle 1162082 kızlar bu da benim testlerim

Canim dongun kac gun? Ve en ustteki cifti hangi gun yakaladin? Bende ayni markayi yapiyorum ve goremedim hala.

Bende her sabah yapiyorum cnm yataktan cikmadan yapmak onemliymis. 36.4 36.5 dolasiyo soyle bir ciksa da inmese 9 ay super olur

Gunaydin herkese:)) bu hafta tamamen tercihlerle ugrastigimiz icin hic gelemedim ama okudum her seyi;)
durucum insallah bebistendir durumun az kalmis bakalim hayirlisi olsun insallah.

Vitaecim bi sıkıntı olmamasina sevindim stres yapma bakalim vakti gelince olacak insallah.

Bu arada benim adet sokturucu ilacim pazar gunu bitti 5.gun bu gun ama hala adet olmadim galiba olmayacak artik ne bileyim hayirlisi olsun.tercihlerimizi de yaptik beklemeye gectik persembe açıklanacak insallah heyecan dorukta;))

Kocamlaben benim döngüm 26- bazen 27 oluyor, 9. Cu ve 10. Cu gün yakaladım ben

Kizlar meraba, bende bu yontemi denemek istiyorum ..adetlerim bazen 25 bazen 23 ve buay 28 gunde geldi.. kimyasal gebelik gecirdim dun,bugun 2.gun reglimin.sizden ricam beni bilgilendirmeniz.. bendede prolaktin (31) ve hashimoto tiroid var ama tiroid normal seviyede hergun ilac aliyorum. Proaktin icin 3 tane yarim hap kullandim 3 haftadir. 1 haftadir gebeyim diye dolaniyodum kimyasal cikti iste beta hcg az az artti sonunda regl oldum.. bu testi eczaneden alip ne zaman yapmaliyim simdiden tesekkur ederim..Rabbim gonlumuze gore versin insallah..

Kocamlaben benim döngüm 26- bazen 27 oluyor, 9. Cu ve 10. Cu gün yakaladım ben

Bende bugun 18.gun yakaladim cift cizgiyi cnm ya hadi hayirlisi:)

Kizlar meraba, bende bu yontemi denemek istiyorum ..adetlerim bazen 25 bazen 23 ve buay 28 gunde geldi.. kimyasal gebelik gecirdim dun,bugun 2.gun reglimin.sizden ricam beni bilgilendirmeniz.. bendede prolaktin (31) ve hashimoto tiroid var ama tiroid normal seviyede hergun ilac aliyorum. Proaktin icin 3 tane yarim hap kullandim 3 haftadir. 1 haftadir gebeyim diye dolaniyodum kimyasal cikti iste beta hcg az az artti sonunda regl oldum.. bu testi eczaneden alip ne zaman yapmaliyim simdiden tesekkur ederim..Rabbim gonlumuze gore versin insallah..

Canim hosgeldin ovulasyonla ilgili yardim ederim ama anlattigin sorunla ilgili bir testten mi bahsediyosun bilgim yok. Kimyasal gebelik sonrasi bir ay ara verdiriyor bazi doktorlar. Sen direk baslayacaksan regl bittiginde basla. 7.gunde yada mesela. Sonra her gun yakin saatlerde 3 saat sivi almadan yap. Benim dongum 31 falan. 8.gun basladim bugun 18.gun yakaladim. Simdi silinene kadar devam edicem. Regl ye 3 4 kala birakicam. Hosgeldin tekrar

Canim dongun kac gun? Ve en ustteki cifti hangi gun yakaladin? Bende ayni markayi yapiyorum ve goremedim hala.

Bende her sabah yapiyorum cnm yataktan cikmadan yapmak onemliymis. 36.4 36.5 dolasiyo soyle bir ciksa da inmese 9 ay super olur

benim pek umudum kalmadı acıkcası bu sabah gebelık testı yaptım reglime 2 gün var negatif.vucut sıcaklıgım her sabah yataktan cıkmadan ölcüyorum 36.4 ila 36.7 arasında degısıyır.bu sabah 36.5 idi.regli olucam bariz belli :31: umudum önumuzdekı ay artık.ovulasyon testlerı aldım onları denıcem.inş hamiş oluruz bizde

benim pek umudum kalmadı acıkcası bu sabah gebelık testı yaptım reglime 2 gün var negatif.vucut sıcaklıgım her sabah yataktan cıkmadan ölcüyorum 36.4 ila 36.7 arasında degısıyır.bu sabah 36.5 idi.regli olucam bariz belli :31: umudum önumuzdekı ay artık.ovulasyon testlerı aldım onları denıcem.inş hamiş oluruz bizde

Amin insallah canim. Benimde 3 temmuz bat. 18.gun bugun ovulasyon testi pozitif insallah vesile olur rabbim nasip eder. Ates benimde 36.4 36.5 falan gidiyor. Simdi yumurta catlayinca herhalde oynama olur. Insallah hamilelik nasip olur saglikla tum isteyenlere

Amin insallah canim. Benimde 3 temmuz bat. 18.gun bugun ovulasyon testi pozitif insallah vesile olur rabbim nasip eder. Ates benimde 36.4 36.5 falan gidiyor. Simdi yumurta catlayinca herhalde oynama olur. Insallah hamilelik nasip olur saglikla tum isteyenlere

O ki; ''OL'' deyince olmayacak şey yok..Allahım bizler içinde ''OL'' desin inşallah. :16:

Back