• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

bencede cnm şimdi teknoloji ilerledi herşey mümkün çok şükür. :)

Rahim filminden çok korkuyordum açıkçası ama anestezili olması içimi rahatlattı :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin canım dua edelim elimizden başka bişey gelmiyor şu anda :)

Başka bi önerisi olmadı mı peki bebek sahibi olmak için şunu yapın bunu kullanın falan diye

Yok zaten doktora ugramayacagim hamilelik cikmazsa sokturucu basla demisti. Tedavi onermemisti gecen hafta hamile kalmissin 3kez diye dusundu ama ben zaten burda dusunmuyorum tedaviyi insallah gittigimiz yerde baslariz duzgunce.

aynen cnm hayırlısı olsun.bende kardeşim hamile sevindim ama içimde burukluk var dunden beri ağlamaktan helak oldum.biri sanki boğuyor beni :(

Aynen canim bu duyguyu anlatmanin tarifi yok bence de.ben de aglmakliyim insallah esimin yaninda aglamam.anlayissiz degildir ama erkekler bu konuda biz kadar duygusal davranmiyorlar o da uzuluyor biliyorum ama nasil beceriyorsa belli etmiyor hayatinin merkezine oturtmuyor keske ben de oyle olabilsem :(

Yok zaten doktora ugramayacagim hamilelik cikmazsa sokturucu basla demisti. Tedavi onermemisti gecen hafta hamile kalmissin 3kez diye dusundu ama ben zaten burda dusunmuyorum tedaviyi insallah gittigimiz yerde baslariz duzgunce.

Aynen canim bu duyguyu anlatmanin tarifi yok bence de.ben de aglmakliyim insallah esimin yaninda aglamam.anlayissiz degildir ama erkekler bu konuda biz kadar duygusal davranmiyorlar o da uzuluyor biliyorum ama nasil beceriyorsa belli etmiyor hayatinin merkezine oturtmuyor keske ben de oyle olabilsem :(

Aslında bizden daha duygusallar cnm bello etmiyorlar çünkü onları biz öyle gorsek ayakta hic duramayiz.

Eski yazilari okuyorum kimi cift çizgi olunca ve ertesi gün deniyo kimi yok çizgi sonraki hangisi doğru ya en iyisi surekli

Öyle yapmalı duru en iyisi, inşallah vesile olur bu testler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirkisi olsun cnmmm hic üzme ağlama elbette zor ama bir zamanki var sanirim ama mutlaka tedaviye başla tyiinin cikarda bakalim ay inss hepimiz kaliriz kizlar bende de sorun yok ama bebis de yok oyuzdrn kafaya takmayin

bende bu ay ovulasyon testini ilk kez denedim pazar sabahı 12. gündü koyu iki çizgi oldu akşam yine baktım çizgiler hala koyuydu. pazartesi sabah yaptım koyu renk silinmeye başlamıştı. koçişi çağırdım hemen çalışma yaptık oğlan bebek için uyguladım ben. bakalım hamile miyim 10 gün sonra belli olur. beklemek çok heyecanlı.:1:

Arkadaşlar ben predictor ile hamile kaldım.. çift çizgiyi gördüğümüz gece ve ertesi gece denememiz oldu.. cinsiyeti henüz bilmiyorum, 12 haftalık hamileyim öğrenir öğrenmez yazarım :)

Peki hamile kalmak icin kac ay deneme yaptiniz:))

bende bu ay ovulasyon testini ilk kez denedim pazar sabahı 12. gündü koyu iki çizgi oldu akşam yine baktım çizgiler hala koyuydu. pazartesi sabah yaptım koyu renk silinmeye başlamıştı. koçişi çağırdım hemen çalışma yaptık oğlan bebek için uyguladım ben. bakalım hamile miyim 10 gün sonra belli olur. beklemek çok heyecanlı.:1:

Benim kizim var 2.de kiz olsun hic sorun değil kizidaha çok istiyorum olsun da saglikli tutsunda kiz erkek farkrtmez

Benim kizim var 2.de kiz olsun hic sorun değil kizidaha çok istiyorum olsun da saglikli tutsunda kiz erkek farkrtmez

allah bağışlasın benim de bir oğlum allah herşeyden önce sağlık versin elbette ama bende erkek çoçuklarını çok seviyorum . allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.

allah bağışlasın benim de bir oğlum allah herşeyden önce sağlık versin elbette ama bende erkek çoçuklarını çok seviyorum . allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.

Amin cnmm Rabbim herkesin gönlüne gore versin biz ovvtesti negatifkende yaptik 2gun pozitiftir gene yaptiknsimdi negatif gene yaptuk bakalim ne olur 8 aydie tik yok kiz erkek farketmiyor hayirlisi

Bugun ov testi negatif cikti bakalim ne olcakya

Benim 9.gun sabirsizlikla devam:) sol kasigim fena kasiliyor bugun erken yumurtluyorum galiba

Bu catlamadan once kiz catlayinca erkek dogrumudur ya. Bende kiz erkek rabbim ne verirse saglikli olsun istiyorum ama kizdan yana gonlum ya:)

Benimde nasip ederse rabbim ilk bebegim olucak ve kiz istiyorum insallah olur ya.

bilimsel olarak y (erkek) spermi x (kız) sperminden daha hızlı eğer yumurta çatlamışsa erkek spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşma ihtimali olduğundan erkeke olma olasılığı daha yüksek. benim ilk oğlumda bunları düşünerek yapmadım ama 14. günde yapmıştım tamamen tesadüftü.:49:

Son düzenleme:
bilimsel olarak y (erkek) spermi x (kız) sperminden daha hızlı eğer yumurta çatlamışsa erkek spermleri yumurtaya daha hızlı ulaşma ihtimali olduğundan erkeke olma olasılığı daha yüksek. benim ilk oğlumda bunları düşünerek yapmadım ama 14. günde yapmıştım tamamen tesadüftü.:49:

Benimde içimden kız geçiyor aslında ama fikrimi değiştirdim artık uzun süre bekleyişten sonra hayırlısı olsun diyorum :)

Buradaki ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşları okuyunca gaza geldim ve ilk defa ovulasyon testi aldım reglim dün bitti ve ilk testi dün yaptım. 2. çizgi çok silikti :44: ama çift çizgiyi bulana kadar devam :1:

Buradaki ovulasyon testi ile hamile kalan arkadaşları okuyunca gaza geldim ve ilk defa ovulasyon testi aldım reglim dün bitti ve ilk testi dün yaptım. 2. çizgi çok silikti :44: ama çift çizgiyi bulana kadar devam :1:

Canım normaldır bende regl sonrası başladım çok silikti bugün 9.günüm dün biraz başlamıştı koyulaşmaya, bakalım ovulasyonu sabırsızlıkla beklıyorum, rabbım vesıle etsın ınsallah :)

Şöyle bır kız bır erkek aynı anda tutsa süper olur ama rabbım hangısını kısmet ederse :)

Canım normaldır bende regl sonrası başladım çok silikti bugün 9.günüm dün biraz başlamıştı koyulaşmaya, bakalım ovulasyonu sabırsızlıkla beklıyorum, rabbım vesıle etsın ınsallah :)

Şöyle bır kız bır erkek aynı anda tutsa süper olur ama rabbım hangısını kısmet ederse :)

ayyy aynen ne güzel olurdu , bir anda olup biterdi . bi daha stres yaşamazdık hem.

Back