• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selamlar,

Bana geçen ay pco teşhisi konumuştu o nedenle ne zaman regl olacağım kestiremiyordum. Bu ay cyclo kullandım. Ve dün bitti.
Cuma günü uzayan akıntı geldi. Ateşim de yükselmişti Testte T çizgisi kopkoyu olmasa da belirgindi.
Ve o günki ilişkiden sonraki gün açık pembe renkli bir akıntı geldi.
Sonrasında akıntı giderek azaldı. Ovulasyon testinde t ise belli belirsiz bir hal aldı.
Bugün ise kasıklarımda batmalar var?
Bu duruma benzer birşey yaşayan var mı aranızda?
Acaba ne olmuş olabilir??

bu durum hakkında fikri olan var mı aranızda?

arkadaşlar dr bana klomen verdi bugun ve ayın 18 muayene ye gitmemi söyledi klomen kullanıp hamile kalan var :49::49:

Ben yedi senedir kullanmadigim hap iğne tedavi kalmadi.tedavileri biraktim en son gecen sene 2012 mayista tup bebek yaptirdim olmadi 2013 mayısta kendiliginden oldu ama denedigime pismab değilim dene nasip insallah olur

Takvime gore bugün yumurtlama dun çiftcçizgi gördüm ama esimlensorunlari cozemiyoruz(( dua edin kizlar

Canim ciddi sorunlar degilse bu 2 gunu degerlendir cunku yumurtanin omru 48 saat:(

merhaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz KİMSE YAZMIYOR ovulasyon testi kullananlar hangi marka alıyorsunuz neyi öerirsinzi:52::52::52::52::52::52
Laboquick 50 adetlik ovulasyon setini 36.90 a aldim n11 sitesinden. 2.gun ulasti elime.

Ovulasyon takibi yaptin mi canim gecen ay ve gunasiri iliski mi denediniz yoksa sadece yumurtlama takibinde mi

önce netten baktım tarihlere sonra ovulasyon testi ile bakayım dedim aynı günlere denk geldi ben zaten 1 hafta öncesinden başlamıştım çalışmalara gün aşırı denedik cnm

Ben eczaneden aldigimdan cukmadi gecen ay bu ay netten aldim labquick dun çift çizgiyi gördüm bugün yine gorcem bakalim ne okcak çok heeycanliyim ya

hayatımda il defa ovulasyon testi aldım denedim çift çizgi cıktı cnm bilemiyorum.inşallah gönlünce olur :)

Ben geldim;) okuldan eve zor attim bugun kendimi ya cok sıkıldım.alinti yapamadim baya muhabbet olmus;)

zeynep kardesin için cok mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Duru problemi cozersiniz insallah ya en azindan deniyorsunuz bak bu da biseydir;)

Vitae doktora 12 gidip kan vericem sadece tahlil kagidimi hazirlamisti gecen haftadan ama kasigim agriyor baya 2gundur gecmezse ugramayi dusunuyorum aksamustu sonuc alinca.

Dun t koyuydu şimdi yine yaptim buda koyu normalmi

Benim ilk gün koyu çıktı ertesi gün yaptım silikleşmişti ama normal olabilir canım sen akşama bi daha yap bakalım çatlayınca silikleşiyormuş ama bugünleri değerlendir mutlaka

Ben geldim;) okuldan eve zor attim bugun kendimi ya cok sıkıldım.alinti yapamadim baya muhabbet olmus;)

zeynep kardesin için cok mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Duru problemi cozersiniz insallah ya en azindan deniyorsunuz bak bu da biseydir;)

Vitae doktora 12 gidip kan vericem sadece tahlil kagidimi hazirlamisti gecen haftadan ama kasigim agriyor baya 2gundur gecmezse ugramayi dusunuyorum aksamustu sonuc alinca.

Bende aynı saatlerde randevu aldım. Adet gecikmeside çok kötü bi durum ya benim 2 gün gecikti heveslendim sonra olunca rahatladım en azından ne olduğunu biliyorum artık ama senin böyle sürekli ne olacak diye aklında düşünce var :31:

Bende aynı saatlerde randevu aldım. Adet gecikmeside çok kötü bi durum ya benim 2 gün gecikti heveslendim sonra olunca rahatladım en azından ne olduğunu biliyorum artık ama senin böyle sürekli ne olacak diye aklında düşünce var :31:

Aslında bu da benim duzenim ya alistim artik onceleri dedigin gibiydim takiyordum ama simdi pek onemsemiyorum acikcasi;) ne olacaksa olacak zaten napayim.bu siralarda tayine daha cok takildim okul ortamindan hosnut degilim Allah nasip etsin insallah da hayirlisiyla gidelim istiyorum cok.

Aslında bu da benim duzenim ya alistim artik onceleri dedigin gibiydim takiyordum ama simdi pek onemsemiyorum acikcasi;) ne olacaksa olacak zaten napayim.bu siralarda tayine daha cok takildim okul ortamindan hosnut degilim Allah nasip etsin insallah da hayirlisiyla gidelim istiyorum cok.

Tayin işini düşünmen daha iyi aslında bende kendime uğraşacak başka şeyler bulmaya çalışıyorum kafam dağılsın artık bebek olayından uzaklaşayım istiyorum kafam şu anda rahat ama ay içinde yine umutlar başlayacak o yüzden hemen bişeyler bulmam lazım çok kitap okurum aslında ama işyerinde işte bişey yapamadığımdan tek düşüncem bebek oluyor bu da direk stres yapıyor :31: Haftaya tercihleri yapacaksınız inşallah hayırlısıylada konya olur arkadaşım sonra tek isteğiniz bebişiniz olur

Tayin işini düşünmen daha iyi aslında bende kendime uğraşacak başka şeyler bulmaya çalışıyorum kafam dağılsın artık bebek olayından uzaklaşayım istiyorum kafam şu anda rahat ama ay içinde yine umutlar başlayacak o yüzden hemen bişeyler bulmam lazım çok kitap okurum aslında ama işyerinde işte bişey yapama düşüncem bebek oluyor bu da direk stres yapıyor :31: Haftaya tercihleri yapacaksınız inşallah hayırlısıylada konya olur arkadaşım sonra tek isteğiniz bebişiniz olur

Canim Allah razi olsun insallah.evet kafayi oyalamis oluyorum dedgin gibi iyi oluyor bu sefer de onu takiyorum illa takacak bisey buluyorum yani kendime;)insaniz iste dusunmeden edemiyoruz. Bakalim yarin hayirli haberler alalim ikimiz de insallah.benim zaten belli aslinda ama yine de tahlil verince dusunmeden olmuyor.sizin de sıkıntı kalmamistir insallah da rahat edersiniz

Canim Allah razi olsun insallah.evet kafayi oyalamis oluyorum dedgin gibi iyi oluyor bu sefer de onu takiyorum illa takacak bisey buluyorum yani kendime;)insaniz iste dusunmeden edemiyoruz. Bakalim yarin hayirli haberler alalim ikimiz de insallah.benim zaten belli aslinda ama yine de tahlil verince dusunmeden olmuyor.sizin de sıkıntı kalmamistir insallah da rahat edersiniz

Evet mutlaka kendimize dert edecek bişey buluyoruz ama olsun hem bebiş hem tayin daha çok stres yaptırır o yüzden tek bişeyi düşünmek daha iyidir :) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah yüzyüze tanışmadık ama birbirimizi iyi anladık aynı beklenti içindeyiz çünkü birbirmize destek olduk üzüntümüzü paylaştık paylaşıyoruzda dualarım seninle inşallah güzel haberleri paylaşırız burda.

Back