İcinde 25adet ov testi 6adet gebelik testi 21tl ve güzeltavsiye ederim ssipariş ver 2gunde geliyo
Dur bende bu ay olmazsa deneyeyim
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcinde 25adet ov testi 6adet gebelik testi 21tl ve güzeltavsiye ederim ssipariş ver 2gunde geliyo
Selamlar,
Bana geçen ay pco teşhisi konumuştu o nedenle ne zaman regl olacağım kestiremiyordum. Bu ay cyclo kullandım. Ve dün bitti.
Cuma günü uzayan akıntı geldi. Ateşim de yükselmişti Testte T çizgisi kopkoyu olmasa da belirgindi.
Ve o günki ilişkiden sonraki gün açık pembe renkli bir akıntı geldi.
Sonrasında akıntı giderek azaldı. Ovulasyon testinde t ise belli belirsiz bir hal aldı.
Bugün ise kasıklarımda batmalar var?
Bu duruma benzer birşey yaşayan var mı aranızda?
Acaba ne olmuş olabilir??
Bende surelab aldım gerçi geçen ay içinden 2 tane bozuk çıktı ama hepsinde oluyormuş bozukluk o yüzden surelab yada laboquick alabilirsin canım
arkadaşlar dr bana klomen verdi bugun ve ayın 18 muayene ye gitmemi söyledi klomen kullanıp hamile kalan var![]()
Takvime gore bugün yumurtlama dun çiftcçizgi gördüm ama esimlensorunlari cozemiyoruz(( dua edin kizlar
Laboquick 50 adetlik ovulasyon setini 36.90 a aldim n11 sitesinden. 2.gun ulasti elime.merhaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz KİMSE YAZMIYOR ovulasyon testi kullananlar hangi marka alıyorsunuz neyi öerirsinzi:52
Canim ciddi sorunlar degilse bu 2 gunu degerlendir cunku yumurtanin omru 48 saat
Laboquick 50 adetlik ovulasyon setini 36.90 a aldim n11 sitesinden. 2.gun ulasti elime.
kızlar galiba geliyo içimde bişeyler oluyor![]()
Ovulasyon takibi yaptin mi canim gecen ay ve gunasiri iliski mi denediniz yoksa sadece yumurtlama takibinde mi
Ben eczaneden aldigimdan cukmadi gecen ay bu ay netten aldim labquick dun çift çizgiyi gördüm bugün yine gorcem bakalim ne okcak çok heeycanliyim ya
Acaba o çift çizgi ve ertrsi gün yapinca kesin oluyormu((( yakalyipta hamile kalmayan varmi
Bende surelab aldım gerçi geçen ay içinden 2 tane bozuk çıktı ama hepsinde oluyormuş bozukluk o yüzden surelab yada laboquick alabilirsin canım
Dun t koyuydu şimdi yine yaptim buda koyu normalmi
Dun t koyuydu şimdi yine yaptim buda koyu normalmi
Ben geldimokuldan eve zor attim bugun kendimi ya cok sıkıldım.alinti yapamadim baya muhabbet olmus
zeynep kardesin için cok mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Duru problemi cozersiniz insallah ya en azindan deniyorsunuz bak bu da biseydir
Vitae doktora 12 gidip kan vericem sadece tahlil kagidimi hazirlamisti gecen haftadan ama kasigim agriyor baya 2gundur gecmezse ugramayi dusunuyorum aksamustu sonuc alinca.
Bende aynı saatlerde randevu aldım. Adet gecikmeside çok kötü bi durum ya benim 2 gün gecikti heveslendim sonra olunca rahatladım en azından ne olduğunu biliyorum artık ama senin böyle sürekli ne olacak diye aklında düşünce var![]()
Aslında bu da benim duzenim ya alistim artik onceleri dedigin gibiydim takiyordum ama simdi pek onemsemiyorum acikcasine olacaksa olacak zaten napayim.bu siralarda tayine daha cok takildim okul ortamindan hosnut degilim Allah nasip etsin insallah da hayirlisiyla gidelim istiyorum cok.
Tayin işini düşünmen daha iyi aslında bende kendime uğraşacak başka şeyler bulmaya çalışıyorum kafam dağılsın artık bebek olayından uzaklaşayım istiyorum kafam şu anda rahat ama ay içinde yine umutlar başlayacak o yüzden hemen bişeyler bulmam lazım çok kitap okurum aslında ama işyerinde işte bişey yapama düşüncem bebek oluyor bu da direk stres yapıyorHaftaya tercihleri yapacaksınız inşallah hayırlısıylada konya olur arkadaşım sonra tek isteğiniz bebişiniz olur
Canim Allah razi olsun insallah.evet kafayi oyalamis oluyorum dedgin gibi iyi oluyor bu sefer de onu takiyorum illa takacak bisey buluyorum yani kendimeinsaniz iste dusunmeden edemiyoruz. Bakalim yarin hayirli haberler alalim ikimiz de insallah.benim zaten belli aslinda ama yine de tahlil verince dusunmeden olmuyor.sizin de sıkıntı kalmamistir insallah da rahat edersiniz