En iyisi surekli haguldurdun beni durucum ya:)))
Durmak yok yola devam diyosunuz yani ALLAH sizi iyi ede emi
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi surekli haguldurdun beni durucum ya:)))
Durmak yok yola devam diyosunuz yani ALLAH sizi iyi ede emi![]()
ay CNN napalim yok catlafimi catlicakmi derken biz catliyoruz enniyisi hergun yapmak sanirim bu hafta çok önemli ne yapsak kar hamile kalinca yanimaa giremicrk)))
Girmesin salla gitsin sırf çocuk icin haaa :)
günaydın hayirli gunler arkadaslar:)))
Merhaba arkadaslar kan tahlilimi verdim 12de geldim. Hic umut olmadan kan vermekte bi garip oluyormus yabir de bugun eski bi arkadasimin dogum haberini aldim hamileliginden bile haberim yoktu.aniden bi garip oldum o da cok bekledi tedavi falan olmuştu bildiğim kadariyla Allah nasip etmis ne guzel onun adina sevindim elbet ama içim burkulmadi dersem yalan olur.Allah affetsin ama bugun hic olumlu olamiyorum nedense.kiskanmak degil ama kendimi dusunmeden edemiyorum sonra boyle hissettigim icin kiziyorum kendime.cok karisigim bugun
![]()
Ben de geldim şimdi işe. Sonucu ne zaman alacakmışsın canım akşama çıkar sanırım.
Senin nasil gecti canim doktor? Yazdim zaten negatif
Anladım canm hayırlısı olsun o zaman ne diyelimDoktor güzel şeyler söyledi öncelikle eşimin sonuçları normalmiş yani anormal bişey yok sadece hızı çok az düşük ama bu gebeliğe engel değil ameliyatada gerek yok dedi. Tekrar test verdik işte sonucu yarın alcaz ama benden rahim filmi istedi ptesi sabah onu çektircem bi de 30 haziranda bazı testler istedi benim tiroidim yüksekmiş diğer dr bişey dememişti gebeliğe engel değilmiş tiroid ama bebekte sorun yaratabilirmiş onun içinde kan vercm ama tüm sonuçları anca 3 temmuzda gidip göstercez dr yurtdışına çıkıyormuş 30 haziranda. Çatlamada sorun var mı dedi yok dedim işte herşeyi anlattık içimizi rahatlattı sağolsun
Gozunuz aydin canim ne guzel iste bi sıkıntı yokmus takma artik kafana tahlilleriniz de iyi çıkar da iyice rahatlarsin insallah . çok sevindim sizin adınıza:))
Evet çok şükür içimiz rahatladı gerçekten eşimde iyi oldu. Ben rahim filminden korkuyordum açıkçası ama anestezili olacak neyseki onu da halledersem bi tiroidler kalıyor. Adet söktürücü ne zaman işe yarayacak bugün gelir mi hemen
Yok canim ya nerde 5gun sabah aksam icicem 2 ya da 3 gun sonra da anca soker
Merhaba arkadaslar kan tahlilimi verdim 12de geldim. Hic umut olmadan kan vermekte bi garip oluyormus yabir de bugun eski bi arkadasimin dogum haberini aldim hamileliginden bile haberim yoktu.aniden bi garip oldum o da cok bekledi tedavi falan olmuştu bildiğim kadariyla Allah nasip etmis ne guzel onun adina sevindim elbet ama içim burkulmadi dersem yalan olur.Allah affetsin ama bugun hic olumlu olamiyorum nedense.kiskanmak degil ama kendimi dusunmeden edemiyorum sonra boyle hissettigim icin kiziyorum kendime.cok karisigim bugun
![]()
Anladım canm hayırlısı olsun o zaman ne diyelimDoktor güzel şeyler söyledi öncelikle eşimin sonuçları normalmiş yani anormal bişey yok sadece hızı çok az düşük ama bu gebeliğe engel değil ameliyatada gerek yok dedi. Tekrar test verdik işte sonucu yarın alcaz ama benden rahim filmi istedi ptesi sabah onu çektircem bi de 30 haziranda bazı testler istedi benim tiroidim yüksekmiş diğer dr bişey dememişti gebeliğe engel değilmiş tiroid ama bebekte sorun yaratabilirmiş onun içinde kan vercm ama tüm sonuçları anca 3 temmuzda gidip göstercez dr yurtdışına çıkıyormuş 30 haziranda. Çatlamada sorun var mı dedi yok dedim işte herşeyi anlattık içimizi rahatlattı sağolsun
merak etme cnm benim çatlama problemi olduğu halde hamile kaldım ne güzel bir sorun yokmuş çok sevindim.rahim filmide zor olmuyor anestezi ile yaptır ama biraz ağrı oluyor sadece.RABBİM in izni ile iyi olacak herşey gönlünce olsun .
Sağolasın canım bu dr rahatlattı zaten bizi eşimde sorun bende diye üzülüyordu artık o da rahatladı şimdi benden testler istedi hormonlarla ilgili onlarıda götürünce belli olacak ne yapacağımız ama bişey olacağını sanmıyorum açıkçası varsa tüplerde vardır o da rahim filmiyle açılır herhalde. Haftaya izin almayı düşünüyorum en azından ağrı olsa bile evde olurum dinlenirim canm