• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz KİMSE YAZMIYOR ovulasyon testi kullananlar hangi marka alıyorsunuz neyi öerirsinzi:52::52::52::52::52::52

merhaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz KİMSE YAZMIYOR ovulasyon testi kullananlar hangi marka alıyorsunuz neyi öerirsinzi:52::52::52::52::52::52

Benim icin marka fark etmiyor ben eczanede çalışıyorum kampanyali buldum aldım o cizgileride yakaladim nasip cnm ya :)

Ben eczaneden aldigimdan cukmadi gecen ay bu ay netten aldim labquick dun çift çizgiyi gördüm bugün yine gorcem bakalim ne okcak çok heeycanliyim ya

Selamlar,

Bana geçen ay pco teşhisi konumuştu o nedenle ne zaman regl olacağım kestiremiyordum. Bu ay cyclo kullandım. Ve dün bitti.
Cuma günü uzayan akıntı geldi. Ateşim de yükselmişti Testte T çizgisi kopkoyu olmasa da belirgindi.
Ve o günki ilişkiden sonraki gün açık pembe renkli bir akıntı geldi.
Sonrasında akıntı giderek azaldı. Ovulasyon testinde t ise belli belirsiz bir hal aldı.
Bugün ise kasıklarımda batmalar var?
Bu duruma benzer birşey yaşayan var mı aranızda?
Acaba ne olmuş olabilir??

gg 'dan laboquick almıştım hem ucuz hemde yorumlardan anladığım kadarıyla en fazla tercih edilen test

arkadaşlar dr bana klomen verdi bugun ve ayın 18 muayene ye gitmemi söyledi klomen kullanıp hamile kalan var :49::49:

Zeynep test yapsana erken gebelik testi sen çift çizgiyi görünce hangi günler yaptin

Korkuyorum negatif cikacak diye.ben catlama oncesinden baslamistim iliskiye cift cizgi ciktigi akşamları yaptim.bu arada çalıştığım icin yazamıyorum hemen cnm

Bende surelab aldım gerçi geçen ay içinden 2 tane bozuk çıktı ama hepsinde oluyormuş bozukluk o yüzden surelab yada laboquick alabilirsin canım

Back