• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

slm kızlar bende dün yaptım ikinci çizgi ilk testimde var gözlerime inanamadım ikinciyi yaptım dayanamayıp 2 saat sonra onda da tek çizgi ne demek oluyor şaşırdım kaldım:44:

slm kızlar bende dün yaptım ikinci çizgi ilk testimde var gözlerime inanamadım ikinciyi yaptım dayanamayıp 2 saat sonra onda da tek çizgi ne demek oluyor şaşırdım kaldım:44:

Ovulasyon testi mi canim? Siliklesmesi yumurtanin catladigi anlamina geliyor diye biliyorum ben

kızlar merhabalar, ben bu sitede yeni sayılırım. ama forumları genelde okurum . bu konuyu okumaya başladım. bizde bebek düşünüyoruz. 2 aydır ovulasyon gününü tam tutturamadık sanırım bu ay dijital ovulasyon testi aldım. clearblue markası. şu anda adetim. bitince teste başlayacağım. başka önerileriniz nelerdir? :34:

kızlar merhabalar, ben bu sitede yeni sayılırım. ama forumları genelde okurum . bu konuyu okumaya başladım. bizde bebek düşünüyoruz. 2 aydır ovulasyon gününü tam tutturamadık sanırım bu ay dijital ovulasyon testi aldım. clearblue markası. şu anda adetim. bitince teste başlayacağım. başka önerileriniz nelerdir? :34:

Merhaba oxepa, ovu.testi almakla iyi yapmissin benim en buyuk tavsiyem stres yapma, her sey gibi bebek isinde de stres engelliyor.Allah ne zaman nasip ettiyse gelir insallah bebeklerimiz.bunun haricinde hemen kalkma falan deniyor ben pek inanmiyorum annelerimiz falan oyle mi yapiyordu sanki ama deneyebilirsin elbet.saglikli beslenmeye ozen göster incir yumurtalar icin faydali baya.simdilik aklima bunlar geldi;)) Allah saglikla nasip etsin insallah

Günaydın bayanlar nasilsiniz? Durucum hadi hayirlisiyla tutsun insallah ya;)

Bi günaydın da benden olsun :) Haftasonu durgun geçmiş anlaşılan herkes tatil modundaydı :)

Evet ya iyi dinlendik galiba yarin doktor maratonu var;)

Evet yarın doktor maratonu var bende kafamda neler söyleyeceğimi planlıyorum :) Gerçi benim henüz adetim bitmiyor ama önemli olan eşim zaten. Senin randevu kaçtaydı

Evet yarın doktor maratonu var bende kafamda neler söyleyeceğimi planlıyorum :) Gerçi benim henüz adetim bitmiyor ama önemli olan eşim zaten. Senin randevu kaçtaydı

Buradabenim yyumurtlamak sunmuş bugünddiyebiliyodum dun ve bugün oldu Rabbim inş olur kizlar buay olsun ya

Buradabenim yyumurtlamak sunmuş bugünddiyebiliyodum dun ve bugün oldu Rabbim inş olur kizlar buay olsun ya

Geçen ay bende netten hesaplamıştım ama o tarihten 1 gün sonra olmuştu yumurtlamam test yapmak en iyisi canm. Rabbim gönlüne göre versin inşallah tatlım. Ramazanda geliyor ki çalışmalar zor olacak bu ay olursa ne güzel olur :)

günaydın kızlar nabersiniz.bakalım benimki bugün gelecekmi bu günü atlatırsam 13 ü beklemeye devam bu arada kardeşimin hamile olduğunu öğrendi onunda iki senedir olmuyor du :)

günaydın kızlar nabersiniz.bakalım benimki bugün gelecekmi bu günü atlatırsam 13 ü beklemeye devam bu arada kardeşimin hamile olduğunu öğrendi onunda iki senedir olmuyor du :)

Günaydın :) Kardeşin için çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başına ve başımıza diyelim o zaman :) Bu hafta senin için kritik bi hafta olacak :)

Günaydın :) Kardeşin için çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başına ve başımıza diyelim o zaman :) Bu hafta senin için kritik bi hafta olacak :)

Aynen cnm saol inşallah darısı başımıza

Back