Cnm bende yaptım ovulasyon ikinci silik çıktı sence var mıdır çok heyecanlandim
Silik olmamasi gerek net 2cizgi olacak cnmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende yaptım ovulasyon ikinci silik çıktı sence var mıdır çok heyecanlandim
Silik olmamasi gerek net 2cizgi olacak cnmm
slm kızlar bende dün yaptım ikinci çizgi ilk testimde var gözlerime inanamadım ikinciyi yaptım dayanamayıp 2 saat sonra onda da tek çizgi ne demek oluyor şaşırdım kaldım:44:
kızlar merhabalar, ben bu sitede yeni sayılırım. ama forumları genelde okurum . bu konuyu okumaya başladım. bizde bebek düşünüyoruz. 2 aydır ovulasyon gününü tam tutturamadık sanırım bu ay dijital ovulasyon testi aldım. clearblue markası. şu anda adetim. bitince teste başlayacağım. başka önerileriniz nelerdir?![]()
Bugün çift çizgiyi gordummm(((((
Bi günaydın da benden olsun :) Haftasonu durgun geçmiş anlaşılan herkes tatil modundaydı :)
Evet ya iyi dinlendik galiba yarin doktor maratonu var![]()
Evet ya iyi dinlendik galiba yarin doktor maratonu var![]()
Evet yarın doktor maratonu var bende kafamda neler söyleyeceğimi planlıyorum :) Gerçi benim henüz adetim bitmiyor ama önemli olan eşim zaten. Senin randevu kaçtaydı
Buradabenim yyumurtlamak sunmuş bugünddiyebiliyodum dun ve bugün oldu Rabbim inş olur kizlar buay olsun ya
günaydın kızlar nabersiniz.bakalım benimki bugün gelecekmi bu günü atlatırsam 13 ü beklemeye devam bu arada kardeşimin hamile olduğunu öğrendi onunda iki senedir olmuyor du :)
Günaydın :) Kardeşin için çok sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başına ve başımıza diyelim o zaman :) Bu hafta senin için kritik bi hafta olacak :)