Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Cnm 2.ay denemesi bu lakin yaş var bizde işte sıkıntı orda cnm benim 2. Evliliğim iki kızım var biz ozamanlar böyle yumurtlama felan bilmezdik iki çocuğuma da hemen hamiş oldum ilk evlilligimde çok sıkıntı çektim cokkk rabbim beni bağrına basan şuan ki eşim ve ailesi için birkez daha bana güzel duyguyu yaşatsın istiyorum eşimin ilk evliliği o kadar çok istiyor ki anlatamam ya bu yaşta bir daha anne olamazsam.diye korkuyorum ne olur bana da dua et o güzel insanların yüzleri gülsün istiyorum

Amin insallah. Rabbim tez zamanda yuvanızda mutluluğunuzu arttıracak bir melek nasip eder inşallah.

Ben de adet bekliyorum. Bat 3 Aralık ama düzensiz oluyorum. Tek düşüncem catlatma iğnesi ve yumurtlamadan sonra 14 gün sonra olunduğu için gecikmez diye düşünüyorum. Yumurtlamadan 2 gun sonra sanci ve kramplarim basladi. Dun biraz iyiydim. Sadece halsizlik var ve uyku hali. Hep uyumak istiyorum. Simdi de karnimda sislik,gaz ve hafif bir agri var. Ama dun test yaptim negatif cikti bekleyince zaman geçmiyor gerçekten. Hakkımızda hayırlısı. Herkes hamile kalsa alsa yavrusunu kucağına
Dua ve sure okuma sayfaları var katılmak isteyen katılsın.kimin duası kabul olur belli mi olur.
bu süre ve dua okuma sayfaları nerede canım ?

Her gün mü okunacak canım ?
Gruba bakıp aratırsan daha iyi anlarsın canım. Liste yapıyorlar. Herkes listedeki sıraya göre olan kişiler için okuyabildiği kadar alıyor. Mesela 1. Ayşe. Onun için 313 taneden okuyabildigimizi alıp oraya yazıp okuyoruz. Işın olur az okursun vaktin olur çok okursun. Ama 2 gün sesin çıkmazsa gruptan cikartiliyorsun. (Özel durumun ve regl varsa bilgi veriyorsun tabi. O ayri)

Gruba bakıp aratırsan daha iyi anlarsın canım. Liste yapıyorlar. Herkes listedeki sıraya göre olan kişiler için okuyabildiği kadar alıyor. Mesela 1. Ayşe. Onun için 313 taneden okuyabildigimizi alıp oraya yazıp okuyoruz. Işın olur az okursun vaktin olur çok okursun. Ama 2 gün sesin çıkmazsa gruptan cikartiliyorsun. (Özel durumun ve regl varsa bilgi veriyorsun tabi. O ayri)
Arattım ama bulamadım canım adı ne konunun

Ben bu işten bisi anlamadım sabah ovu testi c çizgisi bile silikti hemen acele ile kaldırdım kenara koydum az önce baktım c koyulaşm ïs t çizgisi hayalet çizgi hey Allah ım çizgilerle kafa yi yiycez

Cnm 313 fatiha galiba konu basligu

Cnm sende belirti felan varmı mesela benim sürekli mide eksimesi ve bazen sag sol kasik agrisi arada bel bolgesi bıçak saplantısı gibi ağrı tabi bunlar üretmekten de olabili
Ben de belirtiden bol ne var. Sanci kramp,bıçak batmasi, bazen mide ekşimesi, adet sancisi , halsizlik, hep uyuma isteği, bir anda çok anı midemin kazınması, susayıp dudaklarının kuruması, sık idrara çıkma. Yanı anlayacağın her halt var.ama test negatif simdilik

Ben de belirtiden bol ne var. Sanci kramp,bıçak batmasi, bazen mide ekşimesi, adet sancisi , halsizlik, hep uyuma isteği, bir anda çok anı midemin kazınması, susayıp dudaklarının kuruması, sık idrara çıkma. Yanı anlayacağın her halt var.ama test negatif simdilik
:KK70:aynen geçen ay ben kirpilerime bile baktım varmı bi değişiklik diye göz bebeklerine baktım büyümüş mu diye burnum gidiş se gebelik mı var dedim :KK67:ama bu ay fazla incelemiyorum dr geçen ay kimyasal düşük yaşamış olabilirsin dedi regl 7 gun sürer normalde ama 2 gun geldi ciger parçası gibi birden kesildi

:KK70:aynen geçen ay ben kirpilerime bile baktım varmı bi değişiklik diye göz bebeklerine baktım büyümüş mu diye burnum gidiş se gebelik mı var dedim :KK67:ama bu ay fazla incelemiyorum dr geçen ay kimyasal düşük yaşamış olabilirsin dedi regl 7 gun sürer normalde ama 2 gun geldi ciger parçası gibi birden kesildi
Oy hep başka belirtiler duyuyorum. Her bunye farklı demekki. Ben belirti aramıyorum. Yaşadıkça araştırıyorum. Mesela yumurtladiktan 2 gun sonra başladı kramp ve bıçak batmasi. Şaşırdım bu ne diye. Baktim yok yumurtanın tüpte hareketi vs vs. Yoksa okuduğum belirti bende var mi diye hiç düşünmedim. Ama bu ay kadar hiç böyle agrım sancim ve gariplik olmamıştı. Neyse hakkımızda hayırlısı. Olmazsa, ileriki aylara insallah diye dua edicez napalim.

Back