Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar bende çift çizgiyi nihayet yakaladım
Bugün ve yarın mı değerlendirsem daha iyi yoksa bu hafta devam mı edeyim sizler nasıl yapıyorsnz(ilk defa kullanıyorm pek bilgim yok)
Aynen canım bugünle beraber hatta +3 gün devam et sen hadi hayirlisi.

Arkadaşlar merhaba en son regl tarihim 28 ekim henüz adet olmadım az önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı dün gebelik testi yaptım negatifti bu ne anlama geliyor bana yardımcı olacak olan varmı
Benimde adetime yakın hep böyle cikiyo canım önemli olan daha koyu olması. Peki adetine kaç gün var

Selam kızlar sonuç alanlar varmı ? İnşallah hepimiz güzel haberler alırız :dua:ben bekleme sürecindeyim inş hayırlısıyla olur:dua:

Cnm varmı bi gelişme ve diğer arkadaşlar sizde durum ne dün benim ara ara belim ağrıdı mide eksimesi aynen devam beynim yandı bi taraftan şu miyom takıyorum bi taraftan tevekkül ettim rabbim bana nasip ettiyse bebem olur diye

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum. Yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim. Bebek düşünüyoruz 3 ay denedik olmadı şimdi ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip etmek istiyorum fakat pek bir bilgim yok öncelikle hangi marka test kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Cnm varmı bi gelişme ve diğer arkadaşlar sizde durum ne dün benim ara ara belim ağrıdı mide eksimesi aynen devam beynim yandı bi taraftan şu miyom takıyorum bi taraftan tevekkül ettim rabbim bana nasip ettiyse bebem olur diye
3 4 günüm kaldı bekliyorum iste zamanda geçmek bilmiyo sanki. Benimde her ayki belirtilerim var sadece gogus hassasiyeti hafif ara ara bel sırt ağrısı sık idrara çıkma. Ben pek bu ay beklemiyorum zaten bakalim diğer aya inşallah

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum. Yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim. Bebek düşünüyoruz 3 ay denedik olmadı şimdi ovulasyon testiyle yumurtlama günlerimi takip etmek istiyorum fakat pek bir bilgim yok öncelikle hangi marka test kullanıyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Canim ben internetten laboquic marka almıştım 30 adet ovu testi 2 adet gebelik 1 adet erken gebelik testi vardı 30 tl idi şimdi ne kadar oldu bilmem ben 2 ay olcak aldığıma hala 4 tane var O şekilde alabilirsin

Canim ben internetten laboquic marka almıştım 30 adet ovu testi 2 adet gebelik 1 adet erken gebelik testi vardı 30 tl idi şimdi ne kadar oldu bilmem ben 2 ay olcak aldığıma hala 4 tane var O şekilde alabilirsin
Evet bende aynısından aldım hala aynı fiyat
Gittigidiyor sitesine 30 ovulasyon yaz arama yerine çıkıyor 30 TL Kargo ücretsiz

Cnm sırt agrisi oooo bence hamilesin adet öncesinde sırt agrisi pek olmuyo form larda da sırt ve bel agrisi ...vb belirtiler gebelik sinyali ayyy ınsaallah gebe sin cnm ya form neşelensin iyi haberler duyalım benim 8.9 gün kaldı bakalım hayirlisi

Cnm sırt agrisi oooo bence hamilesin adet öncesinde sırt agrisi pek olmuyo form larda da sırt ve bel agrisi ...vb belirtiler gebelik sinyali ayyy ınsaallah gebe sin cnm ya form neşelensin iyi haberler duyalım benim 8.9 gün kaldı bakalım hayirlisi
Keşke öyle olsaydı canim ama benim adet zamanına yakın arada olurdu zaten. Hayırlısı bekleyip görücez bakalim

Ben biraz abartıp 50 tane aldım 49tl ücretsiz kargo. Lobo aldım bende bakalım 3 gün sonra başlarım yapmaya BAT 25 Aralık..
Hepimize bol şans :)

Back