Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Haa asıl olan şu ki idrarda tortular var böyle balon balon sık idrar çıkıyorum bilmiyorum belki bende miyom varmış ya oda yapiyodur

Haa asıl olan şu ki idrarda tortular var böyle balon balon sık idrar çıkıyorum bilmiyorum belki bende miyom varmış ya oda yapiyodur
Ben bi dikkat ettiğimde bi balon gibi bise vardı. Başka gün baktigimda beyaz noktalar vardı. Miyomum yok ameliyat oldum geçen sene kurtuldum çok sukur rabbime.

Valla hamile çıkmazsak üzülmenin yanında gülerim de he. Bütün kadınların belirtilerini taşıyormuşuz ikimizde. Hamile kalırsak zorluk cekmiycez :-):KK71:

Hay Allah guldurdun kız beni ne dii m ınsaallah bu belirtiler boşa değildir valla vücudundaki ne var ne yok noktasına kadar ezberledi m 1 ayda yalnız bide ben adet olacağım zaman sivilce çıkar di bi tane o geçen ay çıkma di

Hay Allah guldurdun kız beni ne dii m ınsaallah bu belirtiler boşa değildir valla vücudundaki ne var ne yok noktasına kadar ezberledi m 1 ayda yalnız bide ben adet olacağım zaman sivilce çıkar di bi tane o geçen ay çıkma di
Valla o sivilce ben de hep çıkıyor. Ama ne goguslerimde bise var nede aşırı bi akintim. Benimkinin adı hamilelik değil başka bise galiba:110: ama umarım doğru sinyallerdir:dua:

Gebelik öncesi vücut kendini gebeliğe hazırlarmış der eskiler. Yeniler ne der bilmem bizse böle avunuyos rabbim.hayirli zamanı bilendir biz isteyelim de veren de o alan da:dua:

Kuzum bu profil resmimizde ki yeşil şapka gibi şey ne bende de sende de var kafam ona takıldı hey allahım ya takıntılı kadının hali bi başka oli

Bende burdayım kızlar şuan dualara yoğunlaştım :dua: S Snbk böyle biseyi haberdar ettiğin icin teşekkür ederim canım. Başkalarının duasinida almak çok önemli Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :dua:

Bende burdayım kızlar şuan dualara yoğunlaştım :dua: S Snbk böyle biseyi haberdar ettiğin icin teşekkür ederim canım. Başkalarının duasinida almak çok önemli Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah :dua:
Amin canim mutlu ettiysem ne mutlu bana. Umarım güzel haber mutlularımızı da görürüz. Evet temiz kalple yapılan dualar çok önemli. Bizler birbirimizi tanımadan dua edip mutlu oluyoruz ne guzel
Rabbim böyle güzellikleri de daim eder insallah.

Senin bat ne zaman canım. Bat mi bekliyordun öncelikle tabi
Evet canim ayın 5 ine kadar olması lazım iste bakalim. Her ayki normal belirtiler var hiç hamile kalmış gibi hissetmiyorum Allah büyük vardır bi zaman bakalim hayırlısı

Cnm 2.ay denemesi bu lakin yaş var bizde işte sıkıntı orda cnm benim 2. Evliliğim iki kızım var biz ozamanlar böyle yumurtlama felan bilmezdik iki çocuğuma da hemen hamiş oldum ilk evlilligimde çok sıkıntı çektim cokkk rabbim beni bağrına basan şuan ki eşim ve ailesi için birkez daha bana güzel duyguyu yaşatsın istiyorum eşimin ilk evliliği o kadar çok istiyor ki anlatamam ya bu yaşta bir daha anne olamazsam.diye korkuyorum ne olur bana da dua et o güzel insanların yüzleri gülsün istiyorum
Amin canım inşallah Rabbim yuvanıza sağlıklı sıhhatli mucizenizi tez vakitte gndersin inşallah eşinde sende ailende çok çok mutlu olun canım :dua::anneadayı:Rabbim mutluluğunuzu daim etsin:dua:

Arkadaşlar merhaba en son regl tarihim 28 ekim henüz adet olmadım az önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı dün gebelik testi yaptım negatifti bu ne anlama geliyor bana yardımcı olacak olan varmı

Eklentiler

• 1543399240675132621509.jpg
    1543399240675132621509.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar merhaba en son regl tarihim 28 ekim henüz adet olmadım az önce yaptığım ovulasyon testi böyle çıktı dün gebelik testi yaptım negatifti bu ne anlama geliyor bana yardımcı olacak olan varmı
Adetin yaklaştığı zaman da yükseliyor diye duydum canm ama umarım sennki hamilelikten yükselmştir,en güzeli adetin geciktiğinde ya da şimdi kan testi yaptırmak

Kızlar bende çift çizgiyi nihayet yakaladım
Bugün ve yarın mı değerlendirsem daha iyi yoksa bu hafta devam mı edeyim sizler nasıl yapıyorsnz(ilk defa kullanıyorm pek bilgim yok)

Eklentiler

• CC62D536-787B-49D0-80A5-E574884ABDA6.jpeg
    CC62D536-787B-49D0-80A5-E574884ABDA6.jpeg
    140,2 KB · Görüntüleme: 98
Back